Testimoni pesakit buah pinggang – buah pinggang rosak sudah menjadi antara penyakit yang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia pada hari ini. Kebanyakannya berpunca daripada penyakit lain seperti tekanan darah tinggi atau kencing manis.

Disahkan menghidap penyakit yang tidak boleh sembuh ini bukanlah bermakna perjalanan hidup anda sudah berakhir. Sesungguhnya ajal & maut, Allah yang tentukan.

Sakit, tidak bermakna anda perlu berputus asa. Baca perkongsian mereka ini yang menghidap penyakit buah pinggang, tetapi masih boleh menjalani hidup seperti biasa selepas mengamalkan pengambilan suplemen yang betul.

testimoni pesakit buah pinggang

 

 

 

 

 

 

VIVIX

Penemuan Revolusioner oleh Shaklee

Vivix® Botanical Beverage Mix

Melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel. Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.

 

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan ketahui juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

 

MELABURLAH UNTUK KESIHATAN ANDA

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

Whatsapp:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com