Saya yakin, pasti ramai kat luar sana terutamanya wanita yang sukakan kecantikan dan nak kekal awet muda. Bagi yang sudah pun nampak tua dari usia sebenar tu mesti nak sangat kembali awet muda kan? Dan anda sedang tercari-cari produk anti aging terbaik Malaysia yang dijamin selamat dan berkesan.

 

PRODUK ANTI AGING TERBAIK MALAYSIA BY FOREVER LIVING 

produk anti aging terbaik malaysia

 

Advanced skincare terbaru.. INFINITE by Forever Living!.

YES! Ini adalah produk anti aging terbaik untuk anda terutamanya jika anda sudah berumur 25 tahun keatas. Produk ini sesuai untuk wanita & lelaki.

INFINITE ialah set skincare yang terbaru daripada Forever Living. Selain daripada Infinite, Forever Living juga ada rangkaian produk skincare Sonya & Targeted.

Setiap set dikhususkan untuk golongan, masalah atau jenis kulit tertentu.

Infinite lebih dikhususkan untuk melawan masalah kulit berkaitan penuaan seperti kedutan, garis penuaan, jeragat, bintik hitam dan kulit kendur.

Infinite mampu mengatasi kesan anti penuaan yang lebih cepat berbanding set skincare lain.

Kesannya adalah sepantas 1 minggu!

 

produk anti aging terbaik malaysia

KELEBIHAN INFINITE SKINCARE

  • Menganjalkan & menegangkan kulit muka
  • Mengurangkan kedutan terutama sekali dibahagian bibir, dahi dan mata
  • Kulit pipi pun akan lebih anjal dan tak menggelebeh
  • Memudarkan jeragat & bintik hitam (age spots)

Infinite Skincare adalah hasil gabungan bahan-bahan semulajadi seperti Aloe Vera, Delima, Acai Berry, peptide, asid amino yang tinggi untuk memberikan kesan awet muda dan buatkan anda nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar!

 

produk anti aging terbaik malaysia

INFINITE HYDRATING CLEANSER

Pencuci muka Infinite dihasilkan daripada sumber alam semulajadi iaitu ekstrak epal, asid amino epal dan asid lemak koko yang mampu membantu menghidratkan sambil membersih kotoran tanpa mengeringkan kulit.

Bahan-bahan ini adalah hypoallergenic dan formulanya tidak ditambah dengan pewangi tiruan. Oleh itu ia sesuai untuk kulit sensitif.

 

produk anti aging terbaik malaysia

INFINITE RESTORING SERUM

Dengan formula sains terkini, kuasa aloe vera dalam kecantikan kulit dipertingkatkan bersama bahan-bahan lain yang diuji secara klinikal seperti trifluoracetyl tripepetide-2.

Dalam ujian klinikal yang dijalankan, bahan ini terbukti mampu meningkatkan keanjalan kulit dan mampu memerangi progerin, iaitu sejenis protein bahaya yang bertambah akibat penuaan dan ia mendatangkan pelbagai masalah kepada kulit wajah.

 

produk anti aging terbaik malaysia

INFINITE FIRMING CREAM

Krim yang mampu menyerap ke dalam kulit dengan sangat pantas bagi memberikan kelembapan optima kepada kulit.

Krim hebat ini menggabungkan kehebatan sains kulit dan aloe vera bersama antioksidan botani seperti acai berry, delima dan vitamin B3 yang mampu memulihkan tona dan tekstur kulit.

Selain daripada itu, bahan-bahan seperti squalene, jojoba esters, glycolipids dan lilin lebah juga memainkan peranan penting dalam kehebatan krim ini.

Minyak lavender, petitgrain, basil, eucalyptus, kulit limau dan oren turut menyokong kuasa aloe vera untuk mengembalikan keremajaan kulit.

 

produk anti aging terbaik malaysia

Yang dah mula ada kedut-kedut, pipi dah tak anjal dan kendur, garis halus dah muncul di dahi dan bawah mata, jerawat dan jeragat degil tak hilang-hilang walau dah cuba macam-macam jenis produk… INFINITE adalah produk kecantikan terbaik untuk anda!

 

produk muka yang tiada bahan kimia

Tak perlu banyak-banyak jenis dan tak perlu rejim skincare yang leceh.

Hanya 3 produk dengan langkah penggunaan yang mudah sudah mampu memberikan kesan yang pantas dan hebat. Ini kerana molekul dalam produk Infinite sangat kecil dan mudah diserap oleh kulit.

 

produk anti aging terbaik malaysia

Nak kesan yang lebih WOW? Amalkan juga pengambilan superfood (Pomesteen Power, Aloe Berry Nectar) setiap hari sebagai sokongan untuk awet muda secara dalaman.

Bagi yang dah meningkat usia memang sangat digalakkan untuk seimbangkan penjagaan luaran dan dalaman yang seimbang. Bukan saja untuk keremajaan kulit tapi juga untuk kesihatan.

Ini kerana kulit yang cantik adalah kulit yang sihat.

 

Apa lagi yang anda mahu minta daripada set skincare jika INFINITE by Forever mampu memberikan terlalu banyak manfaat yang anda sendiri tak pernah fikirkan. Dan paling hebat, ia datang daripada bahan-bahan pemberian alam semulajadi.

Boleh anda cari skincare @ produk anti aging terbaik Malaysia selain daripada INFINITE by Forever?

Sekarang anda mampu miliki dan menikmati keremajaan kulit dengan rejim skincare yang simple dan tentu sekali pada harga yang sangat mampu milik mengikut kelasnya.

 

Produk anti aging terbaik Malaysia sedia untuk anda miliki sekarang!

WhatsApp saya dan dapatkan tips & konsultasi tentang penjagaan / rejim skincare yang betul bagi mendapatkan efek yang optima.

 

produk anti aging terbaik Malaysia

Komen Facebook:
Produk Anti Aging Terbaik Malaysia by Forever Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *