Bukan senang kan nak cari pencuci muka untuk kulit sensitif ni… lebih-lebih lagi nak cari pencuci muka yang bebas bahan kimia bahaya. Dah la kulit sensitif, takkan kita nak tepek produk yang ada bahan kimia pulak kan kat muka ni?…

Takpe, dilemma tu bakal selesai sebaik saja anda habis membaca perkongsian saya kali ni.

 

Sebenarnya tak kisahlah samada seseorang tu ada kulit yang sensitif atau kulit tahan lasak sekalipun, memang tak sepatutnya kita guna produk yang ada bahan kimia yang merbahaya tu. Efek bahan kimia tu semua mungkin takkan nampak jelas pada kulit kita, tapi dia masuk ke dalam darah dan semua organ dalam kita.

pencuci muka untuk kulit sensitif

Hanya 26 saat diperlukan untuk bahan kimia daripada produk penjagaan diri untuk masuk ke dalam salur darah kita!…. menakutkan kan?

Ok, hilangkan ketakutan tu sebab sekarang anda semua dah ada pilihan yang jauh lebih selamat terutamanya kepada yang sedang mencari pencuci muka untuk kulit sensitif tu.

Saya perkenalkan Rose Bead Facial Cleanser Zeeta!

Rose Bead Facial Cleanser Zeeta bukan pencuci muka biasa kerana ia juga ada manik-manik rose halus yang bertindak sebagai skrub sewaktu wajah dicuci. Bau harum mawar dalam pencuci muka ni sangat menenangkan kerana ia dihasilkan daripada 100% bunga mawar organik.

 

Tak yakin lagi yang Zeeta? Sila lihat testimoni-testimoni Zeeta DISINI.

 

INFO PENTING TENTANG ROSE BEAD FACIAL CLEANSER ZEETA
===============================
APA BEST SANGAT FACIAL CLEANSER ZEETA NI? :-
1)Pencuci muka #1 menggunakan ROSE BEAD sebagai agen pencuci muka
2)Pencuci muka #1 berjaya buat para suami di luar sana jatuh cinta kali kedua dengan kelembutan kulit isteri selepas pemakaian cleanser ZEETA ni.
3)Pencuci muka #1 VIRAL di media sosial akibat HARGA YANG MURAH TETAPI KUALITI NANGIS‼️

 

JANGAN BELI FACIAL CLEANSER ZEETA NI SELAGI SIS XBACA PART INI :- 

5 SEBAB ZEETA FACIAL CLEANSER JADI PILIHAN NO#1
====================================
1. KUALITI TERJAMIN – Zeeta hanya menggunakan bahan organik & Halal.
2. KESELAMATAN TERBUKTI – Ada kelulusan KKM NOT170704639K
3. TESTIMONI YANG BERPUAS HATI – Semakin ramai yang share feedback & testimoni berkesan
4. SESUAI UNTUK SEMUA – tak kira kulit jenis apa, InsyaAllah sesuai & boleh guna.
5. FREE CONSULTATION – saya akan guide one-to-one melalui whatsapp.

Dah yakin kan yang Zeeta ni memang selamat? dan sudah tentulah sangat sesuai untuk orang-orang yang berkulit sensitif dan juga semua jenis kulit. Macam mana nak dapatkan produk Zeeta ni?

 

WhatsApp saya di 019-7071977 atau

Komen Facebook:
Pencuci Muka Untuk Kulit Sensitif Daripada Bahan Organik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *