Serat mudah larut dalam 5 gram stick pack yang mudah diambil dimana saja untuk menyokong diet yang sihat. Ia juga adalah cara kawal nafsu makan yang mudah.

Pakar mengesyorkan kita mengambil 25 – 30 gram serat setiap hari untuk kesihatan dan fungsi pencernaan yang optimum, namun malangnya, kebanyakan orang hanya mengambil kira-kira separuh daripada jumlah itu. Jumlah serat yang mencukupi amat perlu dalam menyokong kesihatan kita.

 

cara kawal nafsu makan

Forever Fiber™ adalah campuran proprietari empat jenis serat, dan memberikan cara mudah untuk serat tambahan dalam diet kita dengan hanya menaburkannya dalam makanan atau dicampurkan dengan Forever Aloe Vera Gel® atau minuman lain. Bawa Forever Fiber kemana saja & sedia untuk diambil bersama minuman kegemaran anda! Cara kawal nafsu makan yang mudah sekali!

Walaupun kita sering mengaitkan serat sebagai penyokong fungsi pencernaan – ini sudah pasti sangat benar – serat memberikan manfaat yang besar kepada badan secara keseluruhan.

Forever Fiber™ yang diambil antara waktu makan, boleh membantu untuk membuatkan anda merasa kenyang, sekaligus dapat mengawal nafsu makan dan pengambilan kalori. Ini adalah penting terutamanya bagi anda yang sedang dalam program pengurusan berat badan. Forever Fiber sangat efektif apabila diamalkan dengan diet yang sihat dan senaman ringan.

 

cara kawal nafsu makan

Ia juga membantu untuk menyokong tahap gula dalam darah dalam julat normal, melambatkan penyerapan makronutrien dari makanan kita, serat juga boleh membantu meredakan kelesuan atau tenaga yang rendah selepas kita makan.

Fiber telah terbukti mampu menyokong fungsi kardiovaskular (kesihatan jantung) dan saintis menyedari bahawa sehingga 70% atau 80% daripada fungsi imun dalam badan yang berkaitan dengan saluran gastrousus. Serat boleh membantu menyokong sistem imun melalui manfaatnya dalam fungsi pencernaan.

Selain daripada menjadi cara kawal nafsu makan, pengambilan serat larut yang mencukupi boleh memudahkan penyingkiran bahan buangan daripada badan dan boleh membantu melegakan sembelit.

Forever Fiber™ memudahkan anda menambah lebih banyak serat dalam diet harian dengan menyediakan 5 gram serat larut dalam setiap stick pack. Ia adalah hampir sama dengan 1 ½ cawan beras perang atau 2 keping roti whole meal – tanpa karbohidrat dan kalori!

Temui saya di Google: Pengedar Forever Living Ipoh, Tambun, Tanjung Rambutan

 

cara kawal nafsu makan

Forever Fiber™ adalah cara yang mudah untuk meningkatkan pengambilan serat harian anda secara keseluruhan dan mengoptimumkan kesihatan anda.

  • 5 gram serat setiap stick pack
  • Direka untuk menyediakan cara yang mudah untuk menyokong pengambilan serat optimum harian
  • Mudah larut dalam air, campur dengan Forever Aloe Vera Gel® untuk kesan optima
  • Mudah larut, tiada perasa dan bebas gluten

1 kotak Forever Fiber ™ mengandungi 30 individual stick pack

 

cara kawal nafsu makan

cara kawal nafsu makan

Great!

Anda sudah jumpa cara kawal nafsu makan yang mudah!

Mmmm… please jangan terjebak dengan minuman-minuman kurus 3in1 yer. Takut nanti ada gula atau kandungan yang tak sihat yang terselindung didalamnya.

Jom! Mulakan diet dan gaya hidup sihat dengan pengambilan serat yang cukup setiap hari pada kos yang sangat berbaloi dengan Forever Fiber.

 

cara kawal nafsu makan

Order sekarang!

Join ahli untuk dapat diskaun 15% – 35%

Baca juga: Kelebihan Jadi Ahli Forever Living

cara kawal nafsu makan

Komen Facebook:
Cara Kawal Nafsu Makan Dengan Forever Fiber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *