PROMOSI SHAKLEE 2018

Setiap bulan Shaklee akan ada promosi yang berbeza-beza. Jadi, kalau anda nak tahu apakah promo pada bulan tersebut, wajiblah follow saya yer sebab saya akan update page ni setiap kali Shaklee lancarkan promosi baru.

Shaklee ni suka buat kejutan juga tau. Tiba-tiba jer nanti akan ada pengumunan promosi gempak.

promosi shaklee 2018

 

Kalau anda jarang berada di Google, anda boleh juga follow Facebook saya untuk update terkini tentang Shaklee. Sambil-sambil tu boleh lah kita berukhwah di FB juga yer.

 

Boleh follow Facebook saya (klik logo Facebook di bawah)

promosi shaklee 2018

 

PROMOSI SHAKLEE OGOS 2018

promosi shaklee 2018

Untuk bulan Ogos 2018, Shaklee ada beberapa promosi istimewa. Ehh.. promosi mestilah istimewa kan?

Ok, saya senaraikan satu persatu PROMOSI SHAKLEE OGOS 2018 di bawah ni yer

promosi shaklee 2018

Istimewa untuk mereka yang nak kekalkan kesihatan pada tahap optimum dan maintain awet muda serta cantikkan semula kulit dan ubah penampilan kepada kecantikan semulajadi, inilah masanya kerana Promosi Shaklee Ogos 2018 menawarkan produk hebat Shaklee iaitu VIVIX

 

PROMOSI HEBAT VIVIX!

Beli 2 botol Vivix Shaklee dan dapatkan diskaun ekstra 5% daripada harga ahli biasa

Atau

Beli 6 botol Vivix Shaklee dan dapatkan 1 botol lagi secara PERCUMA – pembelian ini juga melayakkan anda untuk mendapat kelebihan berikut:

  • Keahlian Percuma (jimat RM65.00)
  • Pulangan Tunai bernilai RM250.80 yang akan dikreditkan ke dalam akaun bank anda pada bulan berikutnya
  • Pos Percuma (jimat RM10.00)

 

promosi shaklee 2018

promosi shaklee 2018

 

PROMOSI YOUTH SKINCARE

Beli set Renew & Maintain Set atau Intensive Treatment & Repair Set dan dapatkan Limited Edition YOUTH Cleanse & Firm Device secara Percuma

 

promosi shaklee 2018

Istimewa untuk para ibu yang mahu kekalkan kesihatan yang baik, dapatkan semula berat badan ideal dan turut memberi manfaat kepada kesihatan bayi – Shaklee bawakan promosi Set Postnatal ini

Beli Set Postnatal Shaklee dan dapatkan beg eksklusif Why I Love Shaklee secara percuma.

 

promosi shaklee 2018

Berikan hanya yang terbaik untuk anak-anak anda, jangan lepaskan peluang untuk merebut set Shaklee Baby yang 100% semulajadi & dijamin selamat untuk semua jenis kulit.

BELI 1 PERCUMA 1 Set Shaklee Baby pada bulan Ogos 2018.

Produk yang terdapat dalam set Shaklee Baby ini adalah:

  • Gel Mandian
  • Losyen
  • Minyak urut
  • Tuala mikrofiber (percuma)
  • Beg toiletries (percuma)

 

promosi shaklee 2018

 

PROMOSI ALFALFA COMPLEX

Dapatkan diskaun 5% apabila anda membeli 3 botol Alfalfa Complex (saiz S (330biji) atau saiz L (700biji))

 

MERCHANDISE PREMIUM SHAKLEE

Selain daripada Promosi Shaklee 2018 yang hebat ni, anda juga berpeluang untuk menambahkan seri dan gaya kehidupan seharian anda dengan menggunakan merchandise premium Shaklee yang cantik dan eksklusif seperti di bawah..

Ada botol shaker, pillbox, bekas makanan kedap uadara, cooler bag, shopping bag sehinggalah blender Ferrano yang canggih dan menawan tu.

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

 

Dah tau kan promosi menarik daripada Shaklee untuk bulan Ogos 2018?

Macam mana pula cara untuk anda rebut produk-propduk promosi ni?

 

CARA MEMBUAT PESANAN PRODUK PROMOSI SHAKLEE 2018

WhatsApp “PROMO SHAKLEE” ke 019-7071977 untuk membuat pesanan Set Produk Promosi Shaklee 2018 yang anda mahukan.

Anda akan diberi konsultasi serta panduan lengkap pengambilan suplemen / penggunaan produk selepas membuat pembelian.

Pesanan anda akan dihantar menggunakan courier / Poslaju bergantung kepada kawasan.

COD: Ipoh (tertakluk kepada terma & syarat)

 

promosi shaklee 2018

 

promosi shaklee 2018

Harga produk promosi Shaklee memang sudah melayakkan anda untuk mendapat diskaun dan penjimatan tetapi untuk penjimatan berganda, jom join sebagai ahli kerana anda akan layak untuk mendapat 2 diskaun iaitu diskaun promosi dan diskaun harga ahli.

Sebagai ahli Shaklee anda juga layak untuk mendapat kelebihan-kelebihan berikut:

  1. Diskaun sehingga 15% untuk setiap pembelian walau hanya 1 produk
  2. Kelayakan menerima pulangan tunai @ bonus bulanan antara 5% hingga 21% mengikut point terkumpul
  3. Peluang menjadi Pengedar Shaklee & menjalankan bisnes Shaklee secara offline dan online
  4. Anda akan mendapat 1 akaun online milik sendiri dan mempunyai akses terus ke sistem online Shaklee dan boleh membuat pembelian pada bila-bila masa yang anda mahu
  5. Tidak perlu bersusah payah survey harga produk Shaklee kerana anda sudah terjamin mendapat harga terbaik sebagai ahli

Baca Peluang Bisnes Shaklee Jana Income 4 – 5 angka

 

promosi shaklee 2018

Komen Facebook:
Promosi Shaklee 2018 Untuk Penjimatan Berganda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *