Hai! Saya adalah Pengedar Forever Living Ipoh, Perak. Istimewa buat anda khususnya di Taman Perpaduan, Tambun, Sunway City Ipoh, Tanjung Rambutan dan kawasan sekitar Ulu Kinta. Jimatkan masa anda untuk dapatkan produk Forever Living (jus aloe vera, madu asli, skincare & daily care) secara terus daripada saya.

Juga untuk anda di seluruh Malaysia. Saya akan hantarkan secara pos, produk Forever Living kegemaran anda sampai ke depan pintu rumah. Pembelian mudah hanya di hujung jari. Oh mudahnya!

pengedar forever living ipoh

Tahukah anda? Forever Living Products sudah lama bertapak di pasaran dunia. Ye.. sejak tahun 1978 lagi. Produk-produk kesihatan dan penjagaan diri berasaskan aloe vera & madu asli Forever Living ini boleh didapati di 165 buah negara di dunia!

Forever Living Products juga adalah syarikat yang memiliki ladang aloe vera dan ladang ternakan lebah terbaik yang terbesar di dunia. Oleh itu, produk-produknya dihasilkan dengan kualiti dan standard yang tersendiri.

Rangkaian produk Forever Living adalah head-to-toe:

  • Suplemen Kesihatan
  • Penjagaan dan Pengurusan Berat Badan
  • Penjagaan Diri dan Kecantikan
  • Penjagaan Rumah

Baca juga: Berjaya Selamatkan Kaki Daripada Dipotong Akibat Luka Kencing Manis

pengedar forever living ipoh

Mengapa Perlu Dapatkan Produk Forever Living Daripada Pengedar Forever Living Ipoh iaitu Saya?

Ok, berikut adalah sebab yang kuat mengapa anda boleh dapatkan produk Shaklee daripada saya:

  1. Jimat Masa & kos Penghantaran – Anda tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan produk Forever Living yang anda mahu. Hanya perlu hubungi saya melalui detail di bawah, anda akan melalui sesi konsultasi eksklusif dan penerangan mengenai produk untuk penyelesaian masalah dan keperluan diri anda. Sebaik order dan pembayaran diterima, produk akan dihantar terus ke alamat anda.
  2. Dapat Produk Dengan Segera! – Penghantaran melalui pos biasanya akan mengambil masa lebih kurang 2 – 3 hari bekerja dan jika anda inginkan C.O.D (Cash on Delivery), makluman awal sangat dihargai kerana ia akan memudahkan saya menyediakan stok yang perlu. Ini kerana saya tidak menyimpan stok di rumah bagi memastikan produk yang saya hantar kepada anda adalah yang terbaru & terjaga kualitinya.
  3. fter Sales Service – Selepas proses pembelian dan penerimaan produk, adalah menjadi kebiasaan untuk saya guide anda tentang cara pemakanan dan waktu pengambilan.

 

pengedar forever living ipoh

Jika anda ingin mendapatkan produk Forever Living, info lanjut dan konsultasi secara eksklusif, jangan lupa dapatkannya daripada saya; pengedar Forever Living Ipoh seperti di bawah yer:

 

pengedar forever living ipoh

Norhasnida Mohamad Nayan (Nieda)
Pengedar Forever Living Ipoh

SMS | Whatsapp:
019-7071977

 

pengedar forever living ipoh

COD bukan bermakna tiada caj penghantaran yer. Di atas ni adalah caj COD mengikut kilometer yang akan saya kenakan. Kilometer pertama akan dikira bermula dari Sunway City Ipoh.

Nota: Tiada caj COD dikenakan untuk Sunway City Ipoh & Taman Perpaduan.

 

Komen Facebook:
Pengedar Forever Living Ipoh Perak

One thought on “Pengedar Forever Living Ipoh Perak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *