Hai Warga Ipoh! Saya Nieda, Pengedar Jus Aloe Vera Ipoh (Forever Living Products). Istimewa buat anda khususnya di Taman Perpaduan, Permai Lakeview, The Heaven, Tanjung Rambutan dan kawasan sekitar Ulu Kinta.

Jimatkan masa anda untuk dapatkan produk Forever Living secara terus daripada saya.

Untuk anda yang tinggal jauh daripada kawasan-kawasan ini, saya akan hantarkan melalui Pos Laju atau CityLink. Jus Aloe Vera atau apa saja produk Forever Living yang anda perlukan akan sampai terus ke depan pintu rumah.

Pembelian mudah hanya di hujung jari!. Siap!

Anda juga boleh mendapatkan pos percuma (untuk pembelian bernilai RM600.00 keatas).

 

pengedar jus aloe vera ipoh

FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Living Products adalah pengeluar jus aloe vera, produk berasaskan aloe vera dan madu lebah asli terbesar di dunia sejak tahun 1978.

Saya sebagai pengedar jus aloe vera Forever Living sangat teruja untuk menyampaikan kebaikan dan kelebihan produk ini kepada anda semua. Ini kerana aloe vera yang digunakan dalam produk-produk Forever Living bukan dihasilkan daripada aloe vera biasa.

Ia adalah Aloe Barbadensis Miller iaitu spesies aloe vera terbaik dunia!

Dan Forever Living memiliki ladang aloe vera sendiri terbesar di dunia! Wow!

 

pengedar jus aloe vera

 

Selain daripada jus aloe vera, Forever Living menawarkan pelbagai lagi produk lain yang berasaskan aloe vera & madu asli. Lebih 200 produk semuanya!

 • Suplemen kesihatan
 • Skincare (set pencuci muka, losyen, lip balm, krim kecantikan)
 • Syampu & perapi
 • Sabun & Gel Mandian
 • Sabun pakaian
 • Water Filter

Baca: Sembuhkan Luka Kencing Manis, Elak Kaki Dipotong

 

Mengapa saya sebagai Pengedar Jus Aloe Vera Ipoh perlu menjadi pilihan anda jika anda ingin mendapatkan jus aloe vera & produk Forever Living?

Ok, berikut adalah sebab yang kuat mengapa anda patut dapatkannya melalui saya:

 1. Jimat Masa – Anda tak perlu menunggu lama untuk mendapatkan produk yang anda inginkan. Hanya perlu hubungi saya melalui WhatsApp ke 019-7071977. Anda akan melalui sesi pra-konsultasi eksklusif dan penerangan mengenai produk untuk penyelesaian masalah dan keperluan anda. Selepas order dan pembayaran diterima, produk akan dihantar terus ke alamat anda.
 2. Dapat Produk Dengan Segera! – Penghantaran melalui pos/courier biasanya akan mengambil masa lebih kurang 3 – 4 hari bekerja. Jika anda inginkan C.O.D (Cash on Delivery), makluman awal sangat dihargai kerana ia akan memudahkan saya menyediakan stok yang perlu. Ini kerana saya tidak menyimpan stok di rumah bagi memastikan produk yang saya hantar kepada anda adalah produk yang terbaru & masih baik kualitinya.
 3. Konsultasi Eksklusif Berterusan – Selepas proses pembelian dan penerimaan produk, adalah menjadi kebiasaan untuk saya guide anda tentang cara pemakanan dan waktu pengambilan. Ini adalah hak eksklusif anda sebagai customer saya sahaja.

 

CAJ COD MENGIKUT KILOMETER

COD bukan bermakna tiada caj penghantaran. C.O.D (Cash On Delivery @ Tunai Semasa Penghantaran) & setiap perjalanan penghantaran ada kos tersendiri.

Saya caj kos penghantaran untuk COD mengikut kilometer seperti jadual di bawah.

Kilometer pertama akan dikira bermula dari Sunway City Ipoh.

 

pengedar shaklee ipoh perak

 

PICK-UP POINT

Atau anda juga boleh memilih untuk berjumpa saya & mendapatkan produk yang anda mahu di PICK-UP POINT berikut (tiada caj COD dikenakan untuk barang yang di ambil di PICK-UP POINT):

PICK-UP POINT #1

 • Pick-up point: Forever Living, Greentown Ipoh
 • Masa: 12.00 tengahari – 1.30 petang
 • Hari: Hari bekerja sahaja
 • Nota: Maklumkan 1 @ 2 hari lebih awal untuk temujanji

 

PICK-UP POINT #2

 • Pick-up point: Persiaran Lembah Perpaduan
 • Masa: 10.30 pagi – 5.00 petang
 • Hari: Setiap hari (kecuali ketika saya berada di luar kawasan)
 • Nota: Maklumkan 1 @ 2 hari lebih awal untuk penyediaan stok

 

Jika anda ingin mendapatkan produk jus aloe vera atau lain-lain produk Forever Living, info lanjut dan konsultasi secara eksklusif, jangan lupa dapatkannya daripada saya; pengedar jus aloe vera Ipoh, Perak dan seluruh Malaysia.

 

pengedar jus aloe vera ipoh

Komen Facebook:
Pengedar Jus Aloe Vera Ipoh: Ulu Kinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *