Hidup dizaman dikelilingi pelbagai jenis virus yang sangat merisaukan ni membuatkan kita tak mampu nak hadapi semuanya jika tanpa sebarang sokongan. Nak tak nak, suka atau tidak, vitamin untuk kuatkan antibodi dah jadi sesuatu yang amat penting dalam kehidupan seharian.

JANGAN biarkan diri anda dan orang yang anda sayang terdedah kepada jangkitan virus yang jahat tu!

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

“WHEEZING” TERLALU KUAT SUKAR BERNAFAS, PUAN JASLINA KINI MAMPU BERNAFAS LEGA.

Walaupun telah menghidap penyakit asma ini seawal usia 12 tahun, Pn Jaslina tidak pernah sangka akan dikejarkan ke ICU akibat masalah pernafasan yang kritikal. Semuanya bermula apabila beliau dan keluarga dijangkiti virus Covid-19 dan keadaan kesihatan dirinya menjadi semakin merosot.

Mempunyai sejarah penyakit kronik asma ini telah membuatkan Pn Jaslina terpaksa berhadapan dengan risiko yang tinggi kerana saluran pernafasan yang menjadi sempit akibat serangan virus pembunuh itu. Selain sukar bernafas, beliau juga sering mengeluarkan bunyi “wheezing” setiap kali bernafas.

Menceritakan tentang deritanya menanggung penyakit asma ini, Pn Jaslina juga serik kerana terpaksa menerima suntikan steroid iaitu suntikan paling kuat untuk mengurangkan serangan asmanya.

Syukur, perubahan yang begitu ketara dapat dirasai apabila beliau mengamalkan Diffenz dan juga Phytax selama beberapa bulan secara konsisten. Dos ubat hospital juga telah dikurangkan kerana keadaannya yang bertambah baik. Bagi bantuan pernafasan pula, beliau tidak lagi memerlukan inhaler sepanjang masa, malah hanya 2 sehingga 3 hari sekali.

Paling mengejutkan, beliau sendiri tidak menyangka dirinya dapat turun dan naik tangga sekolah anaknya padahal perkara itu dahulu sangat mustahil untuk dilakukan akibat asma. Pn Jaslina turut berkongsi tentang bagaiman Diffenz dan Phytax telah membuatkan asmanya semakin pulih apabila badannya rasa ringan, pernafasan semakin baik dan tidak lagi “wheezing”.

Diffenz yang diformulasikan dengan Cendawan Susu Harimau yang sangat bagus untuk menguatkan paru-paru dan menyokong sistem imun badan. Ramuan semulajadi dari Phytax yang lengkap dengan 12 fitonutrisi juga membantu mengurangkan keradangan akibat asma yang dialami beliau, malah turut memberikan dirinya tenaga yang berpanjangan.

Sekiranya anda juga mengalami komplikasi seperti ini dan ingin berikhtiar dengan produk berasaskan bahan semulajadi, anda juga boleh dapatkan Diffenz dan Phytax, klik WhatsApp saya di sini ye.

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

Apa yang perlu dilakukan untuk membenteng diri daripada segala jenis virus?

Paling penting, perlu tingkatkan sistem imun terlebih dahulu. Ini kerana, sistem imun yang kuat dapat melindungi tubuh kita daripada serangan kuman dan wabak penyakit. Lebih-lebih lagi kesihatan paru-paru kerana wabak ini akan menyerang paru-paru terlebih dahulu dan seterusnya melumpuhkan sistem pertahanan badan.

Sebab itu Diffenz dan Diffenz Junior adalah pilihan yang terbaik untuk keluarga anda! Gabungan vitamin penting untuk sistem imun serta turut diperkaya dengan Cendawan Susu Harimau dan Buah Camu-Camu untuk meningkatkan lagi sistem imun badan secara semulajadi.

Pastikan anda lindungi keluarga anda setiap hari!

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

MANFAAT CENDAWAN SUSU HARIMAU DALAM VITAMIN UNTUK KUATKAN ANTIBODI – DIFFENZ & DIFFENZ JUNIOR

Anda pernah dengar tentang Cendawan Susu Harimau?

Cendawan ini merupakan antara cendawan yang tinggi dengan khasiat yang bagus untuk:

🍄Paru-paru
🍄Sistem Imun Badan
🍄Anti-kanser
🍄Sistem Pernafasan (Batuk Kronik, Alergi Sinus, Asma)

Walaupun khasiatnya bagus, tumbuhan superfood ini tidak mudah untuk diperolehi kerana habitatnya yang sukar dijumpai.

Kini, anda boleh nikmati manfaat cendawan ini dengan mengamalkan Eskayvie Diffenz dan Eskayvie Diffenz Junior. Eskayvie Diffenz dan Eskayvie Diffenz Junior mengandungi Cendawan Susu Harimau dan mampu memberikan khasiat kepada kesihatan anda!

 

Lihat juga: Testimoni DIFFENZ Junior, Anak Membesar Sihat & Kuat

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

Ada banyakkkkkk lagi sebenarnya TESTIMONI Diffenz & Diffenz Junior yang best-best! Kalau saya letak semuanya di sini, skrol sampai esok pun tak habis!

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

Jomlah! dapatkan Diffenz untuk dewasa & Diffenz Junior untuk anak-anak, vitamin untuk kuatkan antibodi yang wajib ada bagi setiap orang dizaman sekarang ni. Jadilah sebahagian daripada testimoni hebat Diffenz & Diffenz Junior.

 

vitamin untuk kuatkan antibodi

 

Komen Facebook:
VITAMIN Untuk Kuatkan ANTIBODI Diffenz PakNil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!