Hai Warga Ipoh! Saya Nieda, salah seorang pengedar Shaklee Ipoh Perak. Istimewa buat anda khususnya di Taman Perpaduan, Permai Lakeview, The Heaven, Tanjung Rambutan dan kawasan sekitar Ulu Kinta.

Jimatkan masa anda untuk dapatkan produk Shaklee secara terus daripada saya.

Untuk anda yang tinggal jauh daripada kawasan-kawasan ini, saya akan hantarkan melalui Pos Laju, GDex atau CityLink. Produk Shaklee yang anda perlukan akan sampai terus ke depan pintu rumah.

Pembelian mudah hanya di hujung jari!. Siap!

Anda juga boleh mendapatkan pos percuma jika layak.

 

Shaklee is Always Safe, Always Work and Always Green

Produk Shaklee juga telah menjelajah ke seluruh Malaysia hasil daripada para pengedarnya (Shaklee Independent Distributor – SID) yang gigih dan aktif menjalankan perniagaan atau bisnes; termasuk saya.

Mengapa produk Shaklee begitu terkenal? Sebab ia berkualiti, berkesan dan terbukti selamat. Selain kajian penyelidik khas daripada Shaklee, terdapat juga banyak testimoni positif pengguna yang telah membantu Shaklee untuk dikenali ramai.

 

Saya juga telah mengamalkan produk Shaklee dah lebih 5 tahun dan telah pun menikmati Shaklee Effects yang sangat Wow!. Sebab itulah saya terjebak dengan bisnes Shaklee sebab saya nak orang lain juga dapat Shaklee Effects yang hebat seperti saya.

Rangkaian produk Shaklee termasuklah:

 

Mengapa Saya Sebagai Pengedar Shaklee Ipoh Perak Perlu Menjadi Pilihan Anda Jika Anda Ingin Dapatkan Produk Shaklee?

Ok, berikut adalah sebab yang kuat mengapa anda patut dapatkan produk Shaklee daripada saya:

 1. Jimat Masa – Anda tak perlu menunggu lama untuk mendapatkan produk Shaklee. Hanya perlu hubungi saya melalui WhatsApp ke 019-7071977. Anda akan melalui sesi pra-konsultasi eksklusif dan penerangan mengenai produk untuk penyelesaian masalah dan keperluan anda. Selepas order dan pembayaran diterima, produk akan dihantar terus ke alamat anda.
 2. Dapat Produk Dengan Segera! – Penghantaran hanya akan mengambil masa lebih kurang 2 – 3 hari bekerja dan jika anda inginkan C.O.D (Cash on Delivery), makluman awal sangat dihargai kerana ia akan memudahkan saya menyediakan stok yang perlu.
 3. Stok Produk – Insya Allah produk yang anda pilih ada tersedia di dalam stok simpanan saya. Jika stok yang diminta tidak ada, anda hanya perlu menunggu antara 1 hari (bekerja) untuk saya restock. Jangan risau yer…
 4. Konsultasi Eksklusif Berterusan – Selepas proses pembelian dan penerimaan produk, adalah menjadi kebiasaan untuk saya guide anda tentang cara pemakanan dan waktu pengambilan. Ini adalah hak eksklusif anda sebagai customer saya.

 

CAJ COD MENGIKUT KILOMETER

COD bukan bermakna tiada caj penghantaran. C.O.D (Cash On Delivery) & setiap perjalanan penghantaran ada kos tersendiri.

Saya caj kos penghantaran untuk COD mengikut kilometer seperti jadual di bawah.

Kilometer pertama akan dikira bermula dari Sunway City Ipoh.

 

pengedar shaklee ipoh perak

 

PICK-UP POINT

Atau anda juga boleh memilih untuk berjumpa saya & mendapatkan produk yang anda mahu di PICK-UP POINT berikut (tiada caj COD dikenakan untuk barang yang di ambil di PICK-UP POINT):

PICK-UP POINT #1

 • Pick-up point: Shaklee, Jalan Medan Istana
 • Masa: 10.30 pagi – 1.30 tengahari
 • Hari: Hari bekerja sahaja
 • Nota: Maklumkan 1 @ 2 hari lebih awal untuk temujanji

 

PICK-UP POINT #2

 • Pick-up point: Persiaran Lembah Perpaduan
 • Masa: 10.30 pagi – 5.00 petang
 • Hari: Setiap hari (kecuali ketika saya berada di luar kawasan)
 • Nota: Maklumkan 1 @ 2 hari lebih awal untuk penyediaan stok

 

Baca Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

 

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, info lanjut dan konsultasi secara eksklusif, jangan lupa dapatkannya daripada saya; pengedar Shaklee Ipoh Perak dan seluruh Malaysia.

 

pengedar shaklee ipoh perak

pengedar shaklee ipoh perak

Komen Facebook:
Pengedar Shaklee Ipoh Perak: Ulu Kinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *