Anda berada disini sebab sedang mencari Pengedar Shaklee Ipoh yang boleh memberikan anda KONSULTASI EKSKLUSIF SECARA PERCUMA untuk orang Ipoh kan?

TERBAIK!

Tahniah sebab kome memang berada di tempat yang tepat!

Saya sebagai Pengedar Shaklee yang sah sedia membantu dan akan cuba untuk memberikan servis terbaik. InsyaAllah….

Sebelum tu saya nak kenalkan diri saya dulu lah yer..

Nama penuh: NORHASNIDA MOHAMAD NAYAN

Nama panggilan: NIEDA

Shaklee ID: 889821

No. H/P: 019-7071977

FB: Has Nieda

Untuk COD di Ipoh, husband saya yang akan uruskan tau sebab my husband ni merangkap my business partner jugak gitu. Jadi, semua hal-hal dalam bisness Shaklee ni kami uruskan bersama. Nak contact saya boleh, nak contact my business partner pun boleh.

Kalau kome tinggal di sekitar kawasan Tambun, Tanjung Rambutan, Taman Perpaduan, Sunway City (Lost World Of Tambun) maka my business partner ni lah Pengedar Shaklee yang paling tepat untuk hantarkan suplemen / produk Shaklee yang kome perlukan.

Ni contact number my husband @ my business partner yer:

Nama penuh: AZIRUL IZWAN ABU BAKAR

Nama panggilan: ZIRUL

Shaklee ID: 889821

No. H/P: 019-5635239

Psssttt… suplemen Shaklee pun ada yang khas untuk abang-abang sado tau..

Haaa… kaum adam kalau ada masalah yang berkaitan dengan hal-hal lelaki ni silakanlah contact husband saya yer kalau segan nak bercerita dengan saya. Memang lebih selesa kan kalau bercerita hal lelaki dengan lelaki kan… tapi kalau nak refer dengan saya terus pun silakan… InsyaAllah saya akan cuba untuk membantu dan cadangkan suplemen terbaik bersesuain dengan masalah tuan

Nak tahu apa set suplemen Shaklee yang orang Ipoh boleh dapatkan melalui kami yang jadi Pengedar Shaklee Ipoh ni?

 

SET SUPLEMEN SHAKLEE ISTIMEWA UNTUK KOME-KOME DI IPOH

  1. Set Kesihatan Umum
  2. Kesihatan Lelaki
  3. Kesihatan Wanita
  4. Set Kurus Sihat
  5. Set Hamil
  6. Set Berpantang
  7. Set Ibu Menyusu
  8. Set Kecantikan (jerawat / jeragat / kulit kering & kusam)
  9. Kesihatan kanak-kanak
  10. Kesihatan Warga Emas
  11. Allergy / Asthma / Sinus / Resdung
  12. Diabetes (kencing manis)
  13. Senggugut / PMS / Menopause
  14. Darah Tinggi / Jantung / Kanser / Gout
  15. Fertility Set (Kesuburan / ingin cubahamil)
  16. Set untuk suami/isteri
  17. Masalah Rambut Gugur
  18. Hyperthyroid
  19. Hypothyroid
  20. Kanak-kanak ADHD (hyperactive)
  21. Sembelit / gastrik
  22. Migraine
  23. Sistem Imun
  24. Tambah Berat Badan
  25. Psoriasis
  26. Ekzema
  27. Kecerdasan / kesihatan otak
  28. Detoks
  29. Antioksidan
  30. Awet muda
  31. Kesihatan tulang / sendi / saraf
  32. dan banyak lagi….

Ceritakan saja kepada saya tentang permasalahan kome… InsyaAllah saya akan cadangkan set suplemen Shaklee yang sesuai mengikut bajet & keperluan anda yer…

Untuk kome kome di Ipoh, saya tak kenakan caj pos atau kos penghantaran untuk pembelian produk Shaklee bernilai RM300.00 keatas… PERCUMA jer… konsultasi pun PERCUMA… Jadual pengambilan suplemen secara peribadi pun akan saya beri selepas membuat pembelian… tu pun PERCUMA jugak.

Nak lagi special?…. moh join JADI AHLI sebab 100% confirmed kome kome di Ipoh boleh dapat harga ahli yang sememangnya jauh lebih murah daripada harga biasa. Jangan risau…. Walaupun ada dah jadi ahli nanti, kome-kome tetap akan jadi customer kesayangan saya selagi mana kome kome sudi.

Bila dah jadi ahli nanti, nak order suplemen Shaklee atau apa-apa saja yang berkaitan saya tetap saya yang akan buatkan… tu semua kan tanggungjawab saya. Cuma yang bestnya kome kome tak perlu risau tentang harga dah… tak payah susah-susah nak survey harga pun sebab kome kome memang berhak dapat harga ahli yang special tu…

pengedar shaklee ipoh

Ok, kat bawah ni senarai penuh produk Shaklee yang boleh kome kome dapatkan melalui saya sebagai Pengedar Shakee Ipoh (mengikut kesediaan stok). Baca slowly yer sebab banyak tu…

all-new

SENARAI SUPLEMEN SHAKLEE

  1. Alfalfa Complex (Small)
  2. Alfalfa Complex (Large)
  3. B-Complex
  4. Carotomax
  5. Chewable Vitamin C 100mg
  6. Collagen Powder
  7. DTX Complex
  8. Energizing Soy Protein (ESP)
  9. Garlic Complex
  10. GLA Complex
  11. Herb-Lax
  12. Lecithin
  13. Meal Shakes – French Vanilla
  14. NutriFeron
  15. Omega Guard
  16. OsteMatrix
  17. Peppermint Ginger Plus
  18. Performance – Orange
  19. Sustained Release Vitamin C 500mg
  20. Vitamin E Complex
  21. Vita-Lea Iron Formula
  22. Vivix

prosante

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE

  1. Long Lasting Finishing Spray
  2. Nourishing Scalp Treatment
  3. Replenishing shampoo
  4. Revitalizing shampoo

banner

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN WAJAH ENFUSELLE

  1. Balancing Moisturizer
  2. Enfuselle Pump
  3. Eye Treatment
  4. Hydrating Cleansing Lotion
  5. Hydrating Moisturizer
  6. Hydrating Toner
  7. Purifying Cleansing Gel
  8. Purifying Toner

 

 

banner

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RUMAH GET CLEAN

  1. Basic-H Organic Super Cleansing Concentrate
  2. Dish Wash Concentrate
  3. Fresh Laundry Concentrate
  4. Soft Fabric Concentrate

19

PENAPIS AIR TERBAIK DUNIA GET CLEAN

  1. Filter (3 packs)
  2. Housing (1 unit)
  3. Pitcher (1 unit)
  4. Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3-pack

Hah!… banyak kan? Terima kasih sebab kome kome baca sampai habis entry ni. Jadi, tau la dah kan siapa Pengedar Shaklee Ipoh yang kome kome nak contact kalau nak beli Shaklee?

 

HUBUNGI PENGEDAR SHAKLEE IPOH:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

Whatsapp:
019 – 707 1977 (Nieda) / 019-5635236 (Azirul Izwan)

Email:
nieda@ohcantik.com 

Komen Facebook:
Pengedar Shaklee Ipoh: Tambun, Sunway City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *