Nak beli produk Shaklee dengan harga ahli? Kenapa nak harga ahli? Sudah tentulah sebab harga ahli jauh lebih murah kan… diskaun ahli mencecah sehingga 20% tau.

Dan, yang bestnya Shaklee tak hadkan diskaun ni untuk produk tertentu, ahli tertentu atau jumlah pembelian tertentu pun. Walau anda baru saja daftar jadi ahli 5 minit yang lepas, anda terus automatik layak untuk membeli semua produk Shaklee pada harga ahli @ diskaun tu.

Dan satu lagi, untuk dapat beli produk Shaklee dengan harga ahli, anda tak perlukan syarat lain selain daripada mendaftar sebagai ahli. Takde syarat belian minima dan sebagainya. Anda beli 1 botol vitamin pun dapat diskaun harga ahli.

Yuran keahlian untuk seumur hidup hanya RM68.90 (kos pos RM10.60)

Nota penting: Keahlian perlu diaktifkan semula setiap tahun tetapi hanya pada kos RM30.00 sahaja (*** Shaklee akan berikan e-voucher bernilai RM30.00 untuk setiap kali pengaktifan semula). Ini bermakna RM30.00 tersebut dimasukkan semula ke dalam akaun keahlian anda.

*** Tertakluk kepada tawaran semasa Shaklee

beli produk shaklee dengan harga ahli

 

Ehh… ada lagi tau.. diskaun harga ahli adalah sama rata dan adil untuk semua ahli Shaklee. Tak bermakna orang lain dah lama jadi ahli atau dah rank Master Coordinator dia akan dapat diskaun lebih daripada ahli yang baru mendaftar.

Tidak!

Sistem Shaklee sangat adil dan telus. Tiada langsung penindasan terhadap mana-mana ahlinya. Semuanya adil & standardize.

Baca Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

 

AKAUN ONLINE SENDIRI & BOLEH DIAKSES PADA BILA-BILA MASA & DIMANA SAJA

Ini lagi satu yang sangat best dan memudahkan apabila anda menjadi ahli Shaklee. Bukan saja anda boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli, anda juga akan dapat akaun online sendiri. Jadi, anda boleh akses akaun ni pada bila-bila masa & dimana saja asalkan ada internet. Nak order barang guna handphone pun boleh.

beli produk shaklee dengan harga ahli

Sebab itulah, mana-mana ahli yang buat bisnes Shaklee boleh jalankan bisnes ni secara bebas. Tak perlu melekat di dalam ofis saja.

 

RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE

Pengedar Shaklee UTM Skudai

Ini hanya sebahagian kecil daripada puluhan produk Shaklee Malaysia. Tersedia hebat untuk anda dan keluarga nikmati untuk dapatkan kehidupan dan kesihatan yang lebih baik.

Produk Shaklee diuji secara klinikal dan melalui kajian saintifik terperinci sebelum dipasarkan. Keberkesanan produk Shaklee dibuktikan melalui Landmark Study, iaitu kajian yang tidak dilakukan oleh mana-mana syarikat pengeluar suplemen lain. Itulah Keistimewaan Shaklee yang menjadikannya berbeza dengan produk lain.

Shaklee disokong oleh bukti saintifik, dan tidak hanya bergantung kepada testimoni pengguna untuk membuktikan keberkesanannya.

beli produk shaklee dengan harga ahli

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

 beli produk shaklee dengan harga ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

Peluang jana income sampingan dengan Shaklee

 

Komen Facebook:
Beli Produk Shaklee Dengan Harga Ahli
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *