Anda tinggal di Pontian, Pekan Nenas atau kawasan sekitarnya dan sedang mencari Pengedar Shaklee Pontian yang boleh memberikan anda konsultasi eksklusif berterusan secara percuma? Tahniah! kerana anda berada di page yang paling tepat.

Saya sedia membantu dan akan cuba untuk memberikan konsultasi serta servis terbaik tak kiralah jika anda orang Pontian atau orang mana sekalipun. Customer saya semua saya beri konsultasi sebaik mungkin. InsyaAllah….

Tapi sebelum tu izinkan saya kenalkan diri saya yer..

Nama penuh: INTAN NURASYIDAH

Nama panggilan: SYIDA

No. H/P: 017-756 3898

FB: IntanNurasyidah

pengedar shaklee pontian

 

Nak tahu apa set suplemen Shaklee yang orang Pontian boleh dapatkan daripada saya sebagai Pengedar Shaklee Pontian anda? Berikut adalah sebahagian jer daripadanya… ada banyak lagi tau… tapi kalau saya listkan semua nanti panjang sangat pulak… hehee… jangan risau… hubungi jer saya untuk info lanjut..

SET SUPLEMEN SHAKLEE ISTIMEWA UNTUK WARGA PONTIAN

  1. Set Kesihatan Umum
  2. Kesihatan Lelaki
  3. Kesihatan Wanita
  4. Set Kurus Sihat
  5. Set Hamil
  6. Set Berpantang
  7. Set Ibu Menyusu
  8. Set Kecantikan (jerawat / jeragat / kulit kering & kusam)
  9. Kesihatan kanak-kanak
  10. Kesihatan Warga Emas
  11. Allergy / Asthma / Sinus / Resdung
  12. Diabetes (kencing manis)
  13. Senggugut / PMS / Menopause
  14. Darah Tinggi / Jantung / Kanser / Gout
  15. Fertility Set (Kesuburan / ingin cuba hamil)
  16. Set untuk suami/isteri
  17. Masalah Rambut Gugur
  18. Hyperthyroid
  19. Hypothyroid
  20. Kanak-kanak ADHD (hyperactive)
  21. Sembelit / gastrik
  22. Migraine
  23. Sistem Imun
  24. Tambah Berat Badan
  25. Psoriasis
  26. Ekzema
  27. Kecerdasan / kesihatan otak
  28. Detoks
  29. Antioksidan
  30. Awet muda
  31. Kesihatan tulang / sendi / saraf
  32. dan banyak lagi….

Alamak!… banyak kan? Macam mana nak tau set tu sesuai atau tak yer…

Takpe jangan risau.. ceritakan saja kepada saya tentang permasalahan anda… saya akan cadangkan set suplemen Shaklee yang sesuai mengikut bajet & keperluan anda…

Panduan pengambilan suplemen pun akan saya beri selepas membuat pembelian… ni pun PERCUMA jugak… ni semua bukan daripada Shaklee tau… ni daripada saya sendiri… jadi, tak semestinya kalau anda beli Shaklee daripada pengedar lain anda akan dapat benda yang sama macam saya beri… Pengedar Shaklee Pontian anda!

Jadi tak payah tunggu-tunggu dah… cepat, orang Pontian! Contact saya untuk info lajut yer…

Psssstt!… nak tau tak ada cara untuk anda dapatkan produk Shaklee pada harga diskaun?

Baca Kelebihan Jadi Ahli Shaklee.

Intan Nurasyidah
Pengedar Shaklee Pontian, Pekan Nenas, Pulai

SMS | Whatsapp:
017 – 756 3898

Komen Facebook:
Pengedar Shaklee Pontian: Konsultasi Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *