Golongan wanita bekerjaya profesional selalunya banyak duduk di pejabat yang berhawa dingin dan membuatkan kulit menjadi kering, kusam dan mengelupas. Oleh kerana tuntutan tugas yang banyak di pejabat, wanita profesional selalu sibuk dan tak ada masa untuk buat regim kecantikan yang remeh. Jangan risau, kerana sekarang anda bolehd dapatkan semula kulit yang cantik, segar, lembap hanya semudah ABC dengan produk untuk kulit kering daripada Shaklee ni.

Jangan terlalu tumpukan kepada rawatan secara luaran apabila anda berhadapan dengan masalah kulit. Ini kerana, masalah kulit tidak kiralah samada kulit kering, kusam, jerawat atau jeragat selalunya berpunca dari dalam.

Oleh itu, rawatan juga harus dilakukan dari dalam jika anda inginkan hasil yang terbaik.

 

PRODUK UNTUK KULIT KERING, KUSAM, BERKEDUT, JERAWAT & JERAGAT SHAKLEE

produk untuk kulit kering
PROMO SEPTEMBER 2017 – BELI THE RADIANT 4 SET INI DAN DAPATKAN E-VOUCHER BERNILAI RM60.00 (RM20.00 x 3) YANG BOLEH DITEBUS GUNA UNTUK PEMBELIAN SETERUSNYA

 

Set ini mengandungi 4 produk iaitu Energizing Soy Protein (ESP), Sustained Release Vita-C, GLA Complex & Shaklee Collagen Powder

Produk untuk kulit kering #1 – Energizing Soy Protein (ESP)
ESP diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan.

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi “non-GMO” ( non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

Tambahan pula, setiap 850g (satu canister ESP Shaklee / Energizing Soy Protein ( ESP ) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda. Manakala, kandungan Indeks Glisemiknya (G.I.) juga rendah iaitu 39.

Satu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

Protein memainkan peranan penting dalam memastikan kesihatan, keanjalan dan kecantikan kulit.


Produk untuk kulit kering #2 – Sustained Release Vita-C
Vitamin C sudah tidak asing lagi dengan kesihatan dan kecantikan. Vitamin C Shaklee adalah berasaskan jagung, oleh itu ia tidak merengsakan perut terutamanya penghidap gastrik. Kandungan Vitamin C dalam 1 kapsul bersamaan 7.5 biji buah oren.

Menggunakan teknologi Sustained Release di mana Vitamin C dilepaskan secara perlahan-lahan ke dalam tubuh, 100mg setiap sejam untuk memastikan keperluan Vitamin C di dalam badan sentiasa dipenuhi secara berterusan.

Mengandungi “bioflavonoids”. Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi.


Produk untuk kulit kering #3 – GLA Complex
Berasaskan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Selain daripada itu, GLA Complex juga adalah pilihan terbaik untuk membantu keseimbangan hormon dan PMS dan simptom menopause.

GLA Complex amat bagus untuk memperbaiki tekstur kulit, pemulihan kulit rosak dan menjadikan kulit lebih sihat dan glowing jika diambil secara berterusan.


Produk untuk kulit kering #4 – Collagen Powder
Bahan utamanya ialah sisik ikan merah dari laut dalam. Fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. Oleh itu ia sangat baik untuk kesihatan sendi dan keanjalan kulit.

Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder ini juga di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B meningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam hingga luaran.

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

 

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

Peluang jana income sampingan dengan Shaklee

Komen Facebook:
Produk Untuk Kulit Kering: Wanita Bekerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *