Di dalam PAGE ini saya kongsikan banyak testimoni menarik daripada pengguna yang mengamalkan produk dan suplemen sebagai ikhtiar untuk menambahbaik tahap kesihatan mereka.

SEMOGA MENJADI INSPIRASI BUAT ANDA UNTUK DAPATKAN KESIHATAN YANG LEBIH BAIK.

Testimoni-testimoni ini bukanlah hasil yang mereka dapat serta-merta selepas mengambil produk. Walau sehebat mana sekalipun sesuatu produk itu, kita tetap tidak boleh melawan proses semulajadi tubuh.

Produk atau suplemen yang baik BUKAN yang cepat memberi kesan TETAPI yang dapat memberi kesan atau hasil jangka panjang tanpa meninggalkan sebarang kesan negatif.

Produk yang baik juga seharusnya yang dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi.

Produk yang baik tidak semestinya mahal dan tidak juga sepatutnya terlalu murah. Harganya perlu setara dengan bahan-bahan yang digunakan, kajian dan ujian klinikal yang dijalankan, prestasi serta kredibilitinya di pasaran.

Jika anda berhasrat ingin berikhtiar untuk sihat dengan suplemen, ada beberapa perkara yang HARUS anda ingat seperti:

JANGAN harapkan magik dan kesan segera.

TIDAK menganggap produk tersebut dijual dengan harga yang mahal kerana harga yang anda bayar InsyaAllah berbaloi dengan hasilnya.

JAMINAN SEMBUH. Tidak ada satu hal pun dalam dunia ini yang ada jaminan melainkan rezeki dan kematian. Sehebat mana sekalipun sesuatu produk itu, hak menyembuhkan masih terpulang kepada Allah. Hak anda adalah berikhtiar selagi terdaya. Kan?

SILA berlaku adil kepada diri sendiri dengan memberikan masa kepada tubuh untuk melalui proses penyembuhan yang diperlukan. Mana mungkin penyakit atau masalah kesihatan yang telah sekian lama dapat disembuhkan semalaman.

LOGIK. Saya faham yang anda ingin sangat atau desperate dapatkan semula kesihatan yang lebih baik tapi anda perlu berfikir lebih logik dan rasional dalam mengharapkan kesan penyembuhan daripada produk yang anda ambil. Jangan minta yang bukan-bukan.

ISTIQOMAH atau KONSISTEN adalah kunci kepada penyembuhan yang baik. Cuba untuk konsisten amalkan pengambilan produk sekurang-kurangnya 3 ke 6 bulan untuk dapatkan kesan awal yang baik. 3 ke 6 bulan terlalu lama? Ye, anda bukan sedang cuba menyembuhkan demam biasa!

Ikut panduan pengambilan produk seperti yang disarankan. Jangan pandai-pandai sendiri atau buat sesuka hati ye.

 

KLIK PADA GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH UNTUK LIHAT TESTIMONI-TESTIMONI BERKAITAN.

SEMOGA BERMANFAAT!

 

 

 

testimoni hyperthyroid

 

cara hilangkan resdung

 

testimoni 3 serangkai

 

testimoni anxiety disorder

 

testimoni sakit buah pinggang

 

testimoni luka kencing manis

 

vitamin minda untuk dewasa

 

suplemen untuk fibroid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

testimoni redianze eskayvie

 

testimoni rambut gugur bertompok

 

 

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENAMBAH BAIK KESIHATAN DENGAN PRODUK ESKAYVIE, WHATSAPP SAYA SEKARANG UNTUK DAPATKAN KONSULTASI

testimoni 3 serangkai

 

error: Content is protected !!