Ekzema, alahan, gatal-gatal, kulit sensitif.. orang yang ada masalah ni kalau salah kena sabun jer mesti jadi makin teruk kan?

Mana nak cari sabun cuci pinggan untuk kulit sensitif ni? sebab kebanyakan sabun cuci pinggan yang ada kat kedai tu semuanya mengandungi bahan kimia yang agak kuat. Silap-silap orang yang takde masalah kulit atau kulit sensitif pun tak tahan.

Tapi, nasib baik la ada Get Clean Dish Wash Shaklee ni yang sangat-sangat lembut dan mesra pada kulit… of course la ia adalah sabun cuci pinggan untuk kulit sensitif yang anda cari selama ni… sangat sesuai dengan orang yang ada masalah kulit sensitif ni sebab ia 100% semulajadi dan bebas kimia merbahaya.

Handal Menanggalkan Minyak pada Pinggan Mangkuk dengan Cucian Tangan

Sabun Pencuci Pinggan ni lembut pada tangan dan mesra pada alam sekitar. Hanya perlu beberapa titisan jer untuk menanggalkan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk tu.

Get Clean Dish Wash:

  • Lembut pada tangan dan sesuai untuk kulit sensitif
  • Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Tahan lama kerana kepekatannya
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?

Sesetengah sabun pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata sebab tu boleh menambahkan lagi masalah pada kulit sensitif.

Tapi sabun Get Clean Dish Wash ni tak mengandungi bahan-bahan tersebut atau bahan-bahan merbahaya yang lain.

Perbezaan Shaklee:

  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan:

  • Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang lebih tahan lama

Mesra alam:

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biodegradasi (biodegradable – boleh diuraikan secara semulajadi)
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan (botol) boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Ni video perkongsian daripada seorang surirumah yang menggunakan sabun pencuci pinggan Get Clean Dish Wash Shaklee yang power, menjimatkan & sesuai dengan kulit sensitif

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Ada masalah kulit sensitif dan memang tengah cari sabun cuci pinggan untuk kulit sensitif yang sesuai, sabun yang tak merengsakan kulit, lembut, wangi, power, sesuai untuk kulit sensitif dan menjimatkan?

Get Clean Dish Wash Shaklee adalah jawapan yang tepat. Memang takde pilihan lain lagi dah.

 

MELABURLAH UNTUK KESIHATAN KERANA IA TIADA GANTI

HUBUNGI:

Nieda
Business Leader & Shaklee Independent Distributor

SMS | Whatsapp:
019 – 707 1977

Email:
nieda@ohcantik.com 

 

Komen Facebook:
Sabun Cuci Pinggan Untuk Kulit Sensitif Yang Sangat Lembut Pada Tangan, Berkesan & Menjimatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *