Apa la agaknya kelebihan ahli Shaklee ni? Apa yang anda akan dapat kalau daftar sebagai ahli Shaklee dibawah saya?

Adakah anda diwajibkan untuk buat bisnes Shaklee bila dah mendaftar sebagai ahli?

Mesti banyak persoalan yang timbul difikiran kan?

Tak mengapa, saya terangkan satu-persatu disini yer…

 

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #1 – automatik dapat akaun online sendiri yang membolehkan anda ada direct access ke sistem online Shaklee untuk ahlinya pada bila-bila masa dan dimana-mana saja. Melalui handphone pun boleh. Anda hanya perlu klik klik saja bila nak buat order, selebihnya Shaklee yang akan uruskan hinggalah barang anda sampai ke depan pintu. Mudah kan?

kelebihan ahli shaklee

 

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #2 – diskaun!… yer. diskaun sehingga 20% apabila membuat pembelian produk Shaklee. Diskaun yang adil dan sama rata untuk semua ahli. Tanpa had pembelian. Beli 1 botol suplemen pun dapat diskaun.

kelebihan ahli shaklee

 

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #3peluang menjaga pendapatan sampingan melalui bisnes Shaklee kepada mana-mana ahli yang berminat untuk rebut peluang yang sangat banyak daripada Shaklee tu… BONUS TUNAI, BONUS KERETA, BONUS KEMPIMPINAN, HOLIDAY 5 BINTANG, UMRAH adalah antaranya.

Tapi anda tidak diwajibkan untuk buat bisnes bila dah jadi ahli Shaklee nanti. Ini adalah pilihan. Kalau anda jadi ahli hanya sekadar untuk enjoy diskaun apabila membeli produk Shaklee saja pun tiada halangan.

Sekiranya anda memilih untuk cari duit tambahan melalui bisnes Shaklee, saya akan berikan bimbingan bisnes secara percuma.

kelebihan ahli shaklee

 

Bukan ada 3 tu saja kelebihan ahli Shaklee tau… ada banyak lagi… ini antara yang lain

kelebihan ahli shaklee

 

Baiklah… dah tahu kelebihan ahli Shaklee kan? Tapi, macam mana cara nak jadi ahli Shaklee ni?

Ada 2 cara iaitu:

kelebihan ahli shaklee

NOTA PENTING: selain daripada mendapat keistimewaan yang Shaklee tawarkan, setiap ahli yang mendaftar di bawah saya akan mendapat konsultasi secara berterusan selagi keahlian anda aktif.***

*** Keahlian adalah untuk tempoh setahun. Selepas setahun, ID perlu diaktifkan semula dengan bayaran hanya RM30.00 sahaja (kadang-kadang Shaklee juga tawarkan e-voucher dengan nilai tertentu untuk semua ahlinya yang mengaktifkan semula keahlian)

 

Jika anda berminat dengan bisnes Shaklee, kenapa anda perlu mendaftar dengan saya?

kelebihan ahli shaklee

 

Semua orang yang mendaftar sebagai ahli Shaklee akan mendapat 1 set Shaklee Membership Kit (Kit Keahlian Shaklee) yang boleh dipilih dalam 3 bahasa iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris atau Bahasa Cina.

kelebihan ahli shaklee

 

kelebihan ahli shaklee

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk menjadi ahli Shaklee

Komen Facebook:
Kelebihan Ahli Shaklee Yang Daftar Dengan Saya
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *