Anda mengalami masalah rambut gugur dan sedang mencari tonik untuk rambut gugur supaya dapat selamatkan kepala anda daripada botak?

Ye.. ada sesetengah orang suka kepala yang botak.

Ada yang sengaja jer botakkan kepala.

Tapi ada juga yang takut botak kan?

Ye lah.. selama ni rambut lebat, hitam & berkilat.. tiba-tiba gugur dengan teruk tanpa disedari sampai nampak kulit kepala dengan jelas.

Salah satu cara untuk atasi rambut gugur adalah dengan pengambilan VITAMIN UNTUK RAMBUT sebab antara punca utama keguguran rambut adalah kekurangan zat nutrisi dalam badan.

Tapi, ada sesetengah orang jenis yang tak suka telan pil (walaupun dia tahu yang pil vitamin ni penting).. hihii…

Tak mengapa.. anda masih boleh cuba untuk menyelematkan kepala anda daripada botak dengan cara menggunakan tonik untuk rambut gugur yang baik.

 

tonik untuk rambut gugur

 

TONIK UNTUK RAMBUT GUGUR – PROSANTE SHAKLEE

Nourishing Scalp Treatment – sesuai untuk lelaki & wanita

Produk teras dalam Sistem Penjagaan Rambut Pro Santé adalah serum untuk rambut gugur, Nourishing Scalp Treatment yang padat dengan formula eksklusif Scalp Health Complex Shaklee.

Nourishing Scalp Treatment menangani punca masalah rambut dengan rumusan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan pengaliran darah, melindungi daripada kesan negatif faktor persekitaran serta membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

  • Vitamin antioksida iaitu A dan E serta Coenzym Q10 melindungi rambut daripada kerosakan akibat radikal bebas dan tekanan persekitaran
  • Bertindak lembut untuk menghasilkan persekitaran yang optimum bagi pertumbuhan rambut
  • Formula tanpa bilas memudahkan penggunaan, malah rambut boleh digayakan mengikut citarasa anda tanpa mengambil masa yang terlalu lama
  • Tidak menyebabkan rambut melekit atau berminyak

Keunikan Shaklee

ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif yang telah terbukti berkesan untuk mengurangkan keguguran rambut semasa disikat. Ia juga melebatkan dan menguatkan rambut secara semulajadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté yang terdiri daripada syampu & kondisioner.

 

tonik untuk rambut gugur

 

Tonik untuk rambut gugur ProSante Shaklee TIDAK mengandungi bahan kimia terlarang kerana Shaklee adalah penejaru pengeluar produk dan suplemen semulajadi No. 1 di US sejak tahun 1915.

Falsafah Shaklee “Mengiktiraf manusia sebagai kejadian alam semulajadi dan kewujudan manusia juga seharusnya bergantung kepada hasil semulajadi alam yang lain”

 

tonik untuk rambut gugur

tonik untuk rambut gugur

 

tonik untuk rambut gugur

 

Selain daripada tonik untuk rambut gugur, anda juga digalakkan untuk menggunakan syampu & kondisioner ProSante Shaklee ini bagi melengkapkan rejim penjagaan kesihatan rambut anda setiap hari.

Syampu & kondisioner ProSante juga adalah 100% berasaskan bahan semulajadi & bebas daripada Parabens.

 

tonik untuk rambut gugur

 

Komen Facebook:
Tonik Untuk Rambut Gugur Dipulihkan Semula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *