Hai Johorian! Saya merupakan salah seorang pengedar Shaklee Johor Bahru. Istimewa buat anda khususnya di Taman Universiti, Skudai dan kawasan sekitar Universiti Teknologi Malaysia (UTM). Jimatkan kos pos, duit minyak dan masa anda untuk dapatkan produk Shaklee secara terus daripada saya.

Juga untuk anda di seluruh Malaysia. Saya akan hantarkan secara pos, produk Shaklee kegemaran anda sampai ke depan pintu rumah. Pembelian mudah hanya di hujung jari. Oh mudahnya!

Shaklee is Always Safe, Always Work and Always Green

produk shaklee

Tahukah anda? Shaklee semakin terkenal di seluruh negara. Tidak kira sama ada di semenanjung Malaysia mahupun Sabah dan Sarawak. Tidak hairanlah jika hari ini,  jumlah ahlinya sudah melewati angka SATU JUTA!

Produknya juga telah menjelajah ke seluruh Malaysia hasil daripada para pengedarnya (Shaklee Independent Distributor – SID) yang gigih dan aktif menjalankan perniagaan atau bisnes; termasuk saya.

Mengapa produk Shaklee begitu terkenal? YA, ia berkenaan kualiti, keberkesanan dan terbukti selamat. Selain kajian penyelidik khas daripada Shaklee, terdapat juga banyak testimoni positif pengguna yang telah membantu Shaklee untuk dikenali ramai.

Saya juga telah mengamalkan produk Shaklee hampir 3 tahun dan mendapati kesan kebaikkannya. Atas dasar itulah mengapa saya begitu teruja dan jatuh cinta kepada Shaklee. Rangkaian produk Shaklee termasuklah:

Mengapa Perlu Dapatkan Produk Shaklee Daripada Pengedar Shaklee Johor Bahru iaitu Saya?

Ok, berikut adalah sebab yang kuat mengapa anda boleh dapatkan produk Shaklee daripada saya:

  1. Jimat Masa & kos Penghantaran – Anda tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan produk Shaklee. Hanya perlu hubungi saya melalui detail di bawah, anda akan melalui sesi konsultasi eksklusif dan penerangan mengenai produk untuk penyelesaian masalah dan keperluan diri anda. Sebaik order dan pembayaran diterima, produk akan dihantar terus ke alamat anda.
  2. Dapat Produk Dengan Segera! – Penghantaran hanya akan mengambil masa lebih kurang 2 – 3 hari bekerja dan jika anda inginkan C.O.D (Cash on Delivery), makluman awal sangat dihargai kerana ia akan memudahkan saya menyediakan stok yang perlu.
  3. Stok Produk – Insya Allah produk yang anda pilih ada tersedia di dalam stok simpanan saya. Jika stok yang diminta tidak ada, anda hanya perlu menunggu antara 2 – 4 hari untuk saya restock. Jangan risau yer…
  4. After Sales Service – Selepas proses pembelian dan penerimaan produk, adalah menjadi kebiasaan untuk saya guide anda tentang cara pemakanan dan waktu pengambilan. Ini adalah salah usaha saya untuk menjadi SID anda yang boleh dipercayai. Selain itu, memudahkan anda untuk proses repeat order. Yeay!

Baca Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, info lanjut dan konsultasi secara eksklusif, jangan lupa dapatkannya daripada saya; pengedar Shaklee Johor Bahru paling terlajak laris dan seluruh Malaysia:

Fadzliah Mohamad
Pengedar Shaklee Johor Bahru

SMS | Whatsapp:
012 – 763 1785

Nurul Rasyidah Rahmat
Pengedar Shaklee Johor Bahru

SMS | Whatsapp:
017-756 3898

Komen Facebook:
Pengedar Shaklee Johor Bahru Paling Terlajak Laris

One thought on “Pengedar Shaklee Johor Bahru Paling Terlajak Laris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *