Tengah mencari kolagen terbaik 2017 di Malaysia? tak banyak pilihan yang ada sebenarnya dan anda kena sangat berhati-hati dengan produk kolagen ni sebab sesetengahnya tidaklah berkesan macam yang diiklankan dan ada jugak yang akhirnya menjadi punca kepada pembentukan fibroid!… takut kan?….

Kolagen murah dan berkesan tapi diragui bahan-bahannya atau kolagen yang agak mahal sedikit tetapi dijamin selamat, semulajadi & berkesan serta disokong oleh ujian klinikal serta landmark study yang dijalankan oleh saintis bertauliah?

Haishh… macam mana nak buat pilihan yang tepat kalau nak beli kolagen terbaik 2017 di Malaysia ni?

 

Jom baca tips bagaimana nak memilih kolagen yang baik.

  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (atau cecair) berbanding dengan kolagen jenis suntikan. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.
  2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1,000 Dalton (ukuran molekul bagi kolagen) dan ke bawah. Saiz microfine (sangat halus) membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel. Jadi setiap kolagen yang diambil hampir 100% diserap dan memberi kesan yang lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.
  5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
  6. Kolagen memang penting untuk kekal cantik tapi pastikan juga ia ada kandungan glucosamine untuk kesihatan sendi (bonus point)
  7. Pastikan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
  8. PASTIKAN IA BEBAS BAHAN KIMIA DAN TAK BERTOKSIN

 

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan, kira-kira 1,000 Dalton*, menjadikan ia dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

CP1
Kolagen Shaklee bukan saja dihasilkan daripada sumber kolagen terbaik, tetapi ia juga ditambah dengan 7 bahan aktif yang meningkatkan lagi keberkesanannya

 

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam hingga luaran. Ini juga menjadikan kolagen Shaklee adalah yang kolagen terbaik yang boleh anda dapati di pasaran.

Kolagen Shaklee mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

 

INI BEBERAPA TESTIMONI PENGGUNA KOLAGEN SHAKLEE

kolagen terbaik 2017

kolagen terbaik 2017

kolagen terbaik 2017

 

kolagen terbaik 2017

kolagen terbaik 2017

 

kolagen terbaik 2017

 

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

 

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

SMS | Whatsapp sahaja:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com 

Komen Facebook:
Kolagen Terbaik 2017: Cara Memilih Kolagen Terbaik, Selamat & Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *