Jika anda bertanya… adakah perlu ambil suplemen untuk kulit?

Saya jawab… ya, perlu.

Kenapa perlu?

Seperti mana anda, kulit juga perlu ‘makanan’ yang betul untuk ia sihat & cantik.

 

SUPLEMEN UNTUK KULIT

Apa makna suplemen yang anda faham?

Suplemen BUKAN ubat untuk putihkan kulit.

Suplemen BUKAN diambil secara injection. NO! (KKM tidak pernah meluluskan suntikan suplemen @ vitamin)

Suplemen BUKAN secara sapuan di luar kulit.

Suplemen adalah MAKANAN TAMBAHAN @ VITAMIN. Oleh itu, ia perlu diambil secara oral (dimakan / diminum) bagi mendapatkan khasiat dan manfaatnya yang sebenar.

NOTA PENTING: berhati-hati ketika memilih suplemen kerana ramai orang cenderung untuk mencari dan mengambil suplemen yang kononnya boleh memberikan kesan serta-merta atau boleh buatkan kulit menjadi putih, seputih orang Korea. Suplemen yang baik hanya akan buatkan kulit anda sihat & berseri semulajadi mengikut genetik anda.

 

suplemen untuk kulit

 

JANGAN MUDAH TERPEDAYA

Jadilah pengguna yang bijak dan berilmu. Buat kajian terlebih dahulu tentang suplemen yang anda mahu ambil. Selidik siapakah syarikat pengeluarnya, adakah suplemen tersebut 100% semulajadi, adakah ia diuji secara klinikal?

Ini semua sangat penting supaya anda tidak menanggung kesan sampingan buruk jangka panjang.

Dan biarlah duit yang bakal anda laburkan itu benar-benar berbaloi.

 

SUPLEMEN UNTUK KULIT EKSKLUSIF DARIPADA SHAKLEE

Baiklah, cukup sudah membebel.

Saya masuk kepada bab cadangan suplemen yang akan buatkan anda menyesal jika tidak mengamalkannya secara konsisten dan berterusan.

Suka saya ingatkan disini, anda tidak akan mendapat kesan serta-merta apabila mengambil suplemen ini kerana suplemen Shaklee adalah 100% semulajadi, maka ia akan berfungsi selari dengan sistem semulajadi tubuh manusia secara perlahan-lahan.

Jangan khuatir, Shaklee sudah dibuktikan berkesan melalui ujian klinikal & Landmark Studynya. Tidak ada syarikat suplemen yang menjalankan ujian seketat Shaklee dalam memastikan tahap keselamatan & keberkesanan produknya.

 

suplemen untuk kulit

 

SET SUPLEMEN UNTUK KULIT SHAKLEE

suplemen untuk kulit

 

FUNGSI SUPLEMEN @ VITAMIN DALAM SET EKSKLUSIF THE RADIANT 5 SHAKLEE

ESP – berfungsi untuk membina sel kulit yang baru. Sel kulit akan mati & bertukar dalam tempoh 24 hingga 28 hari. Oleh itu, kita perlu bekalkan asid amino yang cukup untuk pembinaan sel baru yang lebih baik dan sihat. Sel baru yang tidak sihat akan hanya menambah masalah.

KOLAGEN – ini adalah untuk menganjalkan kulit. Semakin kita berusia, bermakna semakin kurang kolagen dalam kulit kita, sebab itulah kulit menjadi kendur dan berkedut. Kulit yang tidak anjal dan berkedut akan membuatkan kita kelihatan kusam & tua.

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS – antioksidan untuk melindungi kulit daripada rosak akibat serangan radikal bebas. Malangnya tubuh kita tak mampu untuk hasilkan vitamin C dengan sendirinya sedangkan ia sangat penting untuk kulit dan tubuh yang sihat. Oleh itu, vitamin C harus diambil melalui suplemen dan makanan.

GLA COMPLEX – mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit. GLA adalah antiradang yang baik. GLA juga berfungsi untuk menstabilkan hormon. Ini penting kerana salah satu punca utama jeragat adalah hormon yang tak seimbang.

 

EKSTRA!

CoQ-TROL PLUS – memelihara kulit dengan menggalakkan pembaikpulihan sel, meningkatkan penghasilan sel-sel baru yang lebih aktif & sihat, mengeluarkan toksin. CoQ10 adalah antioksida yang kuat untuk melindungi kulit anda daripada mengalami penuaan pra-matang yang disebabkan oleh sinar UV. CoQ10 adalah salah satu kunci penting kepada rahsia awet muda!

 

Pengambilan set The Radiant 4 @ The Radiant 5 ini secara konsisten dan pada dos dan cara yang betul mampu memberikan anda kulit yang sihat, bebas cela, flawless, bebas jeragat dan awet muda.

 

TESTIMONI

suplemen untuk kulit

 

suplemen untuk kulit

suplemen untuk kulit

 

suplemen untuk kulit

 

suplemen untuk kulit

 

suplemen untuk kulit

Komen Facebook:
Suplemen Untuk Kulit Sihat Berseri Semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *