Memperkenalkan produk kecantikan terhebat YOUTH Skincare Shaklee. 8 tahun tempoh diambil oleh Shaklee bagi melakukan segala bentuk ujian klinikal dan kajian saintifik sebelum YOUTH dibawa ke pasaran.

Begitulah telitinya Shaklee menjaga kualiti dan komitmen dalam menghasilkan produk skincare yang terbaik.

 

YOUTH skincare shaklee

Regimen Anti Penuaan YOUTH®

TAMPIL LEBIH MUDA DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Regimen Anti Penuaan ini direka bentuk untuk meningkatkan tekstur kulit, keanjalan dan mengurangkan penampilan kedut. Revolusionari kompleks YOUTH dalam setiap produk memberikan manfaat rawatan dalam 3 langkah mudah.

Produk YOUTH Skincare Shaklee adalah 100% vegan.

 

Regimen Anti Penuaan Advanced YOUTH Skincare Shaklee adalah:

  • Langkah 1: Luminous Gel Oil Cleanser – 3-dalam-1, pembersih pH-seimbang tanpa sabun. Secara perlahan menggilap, membersihkan kulit anda.
  • Langkah 2: Perfecting Skin Toner – Membebaskan kulit daripada sel-sel yang mati dan pencemaran alam sekitar. Exfoliate, menghidrat dan menyuburkan serta mencerahkan kulit.
  • Langkah 3 (siang): Age Defense Mineral Moisturiser – Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 bebas kimia berspektrum luas UVA / UVB. Vitamin dan bahan botani melembapkan dan memperbaiki tona kulit anda.
  • Langkah 3 (malam): Advance Renewal Night Cream – krim malam yang direka untuk menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Campuran proprietari botani membantu penghasilan kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin dan lebih glowing. Terdapat dalam Light atau Rich formula.

YOUTH skincare shaklee

MENGAPA YOUTH SKINCARE SHAKLEE BERBEZA DARIPADA JENAMA LAIN?

Koleksi penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dibuat secara harmoni dengan alam semulajadi. Janji Shaklee adalah anda bukan sahaja dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membawa kulit anda ke usia yang lebih muda.

 

1 DEKAD PENUAAN DIHAPUSKAN DENGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE

YOUTH Skincare Shaklee akan mengubah cara anda melihat diri anda.

Tetapi bolehkah Shaklee membuktikan kulit anda sebenarnya menjadi lebih muda?

YOUTH dibangunkan oleh pakar kulit world class. Indeks Umur Kulit diukur pada penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal: kedut, tekstur kulit, saiz liang pori, hiperpigmentasi, tona kulit, kecerahan, ketegangan dan kekenduran.

 

Hasilnya!

100% WANITA MENDAPAT KULIT YANG LEBIH MUDA

2/3 DARIPADANYA MENDAPAT SKIN AGE 1 DEKAD LEBIH MUDA

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian untuk mendapatkan keberkesanan produk.

Produk YOUTH Skincare Shaklee semuanya 100% vegan. YOUTH bebas daripada 2,500 bahan kimia yang berbahaya dan bahan yang meragukan.

Baca lanjut tentang ujian klinikal YOUTH Shaklee

YOUTH Skincare Shaklee
YOUTH memberikan efek hebat kurang daripada tempoh 24 jam! – KLIK pada gambar untuk melihat Testimoni YOUTH Shaklee yang lain

 

KUASA BOTANI

Dengan 8 paten dan paten-pending, setiap produk YOUTH dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

 

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan Ekstrak Buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

MUSCADINE GRAPE

Paten-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk YOUTH melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.

 

Nota penting: pengalaman suplemen yang betul juga amatlah penting bagi menggalakkan pembaharuan sel dan menyokong usaha anda untuk kekal awet muda.

 

 

DAPATKAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE SEKARANG!

Jelas sekali, YOUTH seharusnya menjadi pilihan utama jika anda sedang mencari produk skincare yang eksklusif yang dibangunkan oleh pakar kulit world class.

YOUTH Skincare Shaklee tidak wajar dibandingkan dengan jenama biasa baik dari segi kualiti, standard, keselematan, tahap keberkesanan mahupun harganya.

YOUTH berada di dalam kelasnya yang tersendiri.

EKSKLUSIF untuk golongan yang mementingkan kualiti & standard produk skincare paling tinggi.

Anda bakal membayar untuk satu REVOLUSI produk skincare yang mampu menganjakkan umur kulit anda kepada 1 dekad lebih muda!

Sudah bersedia untuk tampil lebih muda dan menawan?

 

ORDER SET YOUTH ANDA SEKARANG!

HARGA SET YOUTH BERMULA DARIPADA RM900.00 – RM1,400.00

 

WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat DISKAUN hebat & PULANGAN TUNAI apabila membeli YOUTH

 

Nota penting: pengambilan nutrisi & suplemen seperti Kolagen, Protein & Vitamin C bersama penggunaan produk skincare YOUTH akan membantu mempercepatkan proses baik pulih kulit.

 

WhatsApp saya sekarang…

YOUTH Skincare Shaklee
WhatsApp “YOUTH” ke 019-707 1977 sekarang!

 

Komen Facebook:
YOUTH Skincare Shaklee Eksklusif Untuk Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *