Penyakit kencing manis adalah berpunca daripada paras gula dalam darah yang tinggi dan diet yang tidak sihat. Kawal paras gula dalam darah dengan cepat jika anda tidak mahu penyakit-penyakit lain seperti buah pinggang rosak, serangan jantung, tekanan darah tinggi dan lain-lain turut singgah.

Untuk kawal paras gula dalam darah, seseorang itu haruslah bijak dalam menguruskan pemakanan harian. Disamping itu, suplemen seperti Vivix juga sangat baik untuk membantu menyokong kesihatan.

Seperti yang mereka ini lakukan.

kawal paras gula dalam darah

Ayah beliau dapat kawal paras gula dalam darah dan mengelak daripada di dialisis akibat kerosakan buah pinggang yang diakibatkan oleh kencing manis.

kawal paras gula dalam darah

Tuan Haji Alias Ahmad, seorang penghidap kencing manis sejak tahun 1996 lagi. Pada masa itu bacaan paras gula dalam darah beliau mencecah sehingga 13, badan semakin lesu & kurus. Sejak itu beliau diperkenalkan dengan Shaklee dan setia hanya dengan Shaklee sudah lebih 20 tahun. Produk Shaklee kegemaran beliau adalah Vivix.

Beliau berjaya kawal paras gula dalam darah dimana bacaannya hanya antara 4 – 5 saja sekarang.

kawal paras gula dalam darah

Paras gula darah darah mak Umie sebelum ni pernah drop sampai 2 dan pernah juga naik sampai 26. Memang tak stabil sampai kena masuk wad. Tapi lepas minum Vivix, dapat kawal paras gula dalam darah dia dan sekarang bacaan sekitar 6 – 8. Ubat hospital tak tinggal juga (walaupun ambil Vivix, ubat hospital tidak boleh ditinggalkan tanpa kebenaran doktor).

kawal paras gula dalam darah

Selain daripada dapat kawal paras gula dalam darah, Vivix juga sebenarnya suplemen anti penuaan yang sangat hebat. Sebab tu sesiapa saja yang amalkan pengambilan Vivix akan kelihatan awet muda sentiasa.

kawal paras gula dalam darah

Sebelum ni bacaan paras gula dalam darah si ibu tak pernah turun sampai belas-belas. Tapi lepas si ibu ambil Vivix, anak betul-betul tak sangka ia dapat kawal paras gula dalam darah hingga bacaan yang dari 29 berjaya turun ke 11. Si ibu semakin sihat. Dah boleh kayuh basikal semula. 18 tahun si ibu tak mampu nak kayuh basikal sebab kesihatan yang tak mengizinkan.

Selain daripada membantu untuk kawal paras gula dalam darah, Vivix juga sangat membantu dalam proses penyembuhan luka kencing manis.

 

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

kawal paras gula dalam darah

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

 

kawal paras gula dalam darah

Komen Facebook:
Kawal Paras Gula Dalam Darah Dengan Cara Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *