Memang tak dinafikan terdapat banyak jenama produk kecantikan premium di pasaran. Boleh didapati tak kira samada melalui online atau terus dari kaunter-kaunter pasaraya besar.

Dalam barisan produk kecantikan premium ni, adakah anda yakin yang produk tersebut 100% dijamin selamat, semulajadi & berkesan?

Adakah anda yakin yang produk kecantikan premium ni betul-betul bebas daripada bahan kimia terlarang mahupun yang diragui tahap keselamatannya?

Adakah produk kecantikan premium yang anda gunakan sekarang 100% vegan?

Adakah produk-produk tersebut memang direka khas untuk kulit orang Malaysia?

 

produk kecantikan premium

 

Banyak persoalan yang perlu anda pertikaikan sebenarnya sebelum membuat keputusan memilih produk kecantikan premium ni. Kenapa?

Kerana anda wajar memberikan hanya yang terbaik untuk kulit anda.

Kerana anda tidak sepatutnya mengabaikan faktor keselamatan hanya semata-mata inginkan kulit cantik.

Kerana anda sebenarnya ada pilihan yang terbaik.

 

PRODUK KECANTIKAN PREMIUM PALING SEMULAJADI & BERKESAN DI PASARAN

Di Malaysia, Shaklee bawakan rangkaian produk kecantikan premium terbaru iaitu YOUTH.

produk kecantikan premium

Anda tak perlu ragu-ragu untuk memilih YOUTH hanya kerana memikirkan bahawa ia masih baru. YOUTH sebenarnya bukanlah baru, ia sudah melalui pelbagai proses ujian klinikal dan kajian saintifik yang ketat sejak 8 tahun yang lepas.

Selepas 8 tahun, barulah Shaklee berpuas hati dengan YOUTH dan melancarkannya ke pasaran Malaysia.

Untuk makluman anda, YOUTH diuji di makmal Shaklee di US. Ia dijalankan oleh kumpulan saintis bertauliah Shaklee dengan kerjasama pakar kulit antarabangsa.

FAKTA MENARIK! Sesuatu yang istimewa tentang saintis Shaklee yang patut anda tahu. Shaklee mempunyai Kumpulan Saintis yang dikhaskan untuk produk-produk yang akan dipasarkan di Malaysia. Mereka akan mengkaji setiap aspek tentang orang Malaysia termasuklah budaya, cuaca, iklim, diet dan semua aspek yang mempengaruhi kehidupan dan kesihatan dalam penghasilan setiap produk.

 

produk kecantikan premium

 

JOM TEROKAI KEHEBATAN PRODUK KECANTIKAN PREMIUM – YOUTH SHAKLEE

Salah seorang daripada pakar kulit yang terlibat pernah bertugas bertahun-tahun dengan satu jenama produk skin care antarabangsa terkenal (saya tak akan sebutkannya disini untuk mengelakkan kontroversi) berkata dia belum pernah melihat ujian sebegini ketat untuk menghasilkan produk skin care.

Shaklee memang tidak akan bertoleransi dengan tahap keselamatan & keberkesanan semua produknya tak kira samada suplemen, produk penjagaan rumah dan juga skin care YOUTH ni.

 

RANGKAIAN PRODUK YOUTH

produk kecantikan premium

PENCUCI MUKA – LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun dengan pH-seimbang. Luminous Gel Oil Cleanser menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga hijau untuk memperhalus kulit dengan lembut, menyuci, dan menyediakan (prepare) kulit anda untuk langkah seterusnya. Anda bakal hadapi dunia dengan seri semulajadi.

Bahan-bahan Utama Luminous Gel Oil Cleanser:
Vital Repair+®, Ekstrak Anggur Muscadine & Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.

 

produk kecantikan premium

TONER – PERFECTING SKIN TONER

Perfecting Skin Toner YOUTH akan membebaskan kulit anda daripada sel-sel yang kusam dan ejen pencemar persekitaran untuk membuatkan anda tampil dengan kulit yang lebih cerah berseri.

Perefcting Skin Toner YOUTH mampu melakukan lebih daripada biasa dalam membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang lebih bersih berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Ekstrak Anggur Muscadine, Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan kulit.

 

produk kecantikan premium

SERUM – YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel.

Youth Activating Serum ini mengandungi campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang terbukti berkesan melalui ujian klinikal yang Shaklee jalankan.

Ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda lebih muda remaja dan memiliki keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama:
YOUTH Complex dengan Stem Sel Epal Swiss, Lotus Japonicus, Vitamin A.

 

produk kecantikan premiumKRIM PELEMBAP / KRIM SIANG – AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Selain daripada memberi kelembapan, Age Defense Moisturizer SPF50 ini juga melindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF50 UVA/UVB.

Vitamin dan botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaik penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF50, Vital Repair+® Complex, Ekstrak Anggur Muscadine

KRIM MALAM – ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Anggur Muscadine dan Lotus Japonicus serta antioksida lain yang terkandung di dalam Advanced Renewal Night Cream – Light ini akan menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur.

Campuran botanikal khas YOUTH membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, anjal, licin dan cerah.

Bahan-bahan Utama:
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

 

produk kecantikan premium

RADIANCE C + E

Radiance C+E adalah sesuatu yang sangat istimewa dalam rangkaian produk kecantikan premium YOUTH. Ia mengandungi 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mampu mengurangkan kehadiran bintik penuaan, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Radiance C+E disediakan dalam bentuk kapsul individu yang mudah digunakan. Ia adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, 100% vegan, terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama:
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

 

MENGAPA PRODUK KECANTIKAN PREMIUM YOUTH SHAKLEE BERBEZA DARIPADA JENAMA LAIN?

Anda Akan Tampil Lebih Muda

Rangkaian produk penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dihasilkan secara harmoni dengan alam semulajadi. Shaklee menjamin anda bukan sahaja akan dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membuat usia kulit anda menjadi 1 dekad lebih muda.

 

produk kecantikan premium

 

YOUTH DIJAMIN DAPAT MENGHAPUSKAN 1 DEKAD PENUAAN KULIT

Produk kecantikan premium YOUTH Shaklee akan mengubah cara anda melihat diri anda. Anda akan tidak jemu memandang cermin! Orang sekeliling akan terpesona dan cemburu apabila memandang keremajaan kulit wajah anda. Wow!

 

Mampukah YOUTH Shaklee membuatkan kulit anda menjadi lebih muda?

Produk skincare YOUTH Shaklee dibangunkan oleh pakar kulit world class di makmal Shaklee di US. Indeks Usia Kulit (Skin Age Index) yang dibangunkan oleh kumpulan pakar ini digunakan untuk diukur penampilan tanda-tanda utama penuaan kulit dengan data klinikal.

 

produk kecantikan premium

APAKAH DIA INDEKS USIA KULIT (SKIN AGE INDEX)?

Indeks Usia Kulit adalah satu bentuk ujian yang digunakan untuk mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta terhadap:-

  • KEDUTAN KULIT
  • SAIZ PORI
  • TONA KULIT
  • KEANJALAN
  • TEKSTUR KULIT
  • HIPERPIGMENTASI
  • SERI KULIT
  • KEKENDURAN

Dengan YOUTH, Shaklee telah membuktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk mendapatkan keberkesanan yang anda berhak dapat daripada penggunaan skin care.

Kesemua produk kecantikan premium YOUTH direka dan dihasilkan tanpa 1,500 bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang boleh diragui atau mungkin dipersoalkan tahap keselamatannya seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, iaitu sebanyak 3 kali ganda berbanding ujian yang diperlukan.

Malah, Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee dijamin selamat.

 

Hasilnya!

produk kecantikan premium

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™ SHAKLEE

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian (purity) untuk mendapatkan keberkesanan produk. Hasil penggunaan YOUTH Shaklee ini juga telah melalui ujian klinikal terperinci dan bukan hanya sekadar testimoni biasa.

Produk skincare YOUTH Shaklee adalah 100% vegan.

YOUTH juga bebas daripada 1,500 bahan kimia yang berbahaya mahupun bahan yang diragui tahap keselamatannya.

 

produk kecantikan

 

PRODUK KECANTIKAN PREMIUM DENGAN KUASA BOTANI

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan kulit, samada ianya akibat daripada cara hidup anda, kerosakan persekitaran mahupun penuaan semulajadi.

 

produk skincare terbaik

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

produk kecantikan premium

ANGGUR MUSCADINE

Paten-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk YOUTH melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

produk kecantikan premium

EKSTRAK STEM SEL EPAL

Kajian menunjukkan bahawa Ekstrak Stem Sel Epal mampu mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.

 

produk skincare terbaik

EKSTRAK BUAH SCHISANDRA CHINENSIS

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Ekstrak  Buah Schisandra Chinensis mampu menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidannya.

 

 

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

 

Baca Cara Hilangkan Parut Berlubang

 

produk skincare terbaik

BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA & DIRAGUI 

YOUTH bukan sekadar hanya bebas daripada Paraben atau merkuri. YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia merbahaya dan juga yang diragui tahap keselamatannya. Untuk menyenaraikan kesemua 1,500 bahan tersebut mungkin terlalu panjang, jadi senarai di atas adalah sebahagian daripadanya.

 

 

LIHAT EFEK YOUTH PADA MEREKA

 produk kecantikan premium  produk kecantikan premium
 produk kecantikan premium  produk kecantikan premium
 produk kecantikan premium  produk kecantikan premium

 

produk kecantikan premiuum

 

ANDA MEMBAYAR UNTUK PRODUK PREMIUM

Shaklee bukan produk yang dibancuh dan diadun di belakang rumah dan kemudian di bungkus sendiri untuk jualan.

Produk Shaklee adalah hasil kajian sains bertahun-tahun, setiap satu bahan yang digunakan melalui minimum 350 ujian keselamatan, keberkesanannya dibuktikan dengan data klinikal & Landmark Study.

Produk Shaklee memiliki standard dan kelas yang sangat tinggi.

Jadi, sila jangan bandingkan harga produk Shaklee dengan jenama murahan lain.

Ia sama saja seperti anda membandingkan harga sebuah kereta Ferrari dengan kereta Kancil.

Jika anda benar-benar mahu dapatkan semula kulit muka yang cantik & sihat, anda perlu bersedia untuk melaburkan sejumlah wang.

 

ORDER SET YOUTH ANDA SEKARANG!

HARGA SET YOUTH BERMULA DARIPADA RM900.00 (4 produk) – RM1,400.00 (6 produk)

 

WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat DISKAUN hebat & PULANGAN TUNAI apabila membeli YOUTH

 

Nota penting: pengambilan nutrisi & suplemen seperti Kolagen, Protein & Vitamin C bersama penggunaan produk skincare YOUTH akan membantu mempercepatkan proses baik pulih kulit.

 

produk kecantikan premium

 

Komen Facebook:
Produk Kecantikan Premium Untuk Orang Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *