Ramai yang kenal dengan Shaklee tapi tak kurang juga yang belum kenal kan… takpe, nanti saya kenalkan. Bila dah kenal, macam mana cara nak beli produk Shaklee ni pulak? Nak beli dimana dan dengan siapa?

Dalam poster ni adalah sebahagian daripada produk Shaklee yang ada di pasaran Malaysia.

cara nak beli produk shaklee

 

Berbalik kepada persoalan awal, macam mana cara nak beli produk Shaklee dan nak beli dimana, dengan siapa?

 

JAWAPANNYA

Beli dengan yang pakar… beli melalui Pengedar Sah Shaklee sahaja.

Bukan melalui mana-mana online selain daripada Shaklee2u. Bukan dari mana-mana kedai jamu atau booth jualan persendirian. Ini adalah saluran jualan yang diwujudkan secara haram dan melanggar undang-undang jualan langsung Shaklee.

Membeli melalui saluran-saluran tidak sah seperti ini akan mengakibatkan anda kerugian kerana anda tidak akan mendapat konsultasi eksklusif secara peribadi, panduan pengambilan & penggunaan produk yang betul, tips kesihatan berkaitan dan sebagainya macam yang saya akan berikan.

Akhirnya, anda gagal untuk mendapat manfaat yang sepatutnya produk Shaklee berikan kepada kesihatan anda kerana tidak tahu cara pengambilan yang betul.

TAPI, jika anda telahpun terjebak membeli melalui mana-mana saluran tersebut, anda tidaklah berhak untuk menghubungi mana-mana Pengedar Sah Shaklee untuk mendapatkan konsultasi. MAAF!

Kenapa?

Kerana, ia bukanlah sesuatu yang beretika untuk anda lakukan.

Adakah adil apabila keuntungan menjadi hak milik orang lain tetapi orang lain pula yang terpaksa memikul tanggungjawab perkhidmatan selepas jualan (after sales service)?

Kita tak beli kereta dari Honda dan merujuk kepada BMW untuk mendapatkan servis kan?

Jadi, adalah lebih baik elakkan daripada diri anda terjebak dengan jualan produk Shaklee secara tidak sah begini. Jangan hanya kerana kelabu mata dengan tawaran harga murah, anda akhirnya terpaksa menanggung kerugian berganda.

Hasrat murni anda untuk melabur untuk kesihatan harus dipuji. Tetapi biarlah perlaburan tersebut berbaloi dan dibuat melalui saluran yang betul.

Anda pentingkan DISKAUN?

Tak ada masalah… berikut, saya terangkan bagaimana cara anda boleh mendapat diskaun sehingga 20% apabila membeli mana-mana produk Shaklee tanpa perlu risau kena tipu.

 

CARA TERBAIK UNTUK MENDAPAT DISKAUN APABILA MEMBELI PRODUK SHAKLEE

==> DAFTAR SEBAGAI AHLI

Ini Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma

 

Bagaimana cara untuk mendapatkan produk Shaklee?

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

Whatsapp:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com 

 

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.
Komen Facebook:
Cara Nak Beli Produk Shaklee & Dapat Panduan Penggunaan Produk Yang Betul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *