Saya nak ajak sesiapa saja yang berminat untuk mulakan bisnes tanpa modal dengan menjadi Dropship produk kecantikan organik berasaskan 100% bunga mawar organik daripada Zeeta bersama saya. Siapa nak?

Team Dropship saya semakin berkembang ni. Ada yang langsung takde pengalaman buat bisnes online pun dah mula menjana sales hanya selepas seminggu mendaftar sebagai Dropship saya.

Anda tak perlukan modal dan anda boleh terus menikmati keuntungan runcit 15% untuk setiap produk.

bisnes tanpa modal

Ini adalah rangkaian Produk Kecantikan Zeeta – berasaskan mawar organik no. 1 di Malaysia.

  1. Rose Face Serum – serum perawatan wajah
  2. Serum Mawar – serum 100% air mawar untuk kesegaran dan seri wajah
  3. Rose Beads Facial Cleanser – pencuci muka bermasa manik halus sebagai skrub lembut
  4. Rose Essential – pati titis ros untuk anti-penuaan
  5. Day / Night Cream – krim siang / malam
  6. Energy Booster Aromatherapy – semburan wangian aromaterapi
  7. Himalayan Salt Body Scrub – scrub badan garam Himalaya
  8. Himalayan Pink Bath Salt – mandian garam Himalaya merah jambu
  9. Fresh Rose Essential For Shower – krim mandian aroma ros
  10. Feminie Hygiene Wash – pencuci intim wanita

 

bisnes tanpa modal

CARA MULAKAN BISNES TANPA MODAL SEBAGAI DROPSHIP

  1. Anda WhatsApp saya di 019-7071977
  2. Berikan butiran berikut (Nama Penuh + No. KP + Alamat + E-mail + Nama FB) untuk proses pendaftaran
  3. Saya akan berikan semua info berkenaan setiap 1 produk Zeeta & masukkan anda ke group WhatsApp Team Dropship Zeeta – Nieda
  4. Anda boleh terus mulakan membuat promosi & jualan
  5. Segala urusan packing & pos barang untuk pelanggan anda akan diuruskan sepenuhnya oleh saya sendiri

bisnes tanpa modal

Anda juga boleh memilih untuk hanya FOKUS kepada menjual produk Zeeta yang tertentu sahaja. Contohnya Rose Face Serum ini. Ini adalah antara PRODUK HOT di Zeeta.

Keuntungan 1 botol Rose Face Serum ni adalah RM7.50

Cuba bayangkan jika anda dapat jual 10 botol sebulan. Keuntungan tunai bersih yang anda akan dapat adalah RM75.00

20 botol = RM150.00

50 botol = RM375.00

100 botol = RM750.00

Lihat Testimoni Zeeta

Bayangkan duit poket tambahan yang anda boleh dapat daripada jualan ini… dan paling best adalah anda mulakan bisnes tanpa modal pun. Terus rebut untung..

bisnes tanpa modal

Jika anda suka jual minyak wangi, anda bolehlah menjual Energy Booster Zeeta ni. Ini bukan minyak wangi biasa. Energy Booster ni sangat istimewa kerana ia adalah haruman aromaterapi tapi didatangkan dalam bentuk semburan seperti minyak wangi.

Ia berfungsi untuk membangkitkan aura serta semangat dalaman si pemakainya.

Keuntungan jualan Dropship sebotol Energy Booster = RM8.25

bisnes tanpa modal

Tapi, jika anda mahu terus mendaftar sebagai Agen Zeeta dibawah saya juga sangat dialu-alukan. Saya akan beri tunjuk ajar dari A – Z.

Anda boleh pilih antara 2 pakej agen Zeeta ini:

PAKEJ AGEN ROSE FACE SERUM RM350.00

  • 10 botol Rose Face Serum
  • PERCUMA Booklet Produk
  • FREE GIFT menarik (tertakluk kepada HQ Zeeta)
  • PERCUMA Bimbingan Marketing

PAKEJ AGEN ENERGY BOOSTER AROMATHERAPY = RM385.00 

  • 10 botol Energy Booster Aromatherapy
  • PERCUMA Booklet Produk
  • FREE GIFT menarik (tertakluk kepada HQ Zeeta)
  • PERCUMA Bimbingan Marketing

 

Komen Facebook:
Bisnes Tanpa Modal Dropship – Untung Runcit 15%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *