YOUTH Shaklee Malaysia – Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH®

Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Shaklee Malaysia ini direka untuk menambahbaik tekstur kulit, cahaya (glowing), ketegangan kulit dan mengurangkan penampilan kedutan.

Dirumus dengan bahan-bahan anti-penuaan yang aktif dalam setiap produk YOUTH Shaklee Malaysia bagi menyediakan manfaat rawatan dalam 4 langkah mudah.

100% wanita berjaya mendapat kulit yang kelihatan lebih muda dan 2/3 daripada mereka mengubah usia kulit mereka menjadi 1 dekad yang lebih muda.

YOUTH Shaklee Malaysia

 

Jom! Mulakan Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH anda hari ini..

YOUTH Shaklee Malaysia

Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Shaklee Malaysia adalah:

  • LANGKAH 1: LUMINOUS GEL OIL CLEANSER – 3-dalam-1, pembersih pH-seimbang tanpa sabun. Secara perlahan menggilap, membersihkan kulit anda.
  • LANGKAH 2: PERFECTING SKIN TONER – Membebaskan kulit daripada sel-sel yang mati dan pencemaran alam sekitar. Exfoliate untuk menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat dan menyuburkan serta mencerahkan kulit.
  • LANGKAH 3: YOUTH ACTIVATING SERUM – bertindak 10X lebih aktif dalam langkah regenerasi kritikal kulit. Memperbaharui kulit pada tahap selular untuk lebih glowing dan peremajaan unggul.
  • LANGKAH 4 (SIANG): AGE DEFENSE MINERAL MOISTURISER – Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 bebas kimia berspektrum luas UVA / UVB. Vitamin dan bahan botani melembapkan dan memperbaiki tona kulit anda.
  • LANGKAH 4 (MALAM): ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM – krim malam yang direka untuk menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Campuran proprietari botani membantu penghasilan kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin dan lebih glowing. Terdapat dalam Light atau Rich formula.

Produk-produk YOUTH Shaklee Malaysia adalah 100% vegan dan bebas gluten.

 

MENGAPA PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA BERBEZA DARIPADA JENAMA LAIN?

Koleksi penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dibuat secara harmoni dengan alam semulajadi. Shaklee menjamin anda bukan sahaja akan dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membawa kulit anda kepada usia 1 dekad lebih muda.

 

YOUTH Shaklee Malaysia

 

1 DEKAD PENUAAN DIHAPUSKAN DENGAN PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia akan mengubah cara anda melihat diri anda. Anda akan tidak jemu memandang cermin! Orang sekeliling akan terpesona dan cemburu apabila memandang keremajaan kulit wajah anda

 

Tetapi bolehkah Shaklee membuktikan kulit anda menjadi lebih muda?

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia dibangunkan oleh pakar kulit world class di makmal Shaklee di US. Indeks umur kulit (Skin Age Index) diukur pada penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal: kedut, tekstur kulit, saiz liang pori, hiperpigmentasi, tona kulit, kecerahan, ketegangan dan kekenduran.

 

Hasilnya!

100% WANITA MENDAPAT KULIT YANG LEBIH MUDA

2/3 DARIPADANYA MENDAPAT SKIN AGE 1 DEKAD LEBIH MUDA

 

YOUTH Shaklee Malaysia
Lihatlah perubahan ketara pada kulit wajah wanita ini hanya selepas 30 hari penggunaan YOUTH (KLIK PADA GAMBAR UNTUK MELIHAT TESTIMONI HEBAT YOUTH YANG LAIN)

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™ SHAKLEE

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian (purity) untuk mendapatkan keberkesanan produk.

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia adalah 100% vegan.

YOUTH bebas daripada 2,500 bahan kimia yang berbahaya mahupun bahan yang diragui tahap keselamatannya.

 

KUASA BOTANI

Dengan 8 paten dan paten-pending, setiap produk YOUTH Shaklee Malaysia dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

 

YOUTH Shaklee Malaysia

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

YOUTH Shaklee Malaysia

ANGGUR MUSCADINE

Paten-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk YOUTH melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

 

TONTON VIDEO INI DAN SAKSIKAN SENDIRI KEHEBATAN YOUTH SHAKLEE!

 

Dapatkan YOUTH anda sekarang dan jadilah sebahagian daripada yang telah berjaya menghapuskan 1 dekad usia kulit wajah mereka tanpa perlu berkompromi dengan tahap keselematan dan keberkesanan produk.

YOUTH didatangkan dengan jaminan hasil klinikal tanpa kompromi.

 

YOUTH Shaklee Malaysia
WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang
Komen Facebook:
YOUTH Shaklee Malaysia Untuk Kulit 1 Dekad Lebih Muda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *