Ada orang wajahnya nampak jauh lebih tua daripada usia; ada pula yang wajah muda dari usia. Apa yang mereka buat sebenarnya sampai boleh jadi macam tu?

Anda tergolong dalam kumpulan yang mana satu?

Apa rahsia awet muda mereka sehingga mereka kekal muda & cergas tidak dimamah usia? Adakah mereka pakai susuk yang anda tak ketahui?

 

wajah muda dari usia

 

BAGAIMANA WAJAH MUDA DARI USIA BUKAN LAGI SESUATU YANG MUSTAHIL?

Antioksidan, polifenol, resveratrol adalah rahsia yang menjadikan wajah muda dari usia.

Dari mana anda boleh dapatkan ketiga-tiga ‘susuk moden’ ini?

Jawapannya => VIVIX SHAKLEE

Kenapa Vivix Shaklee?

Kerana Vivix satu-satunya suplemen anti aging yang kaya dengan resveratrol iaitu salah satu kompaun polifenol yang berupaya melawan penuaan pada tahap selular.

 

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE

Campuran proprietari saintifik termaju Vivix Shaklee adalah berasaskan anggur muscadine iaitu salah satu jenis buah-buahan semulajadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa.

Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang tidak ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Shaklee memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix melalui proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

 

VIVIX SHAKLEE UNTUK WAJAH MUDA DARI USIA

Setiap hari, sel-sel kita rosak akibat pendedahan terhdapa banyak faktor seperti pencemaran, diet tidak sihat, dan tekanan yang boleh menyebabkan pembentukan radikal bebas.

Radikal bebas akan merosakkan komponen sel seperti DNA dan kerosakan ini akan terkumpul hari demi hari.

Vivix disokong oleh 6 paten, mengandungi campuran polifenol yang bersifat semulajadi, yang direka untuk membantu melindungi dan membaiki DNA untuk memperlahankan penuaan pada tahap tahap sel.

Bahan-bahan utama yang telah terbukti dalam kajian makmal dapat mengaktifkan pertahanan selular, meneutralkan radikal bebas dan memperlahankan perkembangan protein AGE yang merosakkan yang boleh menyebabkan penuaan selular.

 

TONTON VIDEO INI JIKA ANDA MASIH HAIRAN KENAPA ADA ORANG LEBIH AWET MUDA DARI USIA SEBENAR

 

KUASA RESVERATROL & POLIFENOL

Vivix yang kaya dengan Resveratrol & Polifenol mampu membantu memperbaiki dan melindungi sel daripada kerosakan harian.

Kajian makmal menunjukkan bahawa bahan utama Vivix mampu melindungi dan memperbaiki DNA. Dalam kajian klinikal, bahan utama menunjukkan tindakbalas melawan keradangan yang biasanya berlaku akibat dari diet yang tidak sihat, yang dari masa ke masa boleh menyebabkan penuaan selular.

Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme penuaan utama.

Dalam kajian makmal, bahan utama Vivix membantu melambatkan pembentukan protein AGE, yang boleh menyebabkan kerosakan sel.

Resveratrol mampu menjejaskan aktiviti enzim yang dipanggil sirtuin. Sirtuin mengawal beberapa laluan biologi dan diketahui terlibat dalam proses penuaan.

NOTA PENTING: Vivix Shaklee telah melalui ujian klinikal, kajian saintifik dan Landmark Study bagi menguji tahap keberkesanannya sebelum ia masuk ke pasaran. Produk ini tidak bergantung kepada testimoni pengguna semata-mata kerana ia memiliki ujian yang didokumenkan

Baca tentang Keistimewaan Shaklee

 

 

Mereka ini bukan saja memiliki wajah muda dari usia, bahkan umur mereka ibarat terhenti selepas mengamalkan Vivix.

wajah muda dari usia wajah muda dari usia
wajah muda dari usia wajah muda dari usia

Lihat Testimoni Awet Muda Vivix penuh DISINI

wajah muda dari usia

Komen Facebook:
Wajah Muda Dari Usia: Penuaan Terhenti Di Angka 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *