Kedutan di muka akan mula nampak ketara apabila seseorang itu sudah melangkaui usia 30an. Ada juga yang belum pun mececah 30an tapi kulit dah kendur dan berkedut dengan jelas & ketara sekali. Malangnya anda seorang eksekutif atau pegawai yang selalu sibuk dan tak ada banyak masa untuk rejim kecantikan yang rumit & memakan banyak masa. Ada ke cara cepat tegangkan kulit muka dan dapat redakan semula garis harus serta kedutan yang dah makin ketara tu?

ADA!

Cara cepat tegangkan kulit muka yang saya nak bawakan khas untuk Eksekutif,Pegawai dan Pengurus yang selalu sibuk ni memang sangat mudah dan simple. Hinggakan anda tak sedar pun sebenarnya anda sedang melalui proses pemulihan kulit yang dah mula berkedut dan kendur tu.

Tapi, apa kata sebelum tu kita ambil tahu serba sedikit tentang faktor yang menyumbang kepada masalah kedutan dan kulit kendur ni?

Antara faktor utama adalah:

 1. Penuaan
 2. Pendedahan kepada cahaya matahari yang keterlaluan
 3. Oksidasi akibat radikal bebas
 4. Keradangan
 5. Kerosakan sel
 6. Penyusutan kolagen akibat penuaan
 7. Penggunaan kosmetik / produk yang mengandungi bahan kimia
 8. Tidak cukup tidur

Itu hanya sebahagian kecil sahaja… ada beberapa lagi faktor yang menyumbang kepada kulit berkedut & kendur.

 

SET THE RADIANT 4 SHAKLEE – CARA CEPAT TEGANGKAN KULIT MUKA

Apa istimewanya set The Radiant 4 Shaklee ni? Apa kelebihannya sehingga boleh menjadi cara cepat tegangkan kulit muka anda?

cara cepat tegangkan kulit muka

Fungsi setiap satu suplemen dalam set The Radiant 4 Shaklee untuk membantu anda keluar daripada masalah kulit kedut dan kendur.

 1. ESP – berfungsi untuk membina sel kulit yang baru. Sel kulit akan mati & bertukar dalam tempoh 24 hingga 28 hari. Oleh itu, kita perlu bekalkan asid amino yang cukup untuk pembinaan sel baru yang lebih baik dan sihat. Sel baru yang tidak sihat akan hanya menambah masalah.
 2. Kolagen – ini adalah untuk menganjalkan kulit. Semakin kita berusia, bermakna semakin kurang kolagen dalam kulit kita, sebab itulah kulit menjadi kendur dan berkedut. Kulit yang tidak anjal dan berkedut akan membuatkan kita kelihatan kusam & tua.
 3. Vitamin C– mampu melindungi kulit daripada rosak akibat serangan radikal bebas. Malangnya tubuh kita tak mampu untuk hasilkan vitamin C dengan sendirinya sedangkan ia sangat penting untuk kulit dan tubuh yang sihat. Oleh itu, vitamin C harus diambil melalui suplemen dan makanan.
 4. GLA Complex – mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit. GLA adalah antiradang yang baik. GLA juga berfungsi untuk menstabilkan hormon. Ini penting kerana salah satu punca utama jeragat adalah hormon yang tak seimbang.

cara cepat tegangkan kulit muka

Pengambilan set The Radiant 4 ini secara konsisten dan pada dose yang betul mampu memberikan anda kulit yang sihat, anjal, bebas cela, flawless, bebas jeragat, jerawat dan kedutan.

Dapatkan Akaun Online sendiri jika menjadi ahli (Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma)

 

Lihatlah hasil hebat daripada pengambilan konsisten suplemen Shaklee

cara cepat tegangkan kulit muka

 

cara cepat tegangkan kulit muka

cara cepat tegangkan kulit muka

cara cepat tegangkan kulit muka

 

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

 

Peluang jana income sampingan dengan Shaklee

 

Komen Facebook:
Cara Cepat Tegangkan Kulit Muka Khas Eksekutif Korporat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *