Nak cara cepat hilangkan jeragat hodoh tu dan yang boleh beri efek sepantas 30 minit? Terus muka nampak flawless dan cantik dan boleh melangkah keluar dari rumah dengan penuh yakin?

Memang ada caranya…

Iaitu….

Dengan cara pakai makeup, foundation dan concealer tebal-tebal. Memang boleh kan? Muka yang asalkan banyak tompokan jeragat, kusam, berparut pun boleh bertukar jadi nampak cantik… flawless.

Tetapi malangnya cara ini hanya mampu memberikan kesan yang bersifat sementara. Apa jadi selepas semua alat makeup tu dicuci?

Terpaksalah anda berhadapan semula dengan muka yang penuh tompokan jeragat hodoh dan kulit yang kusam.

cara cepat hilangkan jeragat hodoh
Credit photo: Pinterest

Inikah yang anda mahukan?

Tentu sekali jawapan anda tidak kan?

Nampak cantik dan flawless tapi hakikatnya masalah sebenar masih kekal ada disebalik makeup tebal tu..

 

Saya yakin dan pasti anda semua inginkan wajah yang bebas daripada sebarang cela terutamanya jeragat dan jerawat serta parut. Anda juga tidak mahu kulit yang kusam dan tak bermaya.

Dan anda tentu mahu cari cara cepat hilangkan jeragat hodoh tu supaya tak perlu lagi hilang self-confidence setiap kali berhadapan dengan kawan-kawan dan orang ramai.

Jangan risau, kerana itu semua tidak mustahil asalkan anda memilih produk, teknik dan cara cepat hilangkan jeragat yang betul.

Bukan rawatan laser yang mahal…

Bukan teknik peeling (pengelupasan) yang menyakitkan…

Bukan tempelan sementara alat makeup..

Dan sudah tentu sekali bukan menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang…

NO!

 

Cara cepat hilangkan jeragat hodoh yang betul adalah melalui rawatan dalaman dengan melalui pengambilan suplemen set The Radiant 4 Shaklee.

Set The Radiant 4 Shaklee ini sangat sesuai untuk wanita bekerjaya, wanita professional yang ada masalah jeragat dan ingin sentiasa tampil cantik & yakin, tetapi sibuk dan tak ada masa untuk rejim penjagaan kecantikan yang terlalu banyak step dan mengambil masa.

Kenapa?

Saya terangkan fungsi dan kelebihan setiap satu suplemen yang terdapat dalam set The Radiant 4 Shaklee ini. Dari situ anda akan faham bagaimana set suplemen ini dapat membantu dan menjadi cara cepat hilangkan jeragat hodoh yang anda cari-cari selama ini.

 

THE RADIANT 4 SHAKLEE

cara cepat hilangkan jeragat hodoh

1. ESP – berfungsi untuk membina sel kulit yang baru. Sel kulit akan mati & bertukar dalam tempoh 24 hingga 28 hari. Oleh itu, kita perlu bekalkan asid amino yang cukup untuk pembinaan sel baru yang lebih baik dan sihat. Sel baru yang tidak sihat akan hanya menambah masalah.

2. Kolagen – ini adalah untuk menganjalkan kulit. Semakin kita berusia, bermakna semakin kurang kolagen dalam kulit kita, sebab itulah kulit menjadi kendur dan berkedut. Kulit yang tidak anjal dan berkedut akan membuatkan kita kelihatan kusam & tua.

3. Vitamin C – mampu melindungi kulit daripada rosak akibat serangan radikal bebas. Malangnya tubuh kita tak mampu untuk hasilkan vitamin C dengan sendirinya sedangkan ia sangat penting untuk kulit dan tubuh yang sihat. Oleh itu, vitamin C harus diambil melalui suplemen dan makanan.

4. GLA Complex – mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit. GLA adalah antiradang yang baik. GLA juga berfungsi untuk menstabilkan hormon. Ini penting kerana salah satu punca utama jeragat adalah hormon yang tak seimbang.

Pengambilan set The Radiant 4 ini secara konsisten dan pada dose yang betul mampu memberikan anda kulit yang sihat, bebas cela, flawless dan bebas jeragat.

Set ini sangat mudah untuk diambil, hinggakan jika anda sedang berada dalam bilik mesyuarat pun boleh.

Cool kan?

Baca Cara Beli Produk Shaklee Pada Harga Ahli

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

Peluang jana income sampingan dengan Shaklee

Komen Facebook:
Cara Cepat Hilangkan Jeragat Hodoh 30 Minit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *