Tengah mencari kolagen terbaik 2017 di Malaysia? tak banyak pilihan yang ada sebenarnya dan anda kena sangat berhati-hati dengan produk kolagen ni sebab sesetengahnya tidaklah berkesan macam yang diiklankan. Ada juga produk yang dikatakan kolagen tapi bahan-bahannya takde pun kolagen.

Macam mana tu?

Kolagen murah dan berkesan tapi diragui bahan-bahannya atau kolagen yang agak mahal sedikit tetapi dijamin selamat, semulajadi serta disokong oleh ujian klinikal. Paling best, ia diformulasikan oleh Doktor Perubatan Bertauliah!

Macam mana nak buat pilihan yang tepat kalau nak beli kolagen terbaik?

 

kolagen terbaik

 

Jom baca tips bagaimana nak memilih kolagen terbaik.

  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan / suplemen (atau cecair) berbanding dengan kolagen jenis suntikan. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.
  2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1,000 Dalton (ukuran molekul bagi kolagen) dan ke bawah. Saiz microfine (sangat halus) membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel. Jadi setiap kolagen yang diambil hampir 100% diserap dan memberi kesan yang lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.
  5. Kolagen memang penting untuk kekal cantik tapi pastikan juga ia ada kandungan glucosamine untuk kesihatan sendi (bonus point!)
  6. PASTIKAN IA BEBAS BAHAN KIMIA DAN TAK BERTOKSIN

 

kolagen terbaik

 

ESKAYVIE REDIANZE PLATINUM – KOLAGEN TERBAIK UNTUK ANDA

Perasan tak? Usia masih muda tapi muka anda dah timbul kedutan-kedutan kecil, terutama sekali di bawah mata? OH TIDAK!

Sekiranya ini yang sedang anda alami, anda harus lakukan sesuatu! Kembalikan keanjalan kulit anda dengan mengambil kolagen setiap hari.

Kolagen dalam nutrisi tambahan seperti Eskayvie Redianze Platinum ini mudah untuk anda ambil setiap hari. Kandungan nanokolagennya yang tinggi akan berfungsi menganjalkan semula kulit anda, selain membantu pertumbuhan sel-sel yang lebih kuat dan tegang di bahagian kulit.

Ini masanya untuk anda cuba Eskayvie Redianze Platinum hari ini. Untuk kulit yang lebih sihat, anda perlu dapatkan segera dan rasai sendiri kehebatannya.

 

kolagen terbaik

 

Tahu tak ramai yang tersalah anggap mengenai kolagen? Ada yang kata kolagen ni bahaya!

Ish ish ish…. Tahu tak tanpa kolagen, badan kita akan bersepai tau kerana kolagen berfungsi seperti gam yang menghubungkan semua organ dalam badan termasuk kulit. Sebab tu bila anda semakin berusia, kulit juga akan lebih mudah berkedut kerana penghasilan kolagen semula jadi yang semakin berkurang.

Nak tahu tak rahsia untuk badan kekal muda dari dalam! Haa… Hanya amalkan Eskayvie Redianze Platinum sekali sehari! Automatik akan rasa lebih muda dan sihat kerana kandungan nanokolagen di dalam Eskayvie Redianze Platinum ni lebih mudah diserap dalam badan.

Kalau nak jadi muda, kena bertindak sekarang ok!

 

Baca juga: Cara Merawat Eczema Dengan Suplemen Yang Betul

kolagen terbaik

 

TESTIMONI PENGGUNA REDIANZE PLATINUM

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

kolagen terbaik

 

Redianze Platinum diformulasikan oleh Doktor Perubatan, Redianze Platinum menggabungkan kolagen dan AstaREAL P2AF sejenis antioksidan terkuat dunia.

Ekstrak serbuk astaxanthin berkualiti tinggi yang dipaten dari Jepun dapat melegakan bengkak, sakit dan kebas 6000x lebih kuat berbanding Vitamin C.

Tidak cukup itu, ia adalah antara antioksidan yang mampu memberi perlindungan pada mata dan otak dengan berkesan.

Redianze Platinum minuman kesihatan & kolagen terbaik untuk anda!

 

kolagen terbaik

 

Komen Facebook:
Kolagen Terbaik Untuk Kulit, Sendi Dan Tulang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!