Saya kongsikan beberapa testimoni berkaitan kesihatan TULANG, SENDI & LUTUT yang berjaya sembuh @ semakin baik selepas mengamalkan pengambilan produk Eskayvie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ada 2 produk yang perlu anda ambil jika anda mahu ikhtiar untuk mengatasi masalah berkaitan TULANG, SENDI atau LUTUT iaitu PHYTAX & REDIANZE.

Kedua-dua produk ini adalah seperti yang disyorkan oleh Dr. Syid Ayob, Formulator Produk Eskayvie sendiri dan seorang doktor perubatan bertauliah.

 

 

Tetapi, jika anda hanya mahu fokus dengan satu produk sahaja, pilihlah REDIANZE. Redianze sangat membantu dalam pembentukan dan kekuatan tulang. Kandungan Asthaxanthin P2AF iaitu antara antioksidan terkuat di dunia sangat bermanfaat untuk mempercepatkan proses pemulihan.

 

 

Bagaimana REDIANZE dapat membantu memulihkan kesihatan tulang? Kerana tulang memiliki 90% komposisi kolagen yang bertindak sebagai penguat atau ‘pengikat’ strukturnya.

Kolagen pula akan menyusut dengan banyak seiring pertambahan umur. Sebab itulah, pengambilan suplemen untuk ‘top-up’ kekurangan ini amat digalakkan.

 

 

cara sembuhkan gout

 

 

error: Content is protected !!