PROMOSI SHAKLEE 2018

Setiap bulan Shaklee akan ada promosi yang berbeza-beza. Jadi, kalau anda nak tahu apakah promo pada bulan tersebut, wajiblah follow saya yer sebab saya akan update page ni setiap kali Shaklee lancarkan promosi baru.

Shaklee ni suka buat kejutan juga tau. Tiba-tiba jer nanti akan ada pengumunan promosi gempak.

promosi shaklee 2018

 

Kalau anda jarang berada di Google, anda boleh juga follow Facebook saya untuk update terkini tentang Shaklee. Sambil-sambil tu boleh lah kita berukhwah di FB juga yer.

 

Boleh follow Facebook saya (klik logo Facebook di bawah)

promosi shaklee 2018

 

PROMOSI SHAKLEE JUN 2018

promosi shaklee 2018

Untuk bulan Jun 2018, Shaklee ada beberapa promosi istimewa. Ehh.. promosi mestilah istimewa kan?

Ok, saya senaraikan satu persatu PROMOSI SHAKLEE JUN 2018 di bawah ni yer

promosi shaklee 2018

Istimewa untuk mereka yang nak cantikkan semula kulit dan ubah penampilan kepada kecantikan semulajadi, inilah masanya kerana Promosi Shaklee Jun 2018 menawarkan produk hebat Shaklee Collagen Powder & Youth Skincare

 

PROMOSI KOLAGEN

Beli 2 kotak Shaklee Collagen Powder dan dapatkan diskaun 5%

Atau

Beli 6 kotak Shaklee Collagen Powder dan dapatkan 1 kotak lagi secara PERCUMA – pembelian ini juga melayakkan anda untuk mendapat kelebihan berikut:

  • Keahlian Percuma
  • Pulangan Tunai bernilai RM115.00 yang akan dikreditkan ke dalam akaun bank anda pada bulan berikutnya
  • Pos Percuma

 

PROMOSI YOUTH SKINCARE

Beli set Renew & Maintain Youth dan dapatkan Wristlet YOUTH Limited Edition secara Percuma

 

promosi shaklee 2018

Untuk anda yang mahu turunkan atau kekalkan berat badan ideal juga ada promosi istimewa.

Beli mana-mana gabungan 2 canister Cinch Shake dan dapatkan diskaun 10% atau dapatkan beg Eco-Pack-N-Go secara Percuma dengan pembelian lebih daripada 1 set Twin Pack Cinch Shake

 

Untuk para ibu yang mahu memberikan hanya yang terbaik untuk anak-anak anda, jangan lepaskan peluang untuk merebut set Shaklee Baby yang 100% semulajadi & dijamin selamat untuk semua jenis kulit.

Dapatkan diskaun 30% apabila anda membeli 3 Set Shaklee Baby pada bulan Jun 2018.

Produk yang terdapat dalam set Shaklee Baby ini adalah:

  • Gel Mandian
  • Losyen
  • Minyak urut
  • Tuala mikrofiber (percuma)
  • Beg toiletries (percuma)

 

promosi shaklee 2018

Buntu dan tak ada idea nak hadiahkan apa kepada orang tersayang sempena bulan mulia ini?

Shaklee ada jawapan yang paling tepat.

Promosi Shaklee 2018 untuk bulan Jun memberikan anda peluang untuk menghadiahkan pemberian paling bernilai buat orang tersayang iaitu kesihatan.

Dapatkan diskaun hebat dan kini pembelian tanpa GST untuk set CLEANSE & BURN atau REVITALISE SET

  • CLEANSE & BURN SET – khas untuk individu yang mahu singkirkan toksin dan angin dalam badan & kekalkan kesihatan yang baik
  • REVITALISE SET – khas untuk membekalkan tenaga berpanjangan secara maksimum dan anda kekal sihat serta awet muda.

 

MERCHANDISE PREMIUM SHAKLEE

Selain daripada Promosi Shaklee 2018 yang hebat ni, anda juga berpeluang untuk menambahkan seri dan gaya kehidupan seharian anda dengan menggunakan merchandise premium Shaklee yang cantik dan eksklusif seperti di bawah..

Ada botol shaker, pillbox, bekas makanan kedap uadara, cooler bag, shopping bag sehinggalah blender Ferrano yang canggih dan menawan tu.

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

 

Dah tau kan promosi menarik daripada Shaklee untuk bulan Jun 2018?

Macam mana pula cara untuk anda rebut produk-propduk promosi ni?

 

CARA MEMBUAT PESANAN PRODUK PROMOSI SHAKLEE 2018

WhatsApp “PROMO SHAKLEE” ke 019-7071977 untuk membuat pesanan Set Produk Promosi Shaklee 2018 yang anda mahukan.

Anda akan diberi konsultasi serta panduan lengkap pengambilan suplemen / penggunaan produk selepas membuat pembelian.

Pesanan anda akan dihantar menggunakan courier / Poslaju bergantung kepada kawasan.

COD: Ipoh (tertakluk kepada terma & syarat)

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

Harga produk promosi Shaklee memang sudah melayakkan anda untuk mendapat diskaun dan penjimatan tetapi untuk penjimatan berganda, jom join sebagai ahli kerana anda akan layak untuk mendapat 2 diskaun iaitu diskaun promosi dan diskaun harga ahli.

Sebagai ahli Shaklee anda juga layak untuk mendapat kelebihan-kelebihan berikut:

  1. Diskaun sehingga 15% untuk setiap pembelian walau hanya 1 produk
  2. Kelayakan menerima pulangan tunai @ bonus bulanan antara 5% hingga 21% mengikut point terkumpul
  3. Peluang menjadi Pengedar Shaklee & menjalankan bisnes Shaklee secara offline dan online
  4. Anda akan mendapat 1 akaun online milik sendiri dan mempunyai akses terus ke sistem online Shaklee dan boleh membuat pembelian pada bila-bila masa yang anda mahu
  5. Tidak perlu bersusah payah survey harga produk Shaklee kerana anda sudah terjamin mendapat harga terbaik sebagai ahli

Baca Peluang Bisnes Shaklee Jana Income 4 – 5 angka

 

promosi shaklee 2018

Komen Facebook:
Promosi Shaklee 2018 Untuk Penjimatan Berganda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *