Terima kasih kerana berminat dengan Forever Living Products! Haaa.. betul la kan?.. Kalau tak berminat takkan la anda mencari Katalog Forever Living Malaysia ni?

Forever Living Products memang tengah HOT dan trending di Malaysia start tahun 2020 ni. Forever Living Products ni sebenarnya dah 42 tahun di pasaran antarabangsa (169 buah negara ada cawangan Forever Living) dan lebih 30 tahun berada di pasaran Malaysia, cuma sebelum ni produk-produk Forever Living dipasarkan ataupun dijual secara offline – Pengedar Forever Living bergerak dari rumah ke rumah dengan membuat demo produk & jualan.

Tapi, dengan gelombang baru yang dibawa oleh team Family Magika, iaitu team yang saya bernaung sekarang, Forever Living Products dibawa kesatu lagi platfrom yang semakin trending iaitu secara online (Facebook / WhatsApp / Instagram / TikTok / blog).

Memang menjadi trend orang zaman sekarang membeli secara online. Semuanya dihujung jari. Klik klik dah settle semua tanpa perlu keluar rumah, lebih-lebih lagi dengan pandemic Covid19 yang sedang melanda negara kita sekarang.

Selain daripada anda boleh follow saya di Facebook / Facebook Page bagi mendapatkan info tentang Forever Living Products, anda juga boleh klik terus pada gambar di bawah untuk download katalog Forever Living Malaysia.

Follow saya di Facebook

katalog forever living malaysia

 

RANGKAIAN PRODUK FOREVER LIVING MALAYSIA

Forever Living Products sangat lengkap untuk keperluan head-to-toe dewasa dan kanak-kanak. Semua produk Forever Living adalah berasaskan pati aloe vera tulen, produk lebah (madu / bee pollen / royal jelly / bee propolis), pati delima asli / minyak ikan + minyak zaitun.

Forever Living Products terdiri daripada beberapa kategori:

SUPLEMEN KESIHATAN

katalog forever living malaysia

 

PRODUK LEBAH (MADU / BEE POLLEN / ROYAL JELLY / BEE PROPOLIS)

katalog forever living Malaysia

 

SKINCARE (CLEANSER / SERUM / MOISTURIZER / MASKER DAN LAIN-LAIN)

katalog forever living malaysia

 

PRODUK HARIAN / PENJAGAAN BADAN (SABUN / UBAT GIGI / SYAMPU / DEODORANT / LIP BALM / LOSYEN & KRIM)

katalog forever living malaysia

Temui saya di Google: Forever Living Ipoh / Tambun / Tanjung Rambutan

 

Semua produk Forever Living boleh dibeli melalui saya & semua customer saya layak menerima konsultasi eksklusif selagi anda menjadi customer / ahli berdaftar di bawah saya..

Saya juga mengalu-alukan semua yang serius berminat dengan Forever untuk mendaftar sebagai ahli dengan saya kerana anda bakal menerima banyak kelebihan seperti:

  1. Diskaun 15% – 48% (mengikut rank) untuk setiap pembelian produk & tidak perlu survey harga / tiada risiko ditipu main harga
  2. Bonus kumpulan 20% – 33% (mengikut rank)
  3. Akaun & ID eksklusif hakmilik sendiri (bermakna anda bebas mengakses website & apps khas Forever2U untuk ahli pada bila-bila masa untuk membuat pembelian atau mendapatkan info-info terkini)
  4. Peluang menjana pendapatan 3 – 5 angka bagi yang mahu berbisnes
  5. Peluang merebut tawaran percutian 5 & 6 bintang secara percuma
  6. Peluang menikmati Car Bonus setiap bulan (untuk yang berbisnes)
  7. Peluang membina empayar / team bisnes anda sendiri

Baca juga: Cara Jadi Ahli Forever Living

 

Anda dah dapat katalog Forever Living Malaysia yang anda cari & berminat nak cuba Forever Living Products tapi keliru, tak tahu yang mana satu sesuai untuk anda?

WhatsApp saya sekarang.

 

katalog forever living Malaysia

 

Komen Facebook:
Katalog Forever Living Malaysia Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *