Saya rasa mencari produk skincare paling berkesan dan lebih penting lagi yang paling selamat boleh menjadi sesuatu yang agak mencabar kan?

Tak kiralah samada pencarian tersebut dilakukan dari outlet ke outlet di pasaraya mahupun di secara online di website.

Perkara ini berlaku kerana terlalu banyak lambakan produk skincare yang dikatakan paling berkesan, selamat tapi malangnya asal usul produk tersebut sendiri diragui. Lebih malang lagi apabila si founder produk sendiri tidak sanggup menggunakan produk jenama mereka.

Apa yang akan jadi dengan kita sebagai pengguna?

Wallahualam…

 

PENYELAMAT SUDAH TIBA

Oleh kerana memahami situasi ini, Shaklee akhirnya muncul dengan rangkaian produk skincare paling berkesan. Bukan itu saja, ia juga 100% semulajadi, bebas daripada 1,500 jenis bahan kimia yang merbahaya dan diragui tahap keselamatannya yang biasa terdapat dalam produk skincare lain.

 

skincare paling berkesan

 

YOUTH Shaklee lahir hasil daripada pelbagai ujian ketat selama 8 tahun di makmal Shaklee di US.

Kenapa 8 tahun? begitu lama untuk menghasilkan hanya produk skincare saja?

Ya… kerana Shaklee terlalu mementingkan kualiti, standard yang tinggi dan ia terbukti selamat dan berkesan.

Keberkesanan YOUTH Shaklee dibuktikan melalui hasil klinikal tanpa kompromi. Bukan hanya sekadar testimoni selfie sebelum dan selepas. Bukan juga melalui promo-promo model iklan berbayar.

 

 

RANGKAIAN PRODUK SKINCARE PALING BERKESAN YOUTH

skincare paling berkesan

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang. Luminous Gel Oil Cleanser menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama:
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

 

skincare paling berkesan

PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit anda daripada sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tampilah dengan kulit yang lebih cerah berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang bersih berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan.

 

skincare paling berkesan

YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan. Ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda lebih muda remaja dan memiliki keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A berkapsul.

 

skincare paling berkesan

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Memberi kelembapan dan melindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaik penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta antioksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Campuran botanikal khas YOUTH membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

 

RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mampu mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul individu yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, 100% vegan, terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

 

skincare paling berkesan

 

skincare paling berkesan
HARGA SET ASAS YOUTH SKINCARE BERMULA DARI RM800.00 – RM1,400.00

 

YOUTH ADALAH SKINCARE PREMIUM

YOUTH Skincare dibangunkan oleh pakar kulit bertaraf dunia dan telah melalui pelbagai ujikaji yang sangat ketat & terperinci selama 8 tahun.

YOUTH memiliki 8 paten (4 paten-pending) yang mana formulanya tidak boleh lagi ditiru oleh mana-mana pengeluar produk skincare atau produk kecantikan. Formula-formula tersebut khas & eksklusif hanya untuk YOUTH Shaklee sahaja.

Ia bukan produk skincare biasa yang dicampur & dibancuh di ‘kilang’ belakang rumah dan terus masuk ke pasaran tanpa apa-apa ujian klinikal, kajian saintifik yang betul.

Oleh itu, YOUTH memang produk skincare paling berkesan, selamat dan semulajadi yang wajib dimiliki oleh semua orang yang mahukan kulit yang cantik dan lebih muda.

Anda membayar untuk 1 kualiti, standard & kelas produk skincare yang tinggi.

Jadi, jika anda adalah seorang yang bijak menilai, set YOUTH Skincare tidaklah mahal sebenarnya.

 

ORDER SET YOUTH ANDA SEKARANG!

HARGA SET YOUTH BERMULA DARIPADA RM900.00 – RM1,400.00

 

WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat DISKAUN hebat & PULANGAN TUNAI apabila membeli YOUTH

 

Nota penting: pengambilan nutrisi & suplemen seperti Kolagen, Protein & Vitamin C bersama penggunaan produk skincare YOUTH akan membantu mempercepatkan proses baik pulih kulit.

 

DAPATKAN SET YOUTH SKINCARE ANDA HARI INI

WhatsApp ‘YOUTH” ke 019-7071977 untuk info lanjut / membuat pesanan set YOUTH Skincare anda sekarang.

 

skincare paling berksesan
WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 untuk membuat pesanan
Komen Facebook:
Skincare Paling Berkesan Dibuktikan Dengan Klinikal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *