NOURISHING SCALP TREATMENT – TONIK UNTUK MELEBATKAN RAMBUT

Berbeza dengan tonik untuk melebatkan rambut biasa, ProSante Nourishing Scalp Treatment adalah serum yang telah melalui ujian klinikal untuk membuktikan tahap keselematan dan keberkesanannya.

Ini bukan tonik melebatkan rambut yang entah dibancuh oleh siapa, dimana makmalnya, siapa saintisnya.

Baca: Perbezaan Shaklee

 

ProSante adalah salah satu daripada rangkaian produk keluaran Shaklee Corporation yang berpusat di California, USA.

Dengan pasukan Saintis bertauliah dan makmal canggih, Shaklee sangat menitikberatkan tentang keselematan & keberkesanan produknya. Paling penting sekali, produk Shaklee adalah berasaskan bahan semulajadi.

 

tonik untuk melebatkan rambut

 

Produk teras dalam Sistem Penjagaan Rambut Pro Santé adalah tonik untuk melebatkan rambut, Nourishing Scalp Treatment yang padat dengan formula eksklusif Scalp Health Complex Shaklee.

Nourishing Scalp Treatment mampu menangani punca masalah rambut dengan rumusan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan pengaliran darah, melindungi daripada kesan negatif faktor persekitaran serta membekalkan nutrisi kepada kulit kepala.

Keistimewaan ProSante Nourishing Scalp Treatment

  • Menganduni vitamin antioksida iaitu vitamin A dan vitamin E serta Coenzym Q10 untuk melindungi rambut daripada kerosakan akibat radikal bebas dan tekanan persekitaran
  • Bertindak lembut untuk menghasilkan persekitaran yang optimum bagi pertumbuhan rambut yang baik
  • Formula tanpa bilas memudahkan penggunaan, malah rambut boleh digayakan mengikut citarasa anda tanpa mengambil masa yang lama
  • Tidak menyebabkan rambut dan kulit kepala melekit atau berminyak

 

tonik untuk melebatkan rambut

 

Keunikan Shaklee

ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif yang telah terbukti berkesan dalam mengurangkan keguguran rambut semasa disikat. Ia juga melebatkan dan menguatkan rambut secara semulajadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté yang terdiri daripada syampu & kondisioner.

Tonik untuk rambut gugur ProSante Shaklee TIDAK mengandungi bahan kimia terlarang kerana Shaklee adalah penejaru pengeluar produk dan suplemen semulajadi No. 1 di US sejak tahun 1915.

Falsafah Shaklee “Mengiktiraf manusia sebagai kejadian alam semulajadi dan kewujudan manusia juga seharusnya bergantung kepada hasil semulajadi alam yang lain”

NOTA PENTING: ProSante Nourishing Scalp Treatment ini akan lebih efektif jika diambil bersama VITAMIN UNTUK RAMBUT kerana pemulihan rambut anda akan berjalan serentak dari luaran dan dalaman.

 

tonik untuk melebatkan rambut

 

tonik untuk melebatkan rambut

 

tonik untuk melebatkan rambut

 

CARA MEMBUAT PESANAN

Save gambar set / produk yang anda inginkan di HP anda dan WhatsApp gambar tersebut ke 019-7071977 untuk membuat pesanan dengan segera. Sila nyatakan nama & jenis masalah rambut anda bagi memudahkan komunikasi & pra-konsultasi.

Anda akan diberi konsultasi serta panduan lengkap pengambilan suplemen selepas membuat pembelian.

Pesanan anda akan dihantar menggunakan courier / Poslaju bergantung kepada kawasan.

COD: Ipoh (tertakluk kepada terma & syarat)

 

Disclaimer : Produk yang dipaparkan di dalam artikel ini adalah suplemen @ makanan kesihatan tambahan(vitamin) dan BUKAN ubat. Walaupun terbukti secara klinikal ia mampu menyihatkan badan, suplemen tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal. Anda dinasihatkan untuk tetap mendapatkan rawatan doktor sekiranya menghidap sebarang jenis penyakit.

 

Komen Facebook:
Tonik Untuk Melebatkan Rambut Yang Diuji Secara Klinikal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *