Saya yakin ramai orang di luar sana sudah mula mengambil berat tetang penjagaan kesihatan tak kiralah samada lelaki atau wanita… tua atau muda. Ramai juga yang beria mengamalkan pengambilan minuman kesihatan dan kecantikan terutamanya wanita.

Tapi, anda sangat perlu berhati-hati dan berwaspada apabila mengambil minuman kesihatan dan kecantikan ni sebab bukan semua mampu memberi efek yang baik.

Lebih menakutkan adalah jika anda tersalah produk yang boleh membawa kepada kesan sampingan terhadap kesihatan dan organ.

 

minuman kesihatan dan kecantikan

 

Bukan semua produk tak bagus… tapi ada yang mengandungi bahan-bahan yang boleh memberi kesan jangka panjang kepada kesihatan. Anda tak mungkin akan rasa kesannya dengan serta-merta… ia mungkin akan mengambil masa bertahun-tahun.

Apabila dah dapat dikesan nanti, takut dah terlambat.

Jadi, berhati-hatilah apabila memilih minuman kesihatan dan kecantikan. Jangan hanya tertumpu kepada harga yang murah atau diskaun tetapi tak berbaloi pun untuk kesihatan.

 

CADANGAN MINUMAN KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG EKSKLUSIF DENGAN KUALITI PREMIUM

minuman kesihatan dan kecantikan

Eksklusif dan kualiti premium sebenarnya belum cukup untuk menggambarkan betapa hebatnya kuasa dan manfaat Vivix terhadap kesihatan dan kecantikan.

Vivix wajib menjadi pilihan utama jika anda mencari minuman awet muda dan minuman kesihatan dan kecantikan.

Tidak terhad untuk wanita saja yer.. kerana Vivix direka khas untuk semua golongan dewasa.

 

Anda patut memilih Vivix sekiranya anda mahu:

 • Kekalkan kesihatan yang baik
 • Menjauhi risiko serangan penyakit kronik
 • Kekal awet muda
 • Kulit yang cantik dan bebas cela
 • Pudarkan jeragat & bintik hitam di wajah
 • Memelihara keremajaan sel hingga ke peringkat DNA

 

4 BAHAN SEMULAJADI YANG MENGHASILKAN VIVIX

minuman kesihatan dan kecantikan

ANGGUR MUSCADINE

 • Anggur hebat ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih daripada satu kromosom, yang mana ahli sains berjaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpontensi untuk memanfaatkan kesihatan. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai didalam anggur jenis lain.
 • Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat di dalam Vivix ®, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur hebat ini, elderberry Eropah, dan purple carrot. Campuran inilah yang bertanggungjawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan sellular Vivix ®.

 

LOBAK UNGU

 • Ianya adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk caroteniods, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.

 

ELDERBERRY (Sambucus Nigra)

 • Berry mengandungi flavonoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat untuk kesihatan & kecantikan.
 • Elderberry juga kaya dengan vitamin A, B dan C dan nutrien seperti asid amino, carotenoids dan tannin. Semua ini adalah manfaat kesihatan yang didapati dari Elderberry.
 • Ia juga dapat merendahkan tahap kolestrol dan juga menghalang oksidasi kolestrol LDL. Oksidasi LDL dianggap sebagai satu penyebab penting penyakit kardiovaskular.
 • Elderberry mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan serangan jantung. Ia juga membantu dalam pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

 

JAPANESE KNOTWEED (POLYGONUM CUSPIDATUM)

 • Polygonum Cuspidatum mempunyai banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan suplemen anti-penuaan seperti resveratrol dan banyak jenis perubatan tradisional Cina.
 • Resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.
 • Suplemen resveratrol mungkin jawapan untuk memanjangkan usia kita.

 

Nota penting: Vivix tidak hanya bergantung kepada testimoni pengguna kerana Vivix sudah diuji secara klinikal dan melalui Landmark Study oleh Shaklee bagi membuktikan keberkesanannya dalam memelihara kesihatan dan melawan penuaan pada tahap sel dan DNA.

Baca tentang Kelebihan Shaklee

 

INI SEBAHAGIAN DARIPADA TESTIMONI VIVIX YANG SANGAT WOW!

minuman kesihatan dan kecantikan minuman kesihatan dan kecantikan
minuman kesihatan dan kecantikan minuman kesihatan dan kecantikan
minuman kesihatan dan kecantikan minuman kesihatan dan kecantikan

 

minuman kesihatan dan kecantikan

ATAU

minuman kesihatan dan kecantikan
WhatsApp saya di 019-7071977 untuk info lanjut / order Vivix
Komen Facebook:
Minuman Kesihatan Dan Kecantikan Eksklusif & Premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *