ASBAB VIVIX, CUSTOMER STOP AMBIL INSULIN DAN LUKA KENCING MANIS DI KAKI SEMBUH HINGGA TAK JADI DIPOTONG.

Hampir 5 tahun merana dengan penyakit kencing manis, sehingga customer pernah stop ambil insulin gara-gara result bacaan sentiasa abnormal

Sehinggalah keadaan menjadi paling kritikal ceritanya bermula akibat gigitan serangga dibahagian kaki, customer pelik kesan gigitan itu sangat gatal hampir setiap malam customer asik menggaru sehingga gigitan serangga itu menjadi luka yang mengerikan, bernanah, bengkak dan sakit sehinggakan tidak boleh berjalan.

Akhirnya beliau pergi ke hospital juga untuk menerima rawatan, mungkin agak teruk doktor suruh masuk wad untuk pemeriksaan lanjut dan bacaan gula juga meningkat.

Anak customer lah yang paling risau, takut dengan saranan doktor yang nak potong kaki emaknya kerana virus sudah mula merebak di bahagian tulang. Sebab itu jugalah customer tidak dapat berjalan.

Selepas anak customer ambil keputusan untuk ikhtiar dengan Shaklee, order pertama hanyalah krim Herbal Blend, kemudiaan kami nasihatkan customer untuk ambil Vivix.

Syukur, selepas habis minum beberapa botol Vivix, bacaan gula dalam darah semakin cantik dan doktor sendiri terkejut dan mengatakan kemungkinan besar operation untuk potong kaki customer akan ditangguhkan dulu, kerana bacaan gula juga semakin menurun. 

Luka yang besar dan mengerikan itu (lihat poster testimoni) adalah kaki customer yang pada awalnya hanya digigit serangga tetapi menjadi teruk seperti itu ditambah pula kesan daripada hari-hari nurse dressingkan, potong dan korek segala kulit dan isi yang tidak sihat.

Luka itu sembuh dengan cepat, isi pun cepat tumbuh sihat  dan nampak kemerah-merahan, customer teruskan juga sapu krim Herbal Blend bila isi dah start tumbuh atas nasihat saya sebab takut terkena jangkitan pula dan Herbal Blend ni juga boleh bantu beri keselesaan pada luka.

Asbab Vivix & Berbal Blend, juga patuh dengan nasihat doktor, kini customer saya kembali sihat dan bebas insulin.

 

luka kencing manis di kaki

 

VIVIX SHAKLEE

Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

luka kencing manis di kaki

Keistimewaan Shaklee

Campuran proprietari saintifik termaju Shaklee adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain.

Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Shaklee memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

 

luka kencing manis di kaki

 

luka kencing manis di kaki

 

LUKA KENCING MANIS DI KAKI SEMBUH!

Demikian perkongsian tentang kisah seorang penghidap kencing manis yang mengalami luka kencing manis di kaki yang sudah hampir kena potong. Tetapi beliau berjaya menyelamatkan kakinya selepas konsisten ambil Vivix.

Suka saya ingatkan disini, walaupun anda memilih untuk mengambil suplemen sebagai ikhtiar untuk sembuhkan luka kencing manis, sila jangan abaikan rawatan klinik / hospital terutamanya rawatan mencuci luka.

Rawatan tersebut sangat penting bagi memastikan luka sentiasa bersih dan terhindar daripada jangkitan.

 

luka kencing manis di kaki

 

Disclaimer : Produk yang dipaparkan di dalam artikel ini adalah suplemen @ makanan kesihatan tambahan(vitamin) dan BUKAN ubat. Walaupun terbukti secara klinikal ia mampu menyihatkan badan, suplemen tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulihkan penyakit kritikal. Anda dinasihatkan untuk tetap mendapatkan rawatan doktor sekiranya menghidap sebarang jenis penyakit. 

 

luka kencing manis di kaki

 

Komen Facebook:
Luka Kencing Manis Di Kaki Sembuh & Tak Jadi Dipotong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *