Ada ke yang tengah tercari-cari kerja sambilan di rumah?… maklumlah kan zaman sekarang ni ekonomi sangatlah menekan kan?…. tekanan ni sangat dirasai lebih-lebih lagi kalau hanya sorang jer yang bekerja… suami terpaksa menanggung 100% perbelanjaan isi rumah.. isteri pulak hanya jadi surirumah sepenuh masa dan takde sumber pendapatan… nak bantu pun tak tau macam mana… nak beli apa-apa pun terpaksa harapkan duit daripada suami..

Teringin tak kalau anda sebagai seorang surirumah tapi ada income yang boleh cecah 4 hingga 5 angka?… tunggu!… hati-hati dengan bisnes yang menipu dan penuh dengan putar belit yer… sebab sekarang ni memang bersepah penyangak yang mencari mangsa… pilih dengan betul tau..

Kalau nak buat kerja sambilan di rumah tanpa perlu tinggalkan anak-anak, buat secara online tanpa perlu abaikan anak-anak dan rumahtangga… saya nak tawarkan sesuatu…

Bisnes Shaklee adalah kerja sambilan di rumah yang paling sesuai untuk semua surirumah yang nak bantu ekonomi rumahtangga masing-masing dan boleh penuhi keinginan berbelanja tanpa perlu harapkan duit daripada suami semata-mata.

 

Ok, mula-mula saya nak share sikit tips kepada yang berminat nak start perniagaan online ni…

  1. Jangan letakkan target terlalu tinggi pada peringkat permulaan – target mestilah realistik… sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. jadi gunung
  2. Jual barang / produk yang ada repeat order sebab ini menjamin peluang perniagaan berterusan
  3. Cari perniagaan online yang boleh beri kebebasan masa kepada kita lebih-lebih lagi kalau kita masih bekerja
  4. Cari perniagaan online yang boleh memberi manfaat kepada orang lain (kita boleh bantu orang melalui bisnes kita) – added value yang sangat tinggi
  5. Cari perniagaan online yang membolehkan kita mempunyai empayar / network sendiri (ala-ala macam company / organisasi sendiri lah ni) – bangga tau
  6. Cari mentor yang betul-betul boleh membantu kita untuk kembangkan perniagaan online kita

 

Tapi kenapa Shaklee?

CIRI-CIRI YANG PERLU ADA DALAM BISNES MLM & KENAPA SHAKLEE JADI PILIHAN

  1. Produk yang dijual adalah jelas tujuannya
  2. Produknya bukan emas & perak
  3. Komisyen yang diberikan kepada ahli untuk setiap penjualan dan ahli dibawahnya adalah jelas
  4. Keuntungan dan komisyen bukan berdasarkan ‘kepala’ atau ahli yang ditaja
  5. Ahli tidak diwajibkan membuat pembelian sendiri di dalam jumlah / pakej tertentu
  6. ‘Upline’ tidak menaruh usaha atas jualan orang bawahannya (downline)
  7. Tidak menggunakan skim piramid iaitu skim siapa masuk dulu akan untung selamanya
  8. Mempunyai sistem komisyen dan bonus yang telus dan mudah difahami
  9. Penstrukturan plan pemasaran di antara ahli dan orang bawahanya adalah secara musyarakah

 

FAEDAH AHLI (PENGEDAR SHAKLEE)

  1. Dapat KEUNTUNGAN daripada harga runcit sehingga 33%
  2. CASH BONUS daripada penjualan produk (dikira daripada jumlah UV terkumpul setiap bulan – kelayakan UV minima untuk mendapat BONUS ialah 150UV) – % BONUS semakin tinggi apabila UV terkumpul juga tinggi bermula 5% – 21%
  3. Pengedar yang mencapai rank sekurang-kurangnya Supervisor akan mendapat ganjaran EXTRA daripada Shaklee
  4. BONUS kempimpinan (leadership BONUS)
  5. CAR BONUS
  6. Convention – insentif PERCUTIAN PERCUMA di luar Negara atau UMRAH & ZIARAH untuk diri sendiri / keluarga (mengikut kelayakan)

kerja sambilan di rumah

BAGAIMANA CARA UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE?

Pilih salah satu daripada cara berikut:

KEAHLIAN PERCUMA

Buat pembelian produk bernilai lebih kurang RM800.00++ atau bersamaan 200UV – 200UV ni secara automatik melayakkan anda mendapat CASH BONUS yang akan Shaklee kreditkan ke dalam akaun anda pada bulan berikutnya.

Atau

Beli 2 botol Vivix Shaklee – automatik dapat FREE membership & dapat BONUS TUNAI

KEAHLIAN BIASA (BERBAYAR)

Yuran keahlian seumur hidup hanya RM68.90 (+ RM10.60 untuk kos pos)

Nota penting: untuk yang betul-betul serius nak berbisnes, anda digalakkan untuk membeli jumlah stok minima untuk memulakan bisnes anda nanti… jadi senanglah kalau ada yang nak stok segera… kita boleh COD terus..

 Ok, ada lagi satu perkara paling penting yang anda perlu pertimbangkan bila nak mendaftar jadi ahli Shaklee ni adalah memilih upline yang betul

Baca Tips Memilih Bisnes Online supaya tak tertipu

KENAPA PENTING UNTUK BERDAFTAR DENGAN UPLINE YANG BETUL?

Sebab, dah la anda seorang Surirumah yang nak buat kerja sambilan di rumah. Tak ada rakan sekerja. Kalau tak daftar dengan upline yang betul, siapa yang akan guide anda untuk buat bisnes nanti kan? Dengan siapa anda nak belajar?

Kalau anda betul-betul serius nak rebut peluang perniagaan yang menguntungkan ni.. memang nak buat duit dengan Shaklee maka WAJIB mendaftar dengan orang yang memang betul-betul fokus dan serius dalam bisnes Shaklee jugak..

Kenapa?

Sebab bila upline fokus dan betul-betul serius dalam bisnes Shaklee maknanya dia boleh bantu kita dan guide kita untuk buat duit dengan Shaklee macam dia jugak lah… kalau anda nak buat bisnes tapi terdaftar dengan upline yang hanya jadi ahli sebab nak beli suplemen pada harga ahli untuk dia makan sendiri saja maka sangatlah rugi sebab nanti takde orang nak tolong bagi tunjuk ajar…

Jadi, pilih upline yang betul… jangan mendaftar dengan seseorang tu hanya sebab dia kawan, kakak, adik atau sedara atau orang tu offer free membership tak pasal-pasal… lebih baik orang yang kita tak kenal tapi memang gerenti dia boleh tolong kita start perniagaan dan buat duit dengan Shaklee…

Anda memang tengah mencari upline untuk mendaftar jadi ahli Shaklee dan mencari mentor untuk mulakan perniagaan dengan Shaklee?… dah tak sabar nak rebut peluang perniagaan yang menguntungkan ni dan buat duit dengan Shaklee?

kerja sambilan di rumah

JOM! MULA BUAT DUIT DARI RUMAH SEKARANG

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

Whatsapp:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com 

Komen Facebook:
Kerja Sambilan Di Rumah Untuk Surirumah Moden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *