Apakah cara hilangkan parut jerawat yang paling mudah dan berkesan? Adakah produk yang boleh membantu misi anda ini?

Kalau tak kena cara, misi ini boleh jadi sangat mencabar. Tapi sebenarnya ia boleh jadi suatu proses yang sangat enjoy bila kita dapat lihat perubahan demi perubahan… parut jerawat semakin lenyap dari pandangan.

Bahagia!

Tapi, anda harus juga banyak bersabar lebih-lebih lagi jika parut-parut jerawat anda sudah lama dibiarkan. Anda wajib berikan suatu tempoh supaya kulit wajah anda dapat dibaik pulih dengan sempurna.

Bertukar dari satu produk ke satu produk bukan jawapannya. Anda hanya perlukan produk yang tepat.

Tempoh normal untuk proses baik pulih biasanya 3 – 6 bulan. Jangan la baru lepas gunakan seminggu, tak nampak kesan yang anda mahukan, terus nak bertukar produk lagi.

Kuncinya => Sabar & Konsisten

Anda mahu tahu cara hilangkan parut jerawat dan jerawat yang best?

Teruskan membaca…

 

cara hilangkan parut jerawat

 

Jerawat yang menjadi punca tu terjadi samada akibat bakteria, kerosakan sel kulit, hormon tak seimbang, tekanan dan banyak lagi. Bila jerawat pecah, jari kita pula gatal mengutis – menjelmalah pula parut jerawat yang hitam dan hodoh.

Kalau dibiarkan terlalu lama, ia akan jadi seakan kekal dan degil… tak mahu hilang begitu saja.

Jadi, apakah cara hilangkan parut jerawat ni supaya wajah anda kembali bebas daripada cela dan cantik semula? Kalau ada cara yang boleh hilangkan parut jerawat dalam masa 3 hari mesti best kan?

Sel kulit yang telah rosak akibat jerawat harus diperbaharui – kulit perlukan lembapan yang cukup, kulit perlu perlindungan daripada oksidasi & kulit perlu dianjalkan semula (apabila kulit meregang dengan baik, parut juga tidak akan kelihatan dengan jelas).

Apa yang sebenarnya anda perlukan untuk cara hilangkan parut jerawat yang betul, berkesan dan selamat?

 

CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT & JERAWAT DENGAN YOUTH

produk kecantikan

 

MENGAPA PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA BERBEZA DARIPADA JENAMA LAIN?

Koleksi penjagaan kulit YOUTH® menawarkan produk yang terbukti secara klinikal yang dibuat secara harmoni dengan alam semulajadi. Shaklee menjamin anda bukan sahaja akan dapat meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik dengan YOUTH, tetapi 100% dijamin untuk membawa kulit anda kepada usia 1 dekad lebih muda.

 

1 DEKAD PENUAAN DIHAPUSKAN DENGAN PRODUK SKINCARE YOUTH SHAKLEE MALAYSIA

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia akan mengubah cara anda melihat diri anda. Anda akan tidak jemu memandang cermin! Orang sekeliling akan terpesona dan cemburu apabila memandang keremajaan kulit wajah anda

 

Tetapi bolehkah Shaklee membuktikan kulit anda menjadi lebih muda?

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia dibangunkan oleh pakar kulit world class di makmal Shaklee di US. Indeks umur kulit (Skin Age Index) diukur pada penampilan tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal: kedut, tekstur kulit, saiz liang pori, hiperpigmentasi, tona kulit, kecerahan, ketegangan dan kekenduran.

 

Hasilnya!

 

HASIL KLINIKAL TANPA KOMPROMI ™ SHAKLEE

Shaklee telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan kesucian (purity) untuk mendapatkan keberkesanan produk.

Produk skincare YOUTH Shaklee Malaysia adalah 100% vegan.

YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia yang berbahaya mahupun bahan yang diragui tahap keselamatannya.

 

cara hilangkan parut jerawat

 

KUASA BOTANI

Dengan 8 paten dan paten-pending, setiap produk YOUTH Shaklee Malaysia dirumus secara khusus untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

 

LOTUS JAPONICUS

Patent-pending YOUTH Complex, yang diinfus dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein utama untuk menjana semula sel-sel kulit untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.

Gabungan YOUTH Complex Lotus Japonicus dengan ekstrak buah Schisandra Chinensis yang secara struktural membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit.

 

ANGGUR MUSCADINE

Paten-pending polifenol anggur muscadine yang terdapat dalam setiap produk YOUTH melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam kulit anda sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

VITAL REPAIR® + COMPLEX

Multi-paten Advanced Vital Repair + Complex menyediakan nutrien antioksidan dan vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat.

YOUTH juga boleh membantu anda yang ada masalah parut jerawat berlubang.

 

LIHAT WAJAH MEREKA SEMAKIN CANTIK SEMULA SELEPAS MENGGUNAKAN YOUTH SEBAGAI CARA HILANGKAN PARUT JERAWAT

cara hilangkan parut jerawat cara hilangkan parut jerawat
cara hilangkan parut jerawat cara hilangkan parut jerawat
 cara hilangkan parut jerawat  cara hilangkan parut jerawat

 

ORDER SET YOUTH ANDA SEKARANG!

cara hilangkan parut jerawat 

ANDA MEMBAYAR UNTUK PRODUK PREMIUM

Shaklee bukan produk yang dibancuh dan diadun di belakang rumah dan kemudian di bungkus sendiri untuk jualan.

Produk Shaklee adalah hasil kajian sains bertahun-tahun, setiap satu bahan yang digunakan melalui minimum 350 ujian keselamatan, keberkesanannya dibuktikan dengan data klinikal & Landmark Study.

Produk Shaklee memiliki standard dan kelas yang sangat tinggi.

Jadi, sila jangan bandingkan harga produk Shaklee dengan jenama murahan lain.

Ia sama saja seperti anda membandingkan harga sebuah kereta Ferrari dengan kereta Kancil.

Jika anda benar-benar mahu dapatkan semula kulit muka yang cantik & sihat, anda perlu bersedia untuk melaburkan sejumlah wang.

 

ORDER SET YOUTH ANDA SEKARANG!

HARGA BERMULA DARIPADA RM900.00 – RM1,400.00

 

WhatsApp “YOUTH” ke 019-7071977 sekarang untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapat DISKAUN hebat & PULANGAN TUNAI apabila membeli YOUTH

 

Nota penting: pengambilan nutrisi & suplemen seperti Kolagen, Protein & Vitamin C bersama penggunaan produk skincare yang baik akan membantu mempercepatkan proses baik pulih kulit.

cara hilangkan parut jerawat

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk info lanjut / order YOUTH

Komen Facebook:
Cara Hilangkan Parut Jerawat Untuk Wajah Kembali Cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *