Testimoni pesakit buah pinggang – buah pinggang rosak sudah menjadi antara penyakit yang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia pada hari ini. Kebanyakannya berpunca daripada penyakit lain seperti tekanan darah tinggi atau kencing manis.

Disahkan menghidap penyakit yang tidak boleh sembuh ini bukanlah bermakna perjalanan hidup anda sudah berakhir. Sesungguhnya ajal & maut, Allah yang tentukan.

Sakit, tidak bermakna anda perlu berputus asa. Baca perkongsian mereka ini yang menghidap penyakit buah pinggang, tetapi masih boleh menjalani hidup seperti biasa selepas mengamalkan pengambilan suplemen yang betul.

testimoni pesakit buah pinggang

 

 

 

 

 

 

 

Benarkah Vivix berkesan dalam menyokong kesihatan pesakit buah pinggang?

Vivix BUKAN ubat dan ia tidak menggantikan fungsi ubat. Vivix adalah suplemen yang dihasilkan daripada 4 bahan semulajadi (Anggur Muscadine, Lobak Ungu, European Elderberry & Japanese Knotweed).

Vivix telah melalui ujian klinikal, kajian saintifik dan Landmark Study yang dijalankan oleh Shaklee dan pakar sains di makmal Shaklee di US.

Produk Shaklee adalah dijamin SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN.

Namun kita harus ingat, apa saja yang kita lakukan harus tetap bersandar kepada keizinan Allah kerana sesungguh hanya Dia yang berhak menentukan sakit;sihat dan hidup;mati kita semua.

Tetapi, adalah lebih baik berbuat sesuatu dan berusaha daripada kita hanya duduk saja dan terus menanggung sakit.

NOTA: Testimoni pesakit buah pinggang yang saya kongsikan di atas bukan rekaan. Ia adalah testimoni genuine daripada perkongsian mereka yang sudah pun mengambil Vivix.

 

BUAT KEPUTUSAN SEKARANG

Mulakan langkah anda sekarang jika anda mahu menjadi seperti mereka yang di dalam testimoni pesakit buah pinggang tersebut.

Walau apapun keadaan anda sekarang, anda berhak untuk mendapat hanya yang terbaik dan terus menjalani hidup seperti biasa.

Baca: Sakit Buah Pinggang Tahap 4

testimoni pesakit buah pinggang

 

Vivix® Botanical Beverage Mix

Penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

 

pesakit buah pinggang