Melawan penuaan bukan sekadar krim atau sapuan luaran. Penuaan sebenarnya berlaku pada tahap sel; iaitu akar umbi tubuh manusia. Jadi, mana mungkin ia dapat diatasi secara luaran saja kan? Anda perlukan produk anti penuaan terbaik yang mampu melawan penuaan pada tahap sel.

Betul, penjagaan luaran juga tak boleh diabaikan. Jika tidak, penuhlah kulit dengan jeragat & cela.

Tapi jika anda mahu kekal awet muda, remajakan sel anda. Dalaman dan luaran akan dapat efek anti penuaan tu.

produk anti penuaan terbaik

PENEMUAN REVOLUSIONARI SHAKLEE

Revolusionari Shaklee dalam anti-penuaan pada tahap selular membawa kepada penemuan Vivix; produk anti penuaan terbaik yang anda boleh dapatkan melalui Pengedar Shaklee yang sah.

 

produk anti penuaan terbaik
Sel adalah asas binaan tubuh manusia. Disinilah punca segalanya tak kira samada penuaan ataupun penyakit. Lindungi sel, untuk penuaan yang lebih sihat.

 

CABARAN

Perubahan biologi yang berkaitan dengan penuaan boleh bermula seawal kelahiran atau di kemudian hari selepas kita melangkah dewasa. Perubahan ini menyebabkan kehilangan fungsi tubuh yang terkumpul melalui perubahan di peringkat sel.

Penyelidikan menunjukkan kita mungkin dapat mempengaruhi proses penuaan biologi ini dengan cara yang positif. Ini ada kaitan dengan bagaimana sel-sel memperbaiki dan meniru diri mereka (replicate). Ini memberi kesan kepada kesihatan, well being dan proses penuaan dalam pelbagai cara.

Aktiviti selular yang boleh menyebabkan penuaan berlaku setiap hari.

 

Terdapat 4 mekanisme utama penuaan selular:

KEROSAKAN DNA: Setiap sel dalam badan menerima hampir 1 juta serangan yang merosakkan DNA

PENGAWAL SELIA GENETIK: Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular

PENURUNAN PENGHASILAN TENAGA SEL: Mitokondria dalam sel kita menghasilkan tenaga yang kita perlukan untuk hidup. Fungsi sel akan menurun apabila kecekapan mitokondria berkurangan

TIMBUNAN PROTEIN AGE (Advance Gycaltion End Product): Pembentukan protein AGE yang berlebihan boleh menyebabkan kerosakan sel yang boleh menjejaskan integriti sel dan umur

 

produk anti penuaan terbaik
Setiap hari sel kita diserang oleh radikal bebas lebih daripada sejuta kali dan ini adalah punca utama kerosakannya

 

PENYELESAIAN DENGAN PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK

Penemuan revolusi Shaklee berada di garis depan penyelidikan saintifik. Para saintis Shaklee telah menghasilkan gabungan polifenol unik dengan bahan-bahan yang terbukti dalam kajian makmal dapat melawan penuaan selular.

Hasilnya, Shaklee telah mencipta suplemen anti penuaan yang unggul. Salah satu daripada bahan utamanya ialah resveratrol yang telah dirujuk di lebih daripada 2,500 penerbitan penyelidikan, termasuk kajian yang dijalankan oleh Universiti Harvard, Institut Kanser Kebangsaan, dan Institut Penuaan Kebangsaan, sebahagian daripada Institut Kesihatan Nasional Amerika.

Produk anti penuaan itu ialah Vivix®.

produk anti penuaan terbaik

 

Shaklee juga telah memfailkan permohonan paten untuk melindungi formula campuran polifenol eksklusif Vivix ini daripada ditiru. Ini bermakna takkan ada produk anti penuaan jenama lain yang dapat menyamai kehebatan Vivix.

Dibangunkan selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh Shaklee Corporation, Vivix adalah suplemen anti penuaan semulajadi tanpa pewarna tiruan, perisa, pemanis atau pengawet tambahan.

Bahan Vivix telah terbukti memberi kesan kepada 4 mekanisme utama penuaan sel. Dalam satu kejayaan besar, kajian klinikal menunjukkan bahawa bahan Vivix mengaktifkan pengawal selia genetik utama kepanjangan umur yang dipanggil Nrf2 yang membantu melawan penuaan selular.

Ini adalah kajian klinikal kawalan placebo (jenis yang paling ketat) secara rawak. Ia juga merupakan kajian bebas yang bukan dilakukan oleh Shaklee tetapi oleh saintis di State University of New York di Buffalo. Oleh itu, hasil kajian ini tidak berat sebelah.

 

PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK (SUPERIOR)

Salah satu bidang yang paling menarik dalam penyelidikan kepanjangan umur adalah kajian pengawal selia genetik penuaan. Saintis mendapati resveratrol, iaitu kompaun yang terdapat dalam wain merah mampu mengaktifkan pengawal selia genetik yang mungkin mempunyai kesan positif terhadap DNA, kesihatan selular, dan metabolisme.

Para saintis Shaklee mengambil penyelidikan yang sangat menarik ini ke peringkat seterusnya untuk menghasilkan Vivix®. VIVIX® patent-pending Rejuvetrol ™ campuran Resveratrol yang paling berpotensi.

Para saintis Shaklee memperoleh resveratrol semulajadi yang paling tulen dan paling mujarab.

Malah, kandungan resveratrol ekstrak ini tidak kurang daripada 98%, dan jumlah resveratrol yang terdapat di dalam Vivix dipandu oleh kajian saintifik terkini dan penyelidikan yang baru.

Super Polyphenols dari Super Grape Penyelidikan Shaklee diambil daripada anggur yang luar biasa, yang dikenali sebagai anggur muscadine (Vitis rotundifolia).

Ini adalah satu-satunya anggur yang terdapat dalam alam semulajadi dengan kromosom tambahan, yang saintis percaya sangat meningkatkan profil polifenol dan potensi manfaat kesihatan.

Dengan kerjasama para saintis dari University of Georgia, para saintis Shaklee menggunakan proses bioassay-guided, yang menghasilkan ekstrak anggur super paten-pending dengan asid ellagic, polifenol tidak terdapat dalam anggur biasa.

Asid Ellagic dianggap bertanggungjawab terhadap banyak tindakan anti-penuaan selular yang unik dari anggur super dalam formulasi Vivix ini.

produk anti penuaan terbaik

 

SPEKTRUM POLIFENOL YANG LEBIH LUAS

Ekstrak paten-pending Shaklee membekalkan polifenol yang kuat yang memberi kesan kepada kepanjangan umur pada tahap sel seperti asid fenolik, ellagitanin, antosianin, dan proanthocyanidins.

 

KISAH VIVIX: PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK PALING KOMPLEKS YANG PERNAH DICIPTA OLEH SHAKLEE

Saintis Shaklee mengambil masa bertahun-tahun menjalankan penyelidikan untuk membangunkan Vivix®. Penemuan revolusionari 100% semulajadi, paten-pending dalam penyelidikan anti penuaan selular sangat eksklusif kepada Shaklee ini adalah kejayaan luar biasa.

Dengan memanfaatkan kuasa anti penuaan selular isitimewa daripada super grape dan menggabungkannya dengan resveratrol semulajadi untuk menghasilkan Vivix, para saintis Shaklee telah mencapai kejayaan revolusionari dalam memerangi penuaan selular.

Malah, Vivix merupakan produk yang paling kompleks yang pernah dibangunkan oleh Kumpulan Saintis Shaklee kerana cabaran-cabaran untuk membangunkan proses pengekstrakan baru dan memasukkannya ke dalam formula rumusan cecair Vivix yang sangat pekat dan kuat.

Shaklee juga telah dapat menjamin (secure) keseluruhan keluaran anggur muscadine daripada penanam / peladang terbesar dan terbaik di dunia.

Hasilnya adalah suplemen produk anti penuaan terbaik yang luar biasa dengan bahan-bahan yang telah diuji dimakmal untuk menangani 4 mekanisme utama penuaan selular.

Shaklee juga telah memfailkan paten untuk melindungi formulasi polifenol Vivix yang eksklusif dan inovatif ini.

produk anti penuaan terbaik

 

SIAPA YANG AKAN MENDAPATKAN FAEDAH DARIPADA PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK INI?

  • Lelaki dan wanita dewasa yang prihatin terhadap penuaan selular dan kesejahteraan maksimum
  • Sesiapa yang komited kepada gaya hidup yang sihat dan seimbang

Adakah anda tergolong dalam kumpulan ini?

Jika ya, Vivix adalah produk anti penuaan terbaik untuk anda. Tak perlu pandang yang lain lagi jika anda mahukan efek anti penuaan daripada hasil kajian saintis hebat Shaklee.

Nota: Vivix tidak digalakkan untuk kanak-kanak dan wanita mengandung atau menyusu.

produk anti penuaan terbaik

Komen Facebook:
Produk Anti Penuaan Terbaik Dalam Satu Botol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *