Adakah anda sedang mengalami masalah keguguran rambut yang kronik? Adakah anda sudah pun mencuba pelbagai jenis produk melebatkan rambut tetapi masih kecewa?

Kenapa ini terjadi agaknya?

Owhh… ia mungkin kerana anda telah menggunakan produk melebatkan rambut yang tidak sesuai, mengandungi bahan kimia, tidak ada ujian klinikal & kajian saintifik terperinci.

Adakah anda sudah berputus asa?

Jangan!

Anda masih ada peluang untuk melebatkan semula rambut anda kerana dalam keghairanan anda mencuba segala macam jenis produk melebatkan rambut tu, anda mungkin telah terlupa atau mengabaikan perkara yang paling penting dalam memastikan kesihatan & kesuburan rambut…

Apakah ia?

Ia adalah NUTRIEN @ VITAMIN untuk rambut.

Mengapa rambut perlukan nutrien @ vitamin?

Kerana ia adalah ibarat ‘makanan’ untuk rambut. Sebab itulah jika tubuh anda kekurangan nutrien, bukan saja anda akan tidak sihat atau tidak bertenaga tetapi juga rambut anda akan gugur dengan teruk.

Baiklah, kita masuk terus kepada bab jenis-jenis VITAMIN @ suplemen yang wajib anda amalkan jika anda mahu lebatkan rambut.

NOTA PENTING: pengambilan gabungan semua jenis vitamin @ suplemen ini adalah perlu jika anda mahu mendapatkan hasil yang maksimum.

 

VITAMIN @ SUPLEMEN – PRODUK MELEBATKAN RAMBUT

produk melebatkan rambut

 

OMEGA GUARD – OMEGA-3

Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu menghasilkannya sendiri.

Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia.

Spektrum lengkap asid lemak perlu omega-3 dengan ketulenan tinggi adalah nutrien yang anda perlukan untuk badan yang kuat dan sihat.

Keistimewaan Shaklee

Minyak Ikan Berpekatan Tinggi
OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap 7 jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semulajadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalam air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Penyulingan Molekul Berganda
Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard™ menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

 

produk melebatkan rambut

 

VITA-LEA – ZINK & ZAT BESI

Nutrien Penting untuk Kesihatan Optimum – Vita-Lea® adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan.

Vita-Lea® Iron Formula mengandungi 7.5mg Zinc, 9mg Zat Besi dan asid folik yang diperlukan untuk tubuh yang sihat, melalui sistem pengangkutan mikrosalutan berpaten, direka untuk memastikan penyerapan asid folik.

 

produk melebatkan rambut

 

VITAMIN B – B-COMPLEX

Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.

Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan.

Keistimewaan Shaklee

Sistem Penyerapan Bioaktif Berpaten
Asid Folik, salah satu vitamin B kritikal dan tidak mudah diserap. Maka, Shaklee membangunkan sistem penyerapan bioaktif berpaten yang menjadikan nutrien ini lebih mudah diserap untuk menyokong penyerapan. Teknologi berpaten ini adalah milik eksklusif Shaklee sahaja.

 

produk melebatkan rambut

 

VITAMIN C – SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

Vitamin C adalah vitamin penting yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh, dengan fungsi utama sebagai antioksida yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh anda.

 

Tahukah Anda?

Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen.

 

Keistimewaan Shaklee

Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif atau gastrik.

Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan 1 1/2 biji oren setiap jam selama 5 jam.

Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

 

produk melebatkan rambut

 

CARA MEMBUAT PESANAN

 

produk melebatkan rambut

ATAU

 

WhatsApp saya di 019-7071977 untuk membuat pesanan set suplemen untuk rambut ini. Anda akan diberi konsultasi serta panduan lengkap pengambilan suplemen selepas membuat pembelian.

Suplemen akan dihantar menggunakan courier / Poslaju bergantung kepada kawasan.

COD: Ipoh (tertakluk kepada terma & syarat)

 

produk melebatkan rambut

Komen Facebook:
Produk Melebatkan Rambut Secara Semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *