Anda berada disini sebab sedang mencari Pengedar Shaklee Ipoh yang boleh memberikan anda KONSULTASI EKSKLUSIF SECARA PERCUMA untuk orang Ipoh kan?

TERBAIK!

Tahniah sebab anda memang berada di tempat yang tepat!

Saya sebagai Pengedar Shaklee yang sah sedia membantu dan akan cuba untuk memberikan servis terbaik. InsyaAllah….

Sebelum tu saya nak kenalkan diri saya dulu lah yer..

Nama penuh: NORHASNIDA MOHAMAD NAYAN

Nama panggilan: NIEDA

Shaklee ID: 889821

No. H/P: 019-7071977

FB: Has Nieda

 

Nak tahu apa set suplemen Shaklee yang orang Ipoh boleh dapatkan melalui saya yang jadi Pengedar Shaklee Ipoh ni?

SET SUPLEMEN SHAKLEE ISTIMEWA UNTUK KOME-KOME DI IPOH

  1. Set Kesihatan Umum
  2. Kesihatan Lelaki
  3. Kesihatan Wanita
  4. Set Kurus Sihat
  5. Set Hamil
  6. Set Berpantang
  7. Set Ibu Menyusu
  8. Set Kecantikan (jerawat / jeragat / kulit kering & kusam)
  9. Kesihatan kanak-kanak
  10. Kesihatan Warga Emas
  11. Allergy / Asthma / Sinus / Resdung
  12. Diabetes (kencing manis)
  13. Senggugut / PMS / Menopause
  14. Darah Tinggi / Jantung / Kanser / Gout
  15. Fertility Set (Kesuburan / ingin cubahamil)
  16. Set untuk suami/isteri
  17. Masalah Rambut Gugur
  18. Hyperthyroid
  19. Hypothyroid
  20. Kanak-kanak ADHD (hyperactive)
  21. Sembelit / gastrik
  22. Migraine
  23. Sistem Imun
  24. Tambah Berat Badan
  25. Psoriasis
  26. Ekzema
  27. Kecerdasan / kesihatan otak
  28. Detoks
  29. Antioksidan
  30. Awet muda
  31. Kesihatan tulang / sendi / saraf
  32. dan banyak lagi….

Ceritakan saja kepada saya tentang permasalahan anda… InsyaAllah saya akan cadangkan set suplemen Shaklee yang sesuai mengikut bajet & keperluan anda yer…

Anda akan dapat konsultasi PERCUMA selagi anda menjadi customer saya… Panduan pengambilan suplemen secara peribadi pun akan saya beri selepas membuat pembelian… tu pun PERCUMA jugak.

 

CAJ COD MENGIKUT KILOMETER

pengedar shaklee ipoh

 

JADI AHLI SHAKLEE

Nak lagi special?…. jom JADI AHLI sebab 100% confirmed anda di Ipoh boleh dapat harga ahli yang sememangnya jauh lebih murah daripada harga biasa. Jangan risau…. Walaupun ada dah jadi ahli nanti, anda tetap akan jadi customer istimewa saya selagi mana anda sudi.

Bila dah jadi ahli nanti, nak order suplemen Shaklee atau apa-apa saja yang berkaitan saya tetap akan bantu uruskan. Cuma yang bestnya anda tak perlu risau tentang harga dah… tak payah susah-susah nak survey harga pun sebab anda memang berhak dapat harga ahli yang special tu…

 

pengedar shaklee ipoh

 

Ok, kat bawah ni senarai penuh produk Shaklee yang anda boleh dapatkan melalui saya sebagai Pengedar Shakee Ipoh (mengikut kesediaan stok). Baca slowly yer sebab banyak tu…

all-new

 

SENARAI SUPLEMEN SHAKLEE

  1. Alfalfa Complex (Small)
  2. Alfalfa Complex (Large)
  3. B-Complex
  4. Carotomax
  5. Chewable Vitamin C 100mg
  6. Collagen Powder
  7. DTX Complex
  8. Energizing Soy Protein (ESP)
  9. Garlic Complex
  10. GLA Complex
  11. Herb-Lax
  12. Lecithin
  13. Meal Shakes – French Vanilla
  14. NutriFeron
  15. Omega Guard
  16. OsteMatrix
  17. Peppermint Ginger Plus
  18. Performance – Orange
  19. Sustained Release Vitamin C 500mg
  20. Vitamin E Complex
  21. Vita-Lea Iron Formula
  22. Vivix

 

 

 

banner

RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN RUMAH GET CLEAN

  1. Basic-H Organic Super Cleansing Concentrate
  2. Dish Wash Concentrate
  3. Fresh Laundry Concentrate
  4. Soft Fabric Concentrate

 

19

PENAPIS AIR MUDAH ALIH TERBAIK – GET CLEAN SHAKLEE

  1. Filter (3 packs)
  2. Housing (1 unit)
  3. Pitcher (1 unit)
  4. Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3-pack

Hah!… banyak kan? Terima kasih sebab baca sampai habis entry ni. Jadi, tau la dah kan siapa Pengedar Shaklee Ipoh yang anda nak contact kalau nak beli Shaklee kan?

 

pengedar shaklee ipoh
WhatsApp saya di 019-7071977 untuk info lanjut / order Shaklee

Komen Facebook:
Pengedar Shaklee Ipoh: Tambun, Sunway City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *