Serum adalah antara produk skincare yang selalu diabaikan oleh kebanyakan orang sedangkan serum sangat penting dalam proses perawatan dan penjagaan kulit muka. Tapi apa yang lebih penting adalah memilih serum tanpa bahan kimia.

Apalah gunanya jika usaha memperbaiki kulit wajah dengan serum yang diracuni bahan kimia merbahaya kan?

Bukan kulit cantik dan sihat yang akan kita dapat, tapi sebaliknya. Silap-silap boleh membahayakan kesihatan pula.

Tapi seperti yang semua orang maklum, bukan mudah untuk mendapatkan serum tanpa bahan kimia di pasaran. Bukan saja pengeluar, malah pengguna sendiri sering memfokuskan kepada hasil yang cepat tanpa menghiraukan bahan yang terkandung dalam serum tersebut.

Ini adalah tindakan yang sangat tidak bijak.

 

serum tanpa bahan kimia

Ok, apa pilihan yang ada sekiranya anda mahukan serum tanpa bahan kimia yang dijamin selamat & berkesan?

Bukan itu saja serum tanpa bahan kimia yang bakal anda ketahui sebentar lagi juga telah melalui ratusan ujian keselamatan, ujian klinikal serta kajian selama 8 tahun sebelum ia diluluskan untuk masuk ke pasaran.

Kenali PERBEZAAN SHAKLEE

 

Serum ini juga telah terbukti berkesan melalui Hasil Klinikal Tanpa Kompromi yang dijalankan melalui ukuran dan data yang diperolehi daripada Indeks Usia Kulit (Skin Age Index).

 

YOUTH ACTIVATING SERUM – PEMBAHARUAN ADVANCE UNTUK KULIT LEBIH MUDA

YOUTH Activating Serum ini merupakan produk wajib ada atau must have dalam rangkaian YOUTH Skincare bagi semua orang jika anda mahukan kulit yang lebih sihat, cantik dan kekal muda.

 

serum tanpa bahan kimia

 

YOUTH Activating Serum mempunyai 10x kuasa aktif untuk memberikan langkah regenerasi kritikal kepada kulit. Ia adalah campuran vitamin, polifenol, dan YOUTH Complex Shaklee bagi menyokong penghasilan kolagen dan pembaharuan kulit di peringkat sel.

Ini menjadikan kulit anda lebih muda dan berseri.

Rangkaian produk YOUTH Skincare adalah 100% vegan, bebas kekejaman terhadap haiwan dan bebas gluten.

YOUTH Activating Serum dikuasai oleh: YOUTH Complex dengan Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Encapsulated Vitamin A.

 

PRODUK KECANTIKAN PREMIUM DENGAN KUASA BOTANI

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan kulit, samada ianya akibat daripada cara hidup anda, kerosakan persekitaran mahupun penuaan semulajadi.

 

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

EKSTRAK STEM SEL EPAL

Kajian menunjukkan bahawa Ekstrak Stem Sel Epal mampu mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.

 

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

  

MENGAPA YOUTH SHAKLEE BERBEZA DENGAN JENAMA LAIN?

Rangkaian produk penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dihasilkan secara harmoni dengan alam semulajadi. Shaklee menjamin anda bukan sahaja akan dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membuat usia kulit anda menjadi 1 dekad lebih muda.

 

YOUTH DIJAMIN DAPAT MENGHAPUSKAN 1 DEKAD PENUAAN KULIT

Produk kecantikan premium YOUTH Shaklee akan mengubah cara anda melihat diri anda. Anda akan tidak jemu memandang cermin! Orang sekeliling akan terpesona dan cemburu apabila memandang keremajaan kulit wajah anda. Wow!

 

Mampukah YOUTH Shaklee membuatkan kulit anda menjadi lebih muda?

Produk skincare YOUTH Shaklee dibangunkan oleh pakar kulit world class di makmal Shaklee di US. Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) yang dibangunkan oleh kumpulan pakar ini digunakan untuk diukur penampilan tanda-tanda utama penuaan kulit dengan data klinikal.

 

APAKAH DIA INDEKS USIA KULIT (SKIN AGE INDEX)?

Indeks Usia Kulit adalah satu bentuk ujian yang digunakan untuk mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta terhadap:-

  • KEDUTAN KULIT
  • SAIZ PORI
  • TONA KULIT
  • KEANJALAN
  • TEKSTUR KULIT
  • HIPERPIGMENTASI
  • SERI KULIT
  • KEKENDURAN

serum tanpa bahan kimia 

 

JAMINAN KESELAMATAN PRODUK YOUTH

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, iaitu sebanyak 3 kali ganda berbanding ujian yang diperlukan.

Malah, Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee dijamin selamat.

Produk skincare YOUTH Shaklee adalah 100% vegan & bebas gluten.

 

BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA & DIRAGUI 

YOUTH bukan sekadar hanya bebas daripada Paraben atau merkuri. YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia merbahaya dan juga yang diragui tahap keselamatannya. Untuk menyenaraikan kesemua 1,500 bahan tersebut mungkin terlalu panjang, tapi berikut adalah sebahagian daripadanya.

serum tanpa bahan kimia

 

Hasilnya!

serum tanpa bahan kimia

NOTA PENTING: Penggunaan set lengkap YOUTH adalah perlu untuk mendapatkan hasil seperti yang dinyatakan di dalam gambarajah di atas.

 

SET LENGKAP YOUTH

harga youth shaklee

Info lanjut tentang SET PRODUK YOUTH DISINI

 

TESTIMONI – HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™ SHAKLEE

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian (purity) untuk mendapatkan keberkesanan produk. Hasil penggunaan YOUTH Shaklee ini juga telah melalui ujian klinikal terperinci dan bukan hanya sekadar testimoni biasa.

serum tanpa bahan kimia

 

ANDA MEMBAYAR UNTUK PRODUK PREMIUM

Shaklee bukan produk yang dibancuh dan diadun di belakang rumah dan kemudian di bungkus sendiri untuk jualan.

Produk Shaklee adalah hasil kajian sains bertahun-tahun, setiap satu bahan yang digunakan melalui minimum 350 ujian keselamatan, keberkesanannya dibuktikan dengan data klinikal & Landmark Study.

Produk Shaklee memiliki standard dan kelas yang sangat tinggi.

Jadi, sila jangan bandingkan harga produk Shaklee dengan jenama murahan lain.

Ia sama saja seperti anda membandingkan harga sebuah kereta Ferrari dengan kereta Kancil.

Jika anda benar-benar mahu dapatkan semula kulit muka yang cantik & sihat, anda perlu bersedia untuk melaburkan sejumlah wang.

 

ORDER SERUM TANPA BAHAN KIMIA & SET YOUTH ANDA SEKARANG!

HARGA SET YOUTH BERMULA DARIPADA RM900.00 (4 produk) – RM1,400.00 (6 produk)

 

WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat DISKAUN hebat & PULANGAN TUNAI apabila membeli YOUTH

 

Nota penting: pengambilan nutrisi & suplemen seperti Kolagen, Protein & Vitamin C bersama penggunaan produk skincare YOUTH akan membantu mempercepatkan proses baik pulih kulit.

 

serum tanpa bahan kimia

 

Komen Facebook:
Serum Tanpa Bahan Kimia Paling Semulajadi Di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *