Dalam perkongsian kali ni, saya nak bawakan himpunan testimoni Serum Mawar Zeeta yang telah dirasai oleh penggunanya sejak 5 tahun berada di pasaran Malaysia.

Testimoni Serum Mawar Zeeta ni adalah testimoni asli (genuine), tiada edit dan sebagainya yer. Ini memang apa yang dialami oleh pengguna-pengguna Serum Mawar Zeeta sendiri.

 

HIMPUNAN TESTIMONI SERUM MAWAR ZEETA (ROSE FACE SERUM)

testimoni serum mawar zeeta

Agak teruk muka dia breakout kan? Tapi selepas menggunakan Serum Mawar Zeeta untuk rawat muka breakout tu, memang boleh nampak perubahan yang baik. Walau hanya baru 1 minggu menggunakannya.

 

testimoni serum mawar zeeta

Lepas mekaup terus spray Serum Mawar Zeeta ni ke muka. Rasa lebih fresh especially bila mengantuk, boleh spray serum ni dan hilang rasa mengantuk tu.

 

testimoni serum mawar zeeta

Kulit muka jadi lebih licin, tak berminyak dan jerawat pun kering. Kata pengguna Serum Mawar Zeeta.

 

testimoni serum mawar zeeta

Belum lagi habis sebotol, parut dah mula hilang!

 

testimoni serum mawar zeeta

Kulit dah tak mengelupas sejak gunakan Serum Mawar Zeeta!

 

testimoni serum mawar zeeta

Serum Mawar Zeeta bukan saja untuk wanita yer… jejaka-jejaka handsome yang nak kulit yang sentiasa segar, tak nampak letih dan lesu pun boleh guna serum ni.

 

testimoni serum mawar zeeta

Kulit muka yang kusam & berjerawat menjadi semakin reda selepas menggunakan Serum Mawar Zeeta.

 

testimoni serum mawar zeeta

Suami tegur muka nampak glowing walau tak pakai makeup. Natural beauty gitu kan dengan Serum Mawar Zeeta ni. Kulit jadi lembut & segar!

 

testimoni serum mawar zeeta

Kalau tengah drive dan rasa mengantuk, ditambah pula dengan stress sebab kesesakan lalu linta, spray jer Serum Mawar Zeeta ni kat muka. Hilanglah rasa mengantuk dan stress tu sebab bunga mawar mempunyai efek aromaterapi tau… sebab tu boleh buat kita rasa lebih rileks & tenang bila lepas spray serum ni.

 

testimoni serum mawar zeeta

Serum Mawar Zeeta ni dipertingkatkan dengan formula baru yang membuatkannya lebih cepat meresap ke dalam kulit. Jadi, kulit akan lebih cepat mendapat keseluruhan khasiat daripada bunga mawar organik yang terdapat dalam serum ni.

 

Ok, dalam testimoni-testimoni Serum Mawar Zeeta di atas tadi, mesti anda terperasan ada 2 jenis botol kan? Botol putih tu sebenarnya adalah packaging lama Serum Mawar Zeeta dan botol yang anggun berwarna merah menyala tu pula packaging baru.

testimoni serum mawar zeeta

Serum Mawar Zeeta bukan saja dah tersedia dalam packaging baru yang lebih anggun, formulanya pun dipertingkatkan. Lebih cepat meresap, tidak melekit dan menggunakan teknologi vitamin E 30,000 IU iaitu setara dengan teknologi nano.

testimoni serum mawar zeeta

Selain daripada Serum Mawar Zeeta yang awesome tu, Zeeta juga ada beberapa lagi produk lain yang juga berasaskan 100% bunga mawar organik seperti:

Rose Beads Facial Cleanser – pencuci muka dengan bijian halus yang juga bertindak sebagai skrub lembut bagi menyingkirkan kotoran yang melekat pada wajah

Day & Night Cream – krim & pelembap muka yang mengandungi SPF75 untuk melindungi kulit daripada sinar UV

Rose Essential – pati titis bunga mawar organik yang sangat menenangkan & menyegarkan kulit. Sangat sesuai dicampur dalam air untuk membuat facial steam. Wajah glowing sepanjang hari.

Himalayan Salt Body Scrub – skrub berasaskan bunga mawar organik & garam Himalaya

Himalayan Pink Bath Salt – menyegarkan semula tubuh yang lesu dan keletihan selepas aktiviti seharian

Fresh Rose Essential For Shower (water base) – menjadikan waktu mandi lebih menyegarkan dengan haruman bunga mawar lembut & menenangkan

Feminie Hygiene Wash – pencuci intim wanita yang diperkaya dengan ekstrak pegaga dan manjakani yang dicampur bersama pati bunga mawar organik untuk mencegah bauan yang tidak menyenangkan dan bersifat anti-bakteria

 

testimoni serum mawar zeeta

 

Komen Facebook:
Testimoni Serum Mawar Zeeta (Rose Face Serum)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *