Anda masih muda, umur belum pun cecah 30an atau baru cecah 30an tapi sudah ada garis-garis halus dan kedutan yang jelas di muka. Dah macam makcik-makcik. Tapi anda seorang adalah Eksekutif atau Pengurus yang sangat sibuk. Anda tak ada masa nak ke Spa atau pusat rawatan untuk hilangkan kedut di muka tu.

Nak buat macam mana ni?

Semakin hari kedutan tu semakin jelas dan semakin banyak. Ia sangat mencacatkan penampilan. Anda perlu berjumpa dengan ramai orang pula setiap hari.

Masalah ini sangat mengganggu dan membuatkan anda kurang keyakinan diri kan?

hilangkan kedut di muka
Credit photo: Google

 

Apakah jalan penyelesaian yang paling sesuai untuk membantu anda hilangkan kedut di muka tu? Anda pasti mahukan kaedah yang paling mudah dan tak memerlukan anda menghabiskan masa berjam-jam sehari… kaedah yang boleh dibuat walaupun anda sedang bermesyuarat.

Menarik tak?

Bukan itu saja, kaedah ini juga boleh anda buat semasa anda outstation. Semasa memandu pun boleh… tapi hati-hatilah.. pegang steering dan pandang jalan betul-betul yer…

 

Ia adalah set The Radiant 4 Shaklee.

hilangkan kedut di muka

Apa istimewanya set The Radiant 4 Shaklee ni?

Baiklah, saya terangkan secara ringkas tentang fungsi setiap satu suplemen yang terdapat dalam set istimewa yang bakal membantu dan memudahkan anda untuk hilangkan kedut di muka tu.

1. ESP – berfungsi untuk membina sel kulit yang baru. Sel kulit akan mati & bertukar dalam tempoh 24 hingga 28 hari. Oleh itu, kita perlu bekalkan asid amino yang cukup untuk pembinaan sel baru yang lebih baik dan sihat. Sel baru yang tidak sihat akan hanya menambah masalah.

2. Kolagen – ini adalah untuk menganjalkan kulit. Semakin kita berusia, bermakna semakin kurang kolagen dalam kulit kita, sebab itulah kulit menjadi kendur dan berkedut. Kulit yang tidak anjal dan berkedut akan membuatkan kita kelihatan kusam & tua.

3. Vitamin C – mampu melindungi kulit daripada rosak akibat serangan radikal bebas. Malangnya tubuh kita tak mampu untuk hasilkan vitamin C dengan sendirinya sedangkan ia sangat penting untuk kulit dan tubuh yang sihat. Oleh itu, vitamin C harus diambil melalui suplemen dan makanan.

4. GLA Complex – mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit. GLA adalah antiradang yang baik. GLA juga berfungsi untuk menstabilkan hormon. Ini juga sangat penting untuk menghalang terjadinya tompokan jeragat. kerana salah satu punca utama jeragat adalah hormon yang tak seimbang.

Pengambilan set The Radiant 4 ini secara konsisten dan pada dose yang betul mampu memberikan anda kulit yang sihat, licin, bebas cela, flawless dan bebas jeragat.

Set Radiant 4 Shaklee terdiri daripada pil & kapsul serta serbuk protein & kolagen yang anda boleh jadikan minuman shake atau smoothie yang sangat sedap.

5 minit saja dah siap shake anda! dan bolehlah bawa shaker anda ke pejabat, bilik mesyuarat, semasa appointment di luar ataupun semasa outstation.

Jadi, anda boleh lakukan rejim kecantikan mudah menggunakan set The Radiant 4 Shaklee dimana-mana dan pada bila-bila masa saja.

Paling penting adalah, produk Shaklee sudah melalui ujian klinikal, kajian saintifik serta Landmark Study untuk menguji tahap keselamatan dan keberkesanannya. Ia tidak seperti produk-produk biasa yang lain yang hanya bergantung kepada testimoni pengguna semata-mata.

Baca info lanjut tentang Keistimewaan Shaklee

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

Peluang jana income sampingan dengan Shaklee

Komen Facebook:
Hilangkan Kedut Di Muka Bagi Wanita Sibuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *