Anda mencari ubat rambut gugur? Ok, lupakan drugs atau bahan sintetik kerana anda ada ubat rambut gugur @ produk yang lebih selamat yang anda boleh pilih. Produk tersebut adalah produk yang berasaskan bahan semulajadi aloe vera asli daripada spesis aloe vera terbaik dunia iaitu aloe vera Barbadensis Miller yang ditanam di ladang organik milik Forever Living Products.

Produk yang ingin saya perkenalkan ini sebenarnya bukanlah ubat, tapi saya akan gunakan terma ubat rambut gugur bagi memudahkan pemahaman anda.

Produk yang saya maksudkan adalah Aloe First & Aloe Vera Gelly keluaran Forever Living Products, iaitu syarikat pengeluar produk kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri yang berpusat di US sejak tahun 1978.

Produk-produk Forever Living digunakan secara meluas di 165 buah negara di dunia.

 

ubat rambut gugur

FOREVER ALOE VERA GELLY

Aloe Vera sangat kaya dengan komponen berikut yang bermanfaat bagi kulit kepala & rambut

  • SAPONIN membersihkan kulit dengan lembut dan menguatkan pertahanan kulit semulajadi untuk melawan kuman dan membantu menyihatkan kulit kepala
  • LIGNIN mempunyai daya penembusan yang dalam, justeru membantu membawa nutrien Aloe Vera ke dalam sel kulit.
  • ASID AMINO membantu menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit dan baikpulih kulit kepala.
  • VITAMIN dan MINERAL membantu melindungi kulit dan meningkatkan pembaharuan sel kulit.

 

FOREVER ALOE FIRST

Aloe First adalah satu-satunya semburan pertolongan cemas yang dirumus dengan khasiat Aloe Vera @ lidah buaya dan herba yang membantu melembabkan kulit serta mempercepatkan proses penyembuhan.

Selain daripada mengandungi Aloe Vera yang distabilkan, Forever Aloe First juga mengandungi propolis lebah, alantoin dan 11 jenis ekstrak tumbuh-tumbuhan yang baik untuk kulit. Ia mempunyai pH yang seimbang dan adalah sesuai untuk mereka dengan kulit yang sensitif.

Mengandungi 200 sebatian, 20 mineral, 12 vitamin dan 18 asid amino penting dari aloe vera yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut.

 

NOTA PENTING: Aloe Vera Gelly & Aloe First ini akan lebih efektif jika diambil bersama minuman Aloe Vera Gel kerana pemulihan rambut anda akan berjalan serentak dari luaran dan dalaman.

Baca juga: Sembuhkan Luka Kencing Manis, Elak Kaki Dipotong!

 

ubat rambut gugur

 

WhatsApp saya sekarang untuk konsultasi & cadangan produk yang sesuai dengan masalah rambut gugur yang anda alami.

 

ubat rambut gugur

 

Komen Facebook:
Ubat Rambut Gugur Daripada Bahan Semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *