Kencing manis @ paras gula dalam darah yang tinggi dan tidak dikawal adalah ‘PINTU’ kepada pelbagai masalah kesihatan lain seperti tekanan darah tinggi, buah pinggang rosak, serangan jantung, luka yang kronik dan sebagainya. Tapi bagaimana nak buatkan luka kencing manis cepat kering?

Luka yang diakibatkan oleh kencing manis ni biasanya sangatlah teruk sampai ada yang terpaksa dipotong anggota mereka.

Untuk luka kencing manis cepat kering, ia harus dirawat dari dalam kerana ia bukan luka luaran. Tak perlu bazirkan duit membeli ubat sapu kerana ia bukanlah pilihan yang baik. Saraf, tisu, isi dan kulit harus diperbaiki dengan betul dan ia mesti dilakukan secara dalaman.

Kalau luka kencing manis tu hanya nampak kering diluar, belum tentu di dalam juga sudah pulih.

 

luka kencing manis cepat kering

Cuba tengok gambar di atas ni. Luka kencing manis yang dia alami memang teruk kan? Tapi mujurlah dia buat tindakan bijak apabila ambil Vivix untuk membantu luka kencing manis cepat kering. Dah boleh pergi solat Jumaat walaupun bertongkat.

 

luka kencing manis cepat kering

Ini pula customer saya. Dia sangat bersyukur apabila kaki ibunya yang luka teruk akibat kencing manis yang sudah nak dipotong oleh doktor DIBATALKAN selepas lebih kurang sebulan beliau beri ibunya Vivix. Cuba bayangkan melihat seorang ibu yang kakinya terpaksa dipotong. Tapi mujurlah customer saya ni cepat dan bijak bertindak. Akhirnya luka kencing manis cepat kering dan kaki si ibu dapat diselamatkan.

luka kencing manis cepat kering

Bukan saja luka kencing manis cepat kering, tapi luka gangrene juga boleh dibantu proses penyembuhannya apabila mengambil Vivix ni.

Baca Cara Menjaga Luka Kencing Manis

luka kencing manis cepat keringVivix tidak bertindak sebagai ubat, tetapi ia lebih kepada makanan (minuman) yang mengandungi resveratrol yang mempunyai kemampuan untuk membantu dalam masalah berkaitan penyakit kronik dan memperbaiki serta melindungi sel pada tahap DNA.

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix ® telah menunjukkan impak kepada mekanisma penting anti-penuaan pada tahap sellular.

4 MEKANISMA (PUNCA) PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR

  1. KEROSAKAN DNA
  • Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetic, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan lanjutan umur.
  1. PENGAWALAN GENETIK
  • Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mampu mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  1. PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL
  • Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix ® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  1. PENIMBUNAN PROTIN AGE
  • Penimbunan berlebihan protin AGE (Advance Glycation End products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan umur. Ramuan Vivix ® adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

luka kencing manis cepat kering

WhatsApp saya di 019-707 1977 untuk info lanjut / membuat pesanan

luka kencing manis cepat kering

Untuk senarai harga sila rujuk halaman Senarai Harga Produk Shaklee Untuk Bukan Ahli

KENAPA MESTI BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN SAYA?

Dapatkan konsultasi eksklusif secara berterusan apabila membuat belian produk Shaklee melalui saya. Dan dapatkan juga tawaran-tawaran dan diskaun hebat yang Shaklee berikan kepada semua penggunanya yang berdaftar sebagai ahli.

 

luka kencing manis cepat kering

Komen Facebook:
Luka Kencing Manis Cepat Kering Jika Dirawat Dari Dalam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *