Bukan mudah untuk mendapatkan produk skincare terbaik yang mampu memberikan hasil yang kita inginkan dan ada jaminan keselamatan serta semulajadi kan?

Penat dan serik dah menggunakan produk skincare yang hanya memberikan janji-janji kosong. Atau lebih teruk lagi, produk yang memberikan kesan negatif pula kepada kulit atau berisiko mengancam kesihatan.

Tapi, mujurlah Shaklee menawarkan set produk skincare terbaik YOUTH.

YOUTH terhasil daripada ujian dan kajian yang Shaklee jalankan selama 8 tahun. Dibangunkan oleh pakar kulit World Class di makmal canggih Shaklee di US.

 

produk skincare terbaik

 

MENGAPA PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA BERBEZA DARIPADA JENAMA LAIN?

Tampil Lebih Muda

Koleksi penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dibuat secara harmoni dengan alam semulajadi. Shaklee menjamin anda bukan sahaja akan dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membawa kulit anda kepada usia 1 dekad lebih muda.

 

produk skincare terbaik

 

1 DEKAD PENUAAN DIHAPUSKAN DENGAN PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia akan mengubah cara anda melihat diri anda. Anda akan tidak jemu memandang cermin! Orang sekeliling akan terpesona dan cemburu apabila memandang keremajaan kulit wajah anda

 

Mampukah Shaklee membuktikan kulit anda menjadi lebih muda?

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia dibangunkan oleh pakar kulit world class di makmal Shaklee di US. Indeks usia kulit (Skin Age Index) diukur pada penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal

 

APAKAH INDEKS USIA KULIT (SKIN AGE INDEX)?

Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta terhadap:-

  • KEDUTAN KULIT
  • SAIZ PORI
  • TONA KULIT
  • KEANJALAN
  • TEKSTUR KULIT
  • HIPERPIGMENTASI
  • SERI KULIT
  • KEKENDURAN

Shaklee telah membuktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk mendapatkan keberkesanan.Kesemua produk YOUTH direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang boleh diragui atau mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan.

Malah, Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.

 

Hasilnya!

100% WANITA MENDAPAT KULIT YANG LEBIH MUDA

2/3 DARIPADANYA MENDAPAT SKIN AGE 1 DEKAD LEBIH MUDA

 

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™ SHAKLEE

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian (purity) untuk mendapatkan keberkesanan produk. Hasil penggunaan Youth Shaklee ini juga melalui ujian klinikal terperinci dan bukan hanya sekadar testimoni biasa.

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia adalah 100% vegan.

YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia yang berbahaya mahupun bahan yang diragui tahap keselamatannya.

 

KUASA BOTANI

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya akibat daripada cara hidup anda, kerosakan persekitaran mahupun penuaan semulajadi.

 

produk skincare terbaik

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

produk skincare terbaik

ANGGUR MUSCADINE

Paten-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk YOUTH melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mampu mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.

 

produk skincare terbaik

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidannya.

 

produk skincare terbaik

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

 

produk skincare terbaik

 

BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA & DIRAGUI 

YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia merbahaya dan juga yang diragui tahap keselamatannya. Untuk menyenaraikan kesemua 1,500 bahan tersebut mungkin terlalu panjang, tapi berikut adalah sebahagian daripadanya.

produk skincare terbaik

 

BUAT KEPUTUSAN SEKARANG!

Jadilah sebahagian daripada mereka yang telah berjaya merubah penampilan kulit dan usia kulit kepada 1 dekad lebih muda dengan produk skincare terbaik YOUTH Shaklee.

 

produk skincare terbaik


produk skincare terbaik

 

JIMAT HAMPIR 30% APABILA ANDA MEMBELI PRODUK SKINCARE TERBAIK YOUTH DENGAN MENJADI AHLI SHAKLEE

 

produk skincare terbaik
WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang
Komen Facebook:
Produk Skincare Terbaik Untuk Kulit Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *