Testimoni pesakit buah pinggang – buah pinggang rosak sudah menjadi antara penyakit yang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia pada hari ini. Kebanyakannya berpunca daripada penyakit lain seperti tekanan darah tinggi atau kencing manis.

Disahkan menghidap penyakit yang tidak boleh sembuh ini bukanlah bermakna perjalanan hidup anda sudah berakhir. Sesungguhnya ajal & maut, Allah yang tentukan.

Sakit, tidak bermakna anda perlu berputus asa. Baca perkongsian mereka ini yang menghidap penyakit buah pinggang, tetapi masih boleh menjalani hidup seperti biasa selepas mengamalkan pengambilan suplemen yang betul.

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA!

Mulakan langkah anda sekarang jika anda mahu menjadi seperti mereka yang di dalam testimoni pesakit buah pinggang tersebut.

Walau apapun keadaan anda sekarang, anda berhak untuk mendapat hanya yang terbaik dan terus menjalani hidup seperti biasa. Kita ikhtiar.

Baca: Sakit Buah Pinggang Tahap 4

testimoni pesakit buah pinggang

 

Eskayvie Phytax merupakan campuran sinergi 12 ekstrak bahan fitonutrisi daripada Biji Anggur, Teh Hijau, Kulit Pokok Pain, Buah Delima, Durian Belanda, Kranberi, Beri Biru, Roselle, Tomato, Acai Beri, Algae Hijau dan Manggis. Disatukan dalam satu campuran tulen sebagai bahan makanan tambahan yang mampu membantu terutamanya masalah 3 serangkai seperti kencing manis, darah tinggi dan kolesterol.

Revolusi terkini bagi sumber antioksidan daripada alam semulajadi dengan teknologi nano mampu memudahkan penyerapan dalaman. Sehingga kini, hampir 10 tahun Eskayvie Phytax berada di pasaran dan telah menjadi sebahagian daripada kehidupan harian masyarakat Malaysia!

Antara kebaikan Fitonutrisi yang ada di dalam Phytax ialah:

 • Menyokong sistem kardiovaskular yang sihat
 • Sumber antiradang & mengurangi kerosakan oksidatif dalam tubuh
 • Menstabil & mengatur kadar gula darah dalam pesakit kencing manis
 • Berfungsi sebagai antikanser
 • Meningkatkan kepekaan insulin
 • Menghentikan dan menambah pulih kerosakan akibat keradangan kronik
 • Mencegah penyakit jantung & strok
 • Mengimbang & menurunkan tekanan darah tinggi
 • Menurunkan tahap kolesterol jahat
 • Membantu mengekalkan sel dan DNA yang sihat
 • Menyokong pemanjangan telomere

Dapatkan PROMO sekarang!

 

testimoni pesakit buah pinggang

 

Disclaimer : Produk yang dipaparkan di dalam artikel ini adalah suplemen @ makanan kesihatan tambahan (vitamin) dan BUKAN ubat. Walaupun terbukti secara klinikal ia mampu menyihatkan badan, suplemen tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal. Anda dinasihatkan untuk tetap mendapatkan rawatan doktor sekiranya menghidap sebarang jenis penyakit.

 

error: Content is protected !!