Tahun 2018, hidup dan ekonomi semakin mencabar. Perbelanjaan semakin menekan tapi pada masa yang sama anda ada tanggungjawab besar di rumah yang membuatkan anda tidak boleh keluar bekerja. Mahukah anda kalau ada peluang kerja dari rumah yang mampu memberikan anda pendapatan bermula dari 3 hingga 4 angka sebulan?

Saya pasti anda mahu rebut peluang kerja dari rumah ni jika ada kan?

Ya… memang ada!

 

peluang kerja dari rumah

 

Tapi sebelum tu, suka saya ingatkan disini bahawa tiada jalan mudah untuk berjaya. Semuanya memerlukan kesungguhan dan kerajinan yang tinggi.

Anda juga dilarang untuk berputus asa dan memberi apa saja jenis alasan.

Boleh?

Jika boleh… teruskan membaca tentang apakah dia peluang kerja dari rumah yang bakal saya tawarkan ni.

 

PELUANG KERJA DARI RUMAH TANPA MODAL SECARA DROPSHIP

Peluang kerja dari rumah secara dropship ini adalah yang paling mudah kerana:-

  • Anda tidak perlu packing barang
  • Anda tidak perlu pos barang
  • Anda tidak perlu beli stok berkoyan-koyan
  • Anda tidak perlu keluar modal ribuan ringgit

 

Jadi, apa yang perlu anda buat?

  • Buat promosi kepada orang sekeliling
  • Buat promosi di media sosial (Facebook / Instagram / Blog / Youtube)
  • Hantar order kepada agent (agent akan uruskan hal berkaitan penghantaran barang)

 

peluang kerja dari rumah
Rangkaian produk organik Zeeta (skincare & penjagaan badan)

 

BERAPA MODAL YANG ANDA PERLUKAN?

Tiada modal.

Anda hanya perlu membeli 1 botol Serum Mawar Zeeta yang berharga RM50.00 dan anda sudah boleh terus menggunakan peluang kerja dari rumah yang saya maksudkan.

Kenapa keli beli 1 botol Serum Mawar Zeeta?

Kerana untuk memudahkan anda menjual.

1 botol Serum Mawar Zeeta yang anda beli itu adalah untuk kegunaan anda sendiri. Jadi, anda tahu keistimewaan dan kelebihan produk dan ada pengalaman menggunakan produk yang anda bakal jual.

Ini akan buatkan anda lebih mudah untuk bercerita kepada bakal pelanggan tentang produk yang anda jual kan?

Jika anda sendiri tidak pernah menggunakannya, bagaimana anda nak bercerita?

Setuju?

 

BERAPA KEUNTUNGAN YANG ANDA AKAN DAPAT?

Peluang kerja dari rumah yang mudah ini menawarkan untung runcit segera kepada anda.

Untung runcit jualan produk Zeeta secara dropship adalah 15% bermula daripada RM5.25 hingga RM9.00

Itu kalau produk single (1 produk) saja.

Keuntungan akan lebih besar jika anda berjaya jual secara set.

Contohnya: Set Asas Skincare – Pencuci muka + Serum + Krim Pelembap

Anggaran untung runcit untuk jualan 1 Set Asas Skincare ni adalah RM23.00

peluang kerja dari rumah
Set Skincare Zeeta

 

Jika pada bulan tersebut anda berjaya menjual 10 set, anda sudah berjaya mendapat untung runcit sebanyak RM230.00.

Cuba bayangkan jika anda berjaya menjual 20 set (RM460.00), 30 set (RM690.00) atau 50 set (RM1,150.00) sebulan…

Hah!… hanya dengan buat kerja dari rumah, tanpa perlu bersiap awal-awal pagi pergi kerja, tanpa kos petrol, tanpa perlu kalut bersiap, hanya menggunakan HP & media sosial yang percuma anda berpeluang mendapat duit poket RM200.00++ sebulan.

Dan pendapatan ini adalah tanpa had.

Anda sendiri tentukan berapa banyak yang anda mahu. 100% bergantung kepada usaha anda.

 

ADAKAH INI BISNES MLM?

Tidak!

Peluang kerja dari rumah yang saya sebutkan di atas bukan bisnes MLM. Ia adalah 100% Dropship yang hanya memerlukan anda aktif mempromosikan produk jualan anda sahaja dan keuntungannya anda akan dapat secara tunai terus tanpa perlu melalui orang tengah atau pihak ketiga.

 

peluang kerja dari rumah

 

KELEBIHAN PELUANG KERJA DARI RUMAH SECARA DROPSHIP ZEETA

Di zaman serba moden dan canggih ni tak susah sebenarnya jika anda mahukan pendapatan atau duit poket tambahan walaupun anda hanya seorang surirumah, baru habis belajar atau tidak ada kelulusan tinggi.

Anda hanya perlu ada kemahuan, kesungguhan dan kerajinan.

 

MEREKA SUDAH BERJAYA DENGAN ZEETA

peluang kerja dari rumah

peluang kerja dari rumah

peluang kerja dari rumah

 

Mengapa anda perlu pilih bisnes dropship Zeeta?

  • Semuanya boleh dilakukan hanya dihujung jari menggunakan HP / laptop
  • Tidak perlu mengupah pekerja
  • Tidak perlu menyewa kedai
  • Tidak perlu modal
  • Tidak perlu menyimpan stok sendiri (boleh jika anda mahu – ini tidak diwajibkan)
  • Tidak ada waktu kerja yang tetap
  • Anda bebas menjalankan bisnes dari mana saja (sambil masak pun boleh close deal)

 

Jadi, jika anda sedang mencari peluang kerja dari rumah yang mampu memberikan anda duit poket tambahan 3 – 4 angka sebulan, jom jual produk Zeeta secara dropship.

Tetapi, jika anda mahu terus menjadi agent juga boleh. Keuntungan sebagai agent lebih tinggi daripada Dropship Cuma anda perlukan modal permulaan anggaran RM350.00 (atau mungkin lebih rendah daripada ini bergantung kepada promosi agent yang dikeluarkan oleh syarikat dari masa ke semasa).

 

peluang kerja dari rumah

 

peluang kerja dari rumah

 

peluang kerja dari rumah

 

WhatsApp “BIZ ZEETA” ke 019-7071977 untuk memulakan bisnes dropship anda sekarang.

 

peluang kerja dari rumah

 

Komen Facebook:
Peluang Kerja Dari Rumah: Bisnes Tanpa Modal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *