Google punya google… search punya search kerja part time untuk mahasiswa, anda terjumpa artikel ni… sememangnya anda bakal membaca tentang peluang buat income yang tepat untuk seorang mahasiswa sebab bisnes online ni tak perlukan modal yang besar pun…

Tak perlu juga hasbiskan masa sehari suntuk atau sampai 8 jam setiap hari untuk jalankan bisnes ni… tak perlu laburkan modal untuk beli dan simpan stok…

Menarik kan?

kerja part time untuk mahasiswa

Graduation cap dah berterbangan di udara tapi si graduan masih menganggur? Betul, bukan senang nak dapat pekerjaan dikala persaingan sangat tinggi sekarang. Dan gaji yang ditawarkan juga selalu saja tak setara dengan penat lelah memerah otak bertahun-tahun sehinggalah dapat terbangkan graduation cap tu kan? Dalam keghairahan mencari bisnes online untuk graduan yang sesuai, suka saya ingatkan supaya lebih berhati-hati.

Jangan sampai diri jadi mangsa penipuan bisnes online atau scam yer. Macam berita yang keluar di Utusan Malaysia baru-baru ni dimana wanita tu terpaksa menanggung kerugian puluhan ribu ringgit.

Lagi satu, jangan cepat gelap mata dengan duit. Jangan terus join satu-satu bisnes tu especially bila dijanjikan dengan pulangan ribuan ringgit dengan mudah dan dalam tempoh yang singkat.

Mana ada jalan mudah atau shortcut untuk jadi berjaya dan kaya dek…. kalau lah ada yang macam tu, maka tak ada lah orang miskin kat Malaysia atau kat dunia ni. Logik kan?

Tips Memilih Bisnes MLM

BAGAIMANA BISNES ONLINE YANG SEPATUTNYA?

Bisnes seharusnya bermula dari bawah, secara kecil-kecilan tapi konsisten dan mendatangkan keuntungan atau pendapatan yang semakin meningkat. Ya, bisnes juga ada turun naiknya.. ini memang adat dalam bisnes. Takde siapa pun boleh lari daripada ni hatta syarikat-syarikat korporate gergasi sekalipun.

Elakkan daripada melabur modal yang terlalu besar untuk memulakan bisnes sebab ini sangatlah merugikan sebab bisnes online tak perlukan modal yang besar.

Luaskan coverage prospek dan customer kita melalui medium media sosial sebaiknya. Media sosial ni kan percuma jer. Jadi, gunakan semaksimum mungkin. Kena rajin… wajiblah rajin kalau nak berjaya kan?

Bisnes online tak perlukan kita untuk habiskan masa sampai 8 atau 12 jam sehari hanya untuk urusan bisnes. Kena bijak urus masa. Sebenarnya kita hanya perlu betul-betul fokus sekurang-kurangnya 2 @ 3 jam sehari jer pun dah cukup. Dah namanya pun kerja part time untuk mahasiswa kan?… Jadi, bisnes online ni sangatlah praktikal walaupun untuk orang yang dah ada kerja hakiki @ makan gaji.

 

KENAPA BISNES SHAKLEE SANGAT SESUAI SEBAGAI KERJA PART TIME UNTUK MAHASISWA?

  1. Yuran keahlian hanya RM79.50 (mesti ada modal sebanyak ni kan?… korang pergi tengok wayang, minum Starbucks, beli baju lagi mahal daripada ni kot)
  2. Boleh dijalankan secara online sepenuhnya (boleh juga dijalankan secara offline – ni sesuai untuk orang yang rajin buka mulut)
  3. Jenama kukuh – Shaklee telah wujud di pasaran dunia sejak 1915
  4. Produk terbaik di pasaran – lengkap dengan ujian klinikal & Landmark Study (satu-satunya syarikat suplemen yang meminta pihak ke-3 untuk menjalankan Landmark Study bagi memastikan produknya betul-betul berkesan)
  5. Produk sentiasa ada permintaan yang tinggi kerana lebih ramai orang yang mementingkan kesihatan & kecantikan pada zaman sekarang
  6. Shaklee tawarkan benefit yang sangat lumayan kepada ahli-ahlinya yang berbisnes (CASH, CAR BONUS & CONVENTION @ PERCUTIAN KE LUAR NEGARA)

 

POTENSI PENDAPATAN BULANAN BISNES SHAKLEE

bisnes online untuk graduan

Tengok jadual ni, ini bukan omong kosong tau. Jumlah income di 3 tangga terbawah tu boleh kita dapat walau hanya jalan bisnes ni secara part-time. Tapi ada juga yang berjaya capai income sampai ke tangga teratas tu secara part-time. Boleh jer kalau sanggup korbankan masa, korbankan rasa malas, korbankan waktu tengok TV atau baca novel tu. Segalanya tak mustahil.

bisnes online untuk graduan
Semoga para graduan di Malaysia tak jadi seperti ini kerana ada banyak peluang untuk menjana pendapatan yang boleh direbut

 

CARA-CARA NAK JADI AHLI SHAKLEE DAN MULAKAN BISNES SHAKLEE SEBAGAI KERJA PART TIME UNTUK MAHASISWA

Ada 2 cara untuk jadi ahli Shaklee ni.

CARA 1 – Daftar keahlian dengan yuran RM79.50 saja

CARA 2 – Beli 2 botol Vivix atau apa saja produk Shaklee bernilai lebih kurang RM800.00 dan dapatkan KEAHLIAN PERCUMA

Mudah jer kan?

Lepas daftar, anda terus layak untuk rebut semua peluang yang Shaklee tawarkan kepada ahli-ahlinya yang berbisnes.

bisnes online untuk graduan

 

KENAPA MEMILIH SAYA (UPLINE) UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE?

Kerana saya serius ingin membantu sesiapa saja yang juga serius untuk mengubah tahap kesihatan & ekonomi keluarga mereka melalui Shaklee. Shaklee telah memberikan saya pendapatan sampingan 4 angka walaupun hanya menjalankan bisnes secara part-time, jadi saya juga mahu orang lain turut dapat apa yang saya sudah dapat. Jom! bersama-sama dengan saya membina sebuah legasi bisnes yang boleh kita wariskan kepada anak cucu kerana bisnes Shaklee ini bersifat kekal & semakin berkembang apabila diusahakan secara serius. BUILT TO LAST! bersama Shaklee & saya.

kerja part time untuk mahasiswa

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

Whatsapp:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com 

Komen Facebook:
Kerja Part Time Untuk Mahasiswa Cari Duit Poket
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *