Serum muka terbaik NO.1 di Malaysia tidak melekit, sejuk di muka dan sangat menyegarkan. Kandungan serum ini hasil 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah. Diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan 30,000 IU Vitamin E Oil.

Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

serum muka terbaik

FORMULA yang digunakan adalah didalam kajian R&D Malaysia yg sentiasa diuji dan dipantau dibawah kawalan sebenar KKM (NOT170701102K)

Rose Face Serum (RFS) ni tak ada bahan pemutih yang bagi kulit cepat putih dan gebu tu.. Rose Face Serum ni berfungsi membantu membersihkan kulit dan nyahkan segala cela wajah dari luaran yang selama ini menyebabkan kulit wajah naik jerawat dan parut-parut hodoh.

Rose Face Serum Zeeta juga berfungsi untuk meneutralkan semula PH kulit.

serum muka terbaik

BERKENALAN DAN KENALI ZEETA ROSE FACE SERUM – KKM(NOT170701102K)

2 tahun berada didalam proses R&D Malaysia dan sudah 5 tahun berada dipasaran dunia kecantikan.

Dihasilkan dengan packaging yang cantik, logo, label malah formula mengikut piawaian dan keselamatan yang telah ditetapkan oleh KKM sebelum ia dijual di pasaran

Formula Rose Face Serum ini menjadikan ia serum muka terbaik yang dihasilkan daripada 100% bunga mawar merah organik. Sesuai untuk semua jenis kulit, cuaca dan gaya hidup wanita-wanita gojes di Malaysia.

Tersedia dalam botol / pek yang mudah dibawa kemana saja. Serum muka terbaik Zeeta ni menggunakan kaedah semburan terus ke kulit wajah bagi memelihara semua vitamin yang ada didalam Mawar Organik ini.

Zeeta Rose Face Serum juga bebas daripada bahan kimia terlarang seperti parabens & merkuri.

Zeeta Rose Face Serum dapat membantu ramai wanita gojes Malaysia bebas daripada wajah yang penuh cela dan kesan parut jerawat, bintik hitam, kusam, jerawat dan jeragat.

Selain daripada itu, ia juga membantu mengecilkan liang pori kerana liang pori yang besar akan mudah tersumbat dengan kekotoran, debu pencemaran, bakteria dan minyak yang menjadi punca kepada whiteheads / blackheads dan jerawat.

 

UJIAN KEBERKESANAN ZEETA ROSE FACE SERUM MELINDUNGI KULIT

Video di bawah menunjukkan bagaimana Rose Face Serum Zeeta sebagai serum muka terbaik untuk melindungi kulit daripada kesan oksidasi akibat terdedah kepada radikal bebas & pencemaran.

Selain daripada menjaga kesihatan dan kecantikan kulit secara luaran menggunakan serum muka terbaik daripada Zeeta ni, kita juga tidak boleh abaikan nutrisi & zat penting yang diperlukan oleh kulit supaya ia juga sihat dari dalam.

Baca Suplemen Anti Aging Terbaik di Malaysia

TESTIMONI

serum muka terbaik

serum muka terbaik

serum muka terbaik

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

Komen Facebook:
Serum Muka Terbaik Berasaskan Rose Organik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *